ko domājat?

Reitings 1
Reģ: 26.08.2015
Vai tas ir normāli, ka vīrietis nakts vidū pieceļas no gultas, paņem uzvalku un aiziet gulēt uz mašīnu?

Vakarā atnāca mājās nikns, jo viņu piekāsa kolēģis. Staigāja pa māju it kā manis tur nemaz nebūtu, meta lietas ledusskapī, dusmīgā balsī novilka ''paldies par vakariņām'' un aizgāja uz guļamistabu.
Es pajautāju, vai viņš grasās iet gulēt, uz ko viņš atbildēja apstiprinoši. Izslēdzu viņam gaismu un aizgāju uz blakus istabu lasīt, jo bija tikai 10 vakarā.

Tad viņš man sāka rakstīt īsziņas... Ka man par viņu esot vienalga, ka esmu kā siena, ignorēju viņu. Piecēlās no gultas un aizgāja uz mašīnu. Protams, es visu laiku mēģināju ar viņu runāt, kā muļķe skrēju pakaļ, bet viņš tikai grūda mani nost un nevienu vārdu nepateica. Tad atkal sāka rakstīt īsziņas... Tu ar mani nekad nerunā (wtf), šķiramies (esam saderināti), utt. Katru reizi, kad mums ir strīdi, aptuveni 1 reizi mēnesī, viņš uzreiz saka - viss, šķiramies. Esmu jau ļoti nogurusi no šī cirka.

Ap pusnakti viņam palika auksti un viņš atnāca atpakaļ uz mājām. Salabām, it kā. Viņš teica, ka bija ļoti tuvu, lai ietu pie bijušās, jo vismaz viņa viņu saprot (es, acīmredzot, ne).

Tas man ir kā dūriens sirdī, godīgi sakot. Tagad sēžu un domāju, vai tomēr nebūtu labāk šķirties galu galā. Lieki teikt, ka šīs regulārās drāmas manu mīlestību nevairo, drīzāk otrādi. Un tagad šis.

Ar bijušo viņš sarunājas gandrīz katru dienu, jau mēnešiem ilgi. Daļēji es to saprotu, jo pie viņas ir viņa suns, pilnīgi nogriezt sakarus viņi nevar. Bet tad viņa viņam raksta īsziņas par to, ka viņš kādai meitenei bildes laikojis instagramā, prasa daudz naudas sunim, tajā pašā laikā saka, ka suni viņam nekad neatdos, tas esot viņas suns. Viņa ir vēl dramatiskāka, nekā viņš pats.

Vienmēr viņš ar un par šo sievieti runā, salīdzina mani ar viņu (parasti saka, ka esmu kaut kādā ziņā labāka, nevis sliktāka, bet tik un tā, priekš kam visu laiku salīdzināt??), vakar beidzot šis ''biju tuvu iešanai atpakaļ''. Pēc tam sāka atvainoties, vainot sevi, teikt, ka viņam nekādu jūtu nav un nav jau gadus 2 bijis pret šo sievieti (kam es ticu), bet tik un tā...

Cirks, ne attiecības. Ko domājat par šo? Normāli? Nav normāli? Nezinu, ko darīt. Jūtos kā attiecībās ar bērnu, kurš nespēj tikt galā ar savām emocijām. Jāpiebilst, ka visādi citādi vīrietis ir ideāls, ne par ko sūdzēties nevaru, tikai šis viens aspekts...
26.08.2015 14:02 |

10 gadi
Reitings 44013
Reģ: 11.02.2015
Daļēji piekritīšu Inky. Vēl vari mēģināt visas savas pretenzijas ar viņu izrunāt.

Tas, ka papsihoja un uzvalkā aizgāja uz mašīnu gulēt :D , ok, kam savi stulbumi sliktā garastāvoklī negadās :D

No manas puses jebkāda salīdzināšana ar bijušo, tādi teksti vai pat tikai domas "gandrīz neaizgāju pie bijušās" būtu tabu. Un pie tādu atkārtošanās arī PĒC izrunāšanās gan šķirtos.
26.08.2015 14:37 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Suns nav bērns, lai būtu šis
Daļēji es to saprotu, jo pie viņas ir viņa suns, pilnīgi nogriezt sakarus viņi nevar.

man kādreiz arī liela strīda galā bija Viss, šķiramies, bet laicīgi nācu pie prāta, lai nesabeigtu attiecības, izrunājāmies un tāda frāze tagad ir tabu. Nepieminu.

Es arī saku, ka vajag padomāt par attiecību nākotni. Es laikam sevi iedzītu tādos kompleksos, ja mans draugs tagad teiktu, ka
Viņš teica, ka bija ļoti tuvu, lai ietu pie bijušās, jo vismaz viņa viņu saprot (es, acīmredzot, ne).

