Ar dabas likumiem te tiešām nav nekāda sakara.
Ja nejūties labi tā, kā ir, runā ar vīrieti. Tikai bez histērijām - racionāli izskaidro viņam, kas ir kas.
Ja viņš joprojām uzstāj uz to, ka Tev, neatkarīgi no centieniem dzīvē kaut ko sasniegt, tik un tā ir vairāk pienākumu, nekā vari paspēt (Te gan atradīsies daudz meiteņu, kas apstiprinās, ka no vakariņu gatavošanas nemirst), tad gan jums laikam nav pa ceļam..
Ko manējais? Ēst gatavo izņēmuma gadījumos un arī tad ne vienmēr (Ja manis nav mājās, mierīgi var palikt neēdis, mani par to negrauzīs), traukus visas kopdzīves laikā ir mazgājis uz pirkstiem saskaitāmas reizes, veļu mazgā veļasmašīna, parasti to tur salieku es, viņš tikai savas zeķes. Bērns, pamatā ir mana darīšana, viņš ar viņu kaut ko pačubinās, reizēm pieskata, ja man kaut kur vajag, bet lielākoties visur eju ar bērnu, pat, ja viņš ir mājās.
Vai pārmet, ja lūdzu palīdzēt? Nē, bet atteikt gan mēdz, pie kam, es reti prasu. Bet mūsu mājās der tas, ka viņš atnes mamutu un tiek galā ar lietām, ar kurām man viņam jātiek galā - dzīvokļa remonts, auto remonts un citas lietas. Mums abiem tas der.