Situācija sarežģīta, bet uzrakstīšu maksimāli īsi -
Tātad:
Ir attiecības (3.5 gadi kopā, dzīvojam kopā) Attiecības nav spīdošas, uzmanību man pievērš maz, pēdējā laikā sekss ir rets, sarunu tematu kopīgu arī vairs nav, šķiet ka viss ir noplacis... Esmu pabeigusi prof.vidusskolu un vēlējos iet studēt.
Viņš gribēja, lai eju grāmatvedību, bet es saprotu, ka es to nevēlos. Vienā rītā piecēlos un sapratu - NĒ! TAS NAV MAN!
Runāju ar draugu, ka gribu mācīties to ko gribu es (sabiedriskās attiecības, žurnālisti/mediji)
Viņš bija ar mieru, teica lai eju vakara nodaļā un bija ar mieru, ka studēju Rīgā. (Dzīvojam laukos netālu no mazpilsētas).
Esot viņa akceptam un viņa atbalstam tā arī izdarīju. Aizbraucu uz skolu, iesniedzu dokomentus un pieteicos studiju kredītam. Atbraucu māās un viņš pateica, ka mani pamet.
Vakardien sāku krāmet mantas un pārskaitīju skolai iepazīšanās maksu (200.00). Šodien viņš ar zobiem un nagiem cīnās, lai es neeju mācīties. Vēlās mani noturēt, jo saprot, ja aizeju mācīties tad viņš mani pamet un mēs šķiramies. Viņš zvanīja uz skolu, gribēja atteikt manu pieteikumu uz studijām. Tur atbildēja, ka naudu atpakaļ nedabūs.
Tagad sēžu un domāju...
A ko lai es daru... ? Abus laikam dabūt nevaru.
Attiecības ar nav nekādas ideālaās. Par mani maz rupējās, mājas darbos vispār nepalīdz, no mājas ārā neizeju, draudzeņu nav... - domāju, ka ja aiziet uz Rīgu, tad pavērtos jaunas iespējas, draugi, hobiji utt.. bet varbūt ir vērts cīnīties par attiecībām, jo viņš saka, ka mainīsies un palīdzēs man.
(man 20 viņam 28)
Nezinu ko gaidu no Jums.. Vienkārši vēlējos izkratīt kādam šo ķibeli.