Tas nav nopietni, jo tu centies ar viņu runāt, un īsziņu rakstīšanaa no blakus istabas ir vispār "prātiņ nāc mājās", ja tu atrodies 10 soļu attālumā, lai izrunātos aci pret aci.

Un, ja tikai tas aspekts kā pati saki, tad padomā vai visas dzīves garumā esi gatava ar to samierināties, jo cilvēks nemainīsies, pat neceri uz to. Parasti šādas rakstura iezīmes var ierobežot vai samazināt, bet ne pilnībā zaudēt. Un ko darīsi ja pieteiktos mazais? Dzīvotu ar 2 bērniem?
26.08.2015 14:57 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
vecim ir baiss uzmanības trūkums.

un tas teksts par iešanu atpakaļ pie bijušās... ou, nu meitēn, sevis necik nav žēl, savu nervu? kas būs, ja tu šo apprecēsi un viņš pie katra kašķa teiks, ka bijusī viņu tomēr labāk saprot, laikam iešu ar viņu parunāties? gribi ko tādu piedzīvot? kur tad liksies?
26.08.2015 15:41 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Domāju, ka suņa dēļ nav vajadzība katru dienu sazināties ar bijušo. Stulbs iemesls izdomāts.
Un pateiktu visu ko domāju par salīdzināšanu un par tiem tekstiem, ka jāšķiras.
26.08.2015 15:47 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
nu nenormaali taa dariit, es kkaa liidziigi uzvedos padsmit gados, kad likaas,ka visa pasaule mani nesaprot :D
es domaaju,ka vins patiesiibaa nemaz negrib shkjirties, tikai tukshi runaa katru reizi, bet tevi saprotu, logiski,ka pieaugusham viirietim shaada riiciiba nav adekvaata.
Taa uzreiz shkjirties jau nevajaga. Paraadi vinjam savu raksturu. tu katru reizi piekaapies, salabsti, tapeec arii vinjam rodas visatljautiibas sajuuta- taapat jau tu nekur nepazudiisi!
Izrunaajies, ja nekas nemainaas un vins tik stulbi turpina uzvesties, tad naakamreiz,kad aizskries nakshnjot mashiinaa, savaac vinja pekeles un viss
26.08.2015 15:53 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Pajautaa pati sev, vai tas liekas normaali? Man liekas skaidri pati uzrakstiiji,ka ne.Kaads veel suns? Pasai smiekliigi neliekas? :D
Taadi cilveeki vaino citus,kam pasi netiek paari, tadejaadi paarmetot tev.
26.08.2015 15:56 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Jocīgi, ka viņš joprojām sazinās ar bijušo, vēl pietam katru dienu. Kas par nah? Suns nav bērns...:D

Ir tāds tekstiņš, lai Dievs dod katram tādu, ar kuru sirds nemeklē citu! Sorre, izskatās, ka viņa sirds joprojām alkst pēc bijušās. Vai arī, kā jau minēja iepriekš komentāros, viņš gaida, kad tu ap viņu uķināsies vai skraidīsi pakaļ! Cirks gan. Atgādina 16 gadīgu skuķīti, kas nezina ko vēlas un, lai arī cik labi būtu, tāpat viss ir slikti.

Šķirties neieteiktu, bet nopietni parunāt gan. Ja nesanāk parunāt, paņem pie rīkles (pārnestā nozīmē).
26.08.2015 15:59 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Viss ko varu pateikt.

NAV JĒGA.
26.08.2015 16:03 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Izskatās, ka viņš šobrīd nevar izlemt, ar kuru būt kopā un bijušā viņam kopumā sniedz vairāk uzmanības nekā tu - burkšķēšana par vakariņām, sms no otras istabas. Un viņš meklē attaisnojumu, lai paliktu ar tevi, jo ar prātu saprot, ka tu esi labāka, bet sirds velk atpakaļ. :-/
26.08.2015 16:11 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ja ar cilvēku būtu saderinājusies, kaut kā vēl galvā varētu apstrādāt iešanu gulēt uz mašīnu vai stulbas īsziņas no blakus istabas, bet frāze bija ļoti tuvu, lai ietu pie bijušās, jo vismaz viņa viņu saprot ir vienkārši liels stop signāls, ko pat mans ļoti ļoti saprotošais un visu pieņemošais prāts nespētu sagremot. Nu kas tā vispār saka? Pat ja domā tā, nu nesaka taču, ja ir normāls!
26.08.2015 16:27 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Suns nav bērns, lai būtu šis

Daļēji es to saprotu, jo pie viņas ir viņa suns, pilnīgi nogriezt sakarus viņi nevar

Man liekas normāli, ka uztur kontaktus suņa dēļ. Jo suns tomēr savā ziņā arī ir kā bērns.
Kad ar vīru bijām šķīrušies, arī dalījām suni, gan izdevumus par viņu, gan laiku. Tā ir dzīva radība, kas arī ļoti pieķeras.

Par tēmu-izrunājies, izskaidro, ka Tev tāda uzvedības nav pieņemama, ka kaut kas ir jāmaina.
26.08.2015 16:27 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Viņu čakarē bijušā un viņš ļaujas .. been there, done that.
Nu pietrūkst vīrietim mugurkaula, ko lai citu saka .. Man arī agrāk nebija pietiekami spēcīga mugurkaula un ļāvu sevi čakarēt .. bet lietas mainās ..
Kas attiecas uz suni - viena ēdienreize sanāk .. nu, var būt divas .. Bet, ja nopietni, tad vīrieša vietā vienkārši uzstādītu ultimātu bijušajai kā rezultātā viņš tiktu pie suņa vai tiktu no tā vaļā pavisam.
Bet vispār - nav ko kontaktēties ar bijušajām .. vienīgais attaisnojums ir kopīgi bērni .. un arī tādā gadījumā tikai tik daudz, cik savākt bērnu pie sevis, nevis pavadīt laiku 3jatā ..
26.08.2015 16:50 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Mazliet sasmējos par situāciju, varu iedomāties, cik komiski izskatījās "paņēma uzvalku un aizgāja gulēt uz mašīnu". Vērtējumu nejūtos tiesīga izteikt, jo mums ar vīru retu reizi strīda laikā arī gadās traģiski smieklīgas situācijas. Par bijušās piesaukšanu gan bija nesmuki. Es kā karstas dabas cilvēks būtu Maximas maisiņā sasviedusi viņa apakšbikses un pateiktu "Ej!".:-D
26.08.2015 16:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Daļēji es to saprotu, jo pie viņas ir viņa suns, pilnīgi nogriezt sakarus viņi nevar.

Man šis arguments nebūtu izturējis un attiecības tik tālu nemaz nonākušas nebūtu.
Tad viņš man sāka rakstīt īsziņas... Ka man par viņu esot vienalga, ka esmu kā siena, ignorēju viņu. Piecēlās no gultas un aizgāja uz mašīnu. Protams, es visu laiku mēģināju ar viņu runāt, kā muļķe skrēju pakaļ, bet viņš tikai grūda mani nost un nevienu vārdu nepateica.

Ienāca prātā paziņas 15gadīgā meita - viņai tāds niķis - skriet prom un pēc tam rakstīt sms. To dara pieaudzis cilvēks, pie kam vīrietis? Man to nesaprast.
Vienmēr viņš ar un par šo sievieti runā, salīdzina mani ar viņu (parasti saka, ka esmu kaut kādā ziņā labāka, nevis sliktāka, bet tik un tā, priekš kam visu laiku salīdzināt??), vakar beidzot šis ''biju tuvu iešanai atpakaļ''. Pēc tam sāka atvainoties, vainot sevi, teikt, ka viņam nekādu jūtu nav un nav jau gadus 2 bijis pret šo sievieti (kam es ticu), bet tik un tā...

Es nespētu ticēt, ka vīrietim, kas visu laiku runā ar un par savu bijušo, visu laiku salīdzina un pat apsver domu, ka varētu iet atpakaļ, pret viņu vairs nav nekādu jūtu...

Ne man lemt, bet es šito tiešām būtu aizsūtījusi atpakaļ pie bijušās, pie reizes viņai pasakot, lai sagaida - ka tikai mazulītis kur nenomaldās. Tādas attiecības es neizturētu. Var jau būt, ka visādi citādi viņš ir lielisks puisis, bet šis pār labo sāks mest arvien lielāku ēnu.
26.08.2015 17:16 |

Reitings 205
Reģ: 02.05.2014
Skjirties vai nee, tev tomeer jaalemj pashai.
Es taaaaadu breeku uztaisiitu, ja man buutu shada situaacija. uhhh, tev ir dzelzs nervi!
26.08.2015 17:29 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Kaa koleega piekaasiens var paaraugt striidaa,kuraa paliec par vainigu?!
26.08.2015 17:46 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Smieklīgi par to suni.

Bet vispār vienīgās muļķības ko es redzu ir šajā tekstā: Jāpiebilst, ka visādi citādi vīrietis ir ideāls, ne par ko sūdzēties nevaru, tikai šis viens aspekts...

Piedod, atvaino, tie trūkumi ko aprakstīji ir nepaciešami!! Viņš noteikti nav visādi citādi ideāls!!
26.08.2015 17:56 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Viņš ir manipulators, tikai ne sevišķi talantīgs ;-) Man laikam nebūtu pa ceļam ar cilvēku, kurš, pirmkārt, uzvedas neadekvāti, otrkārt, grib iet atpakaļ pie bijušās (t)
26.08.2015 18:07 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Vienkārši briesmīgi!!!
Ar tādu bērnu noteikti nevajag precēties :-| Lai skrien pie bijušās, kura viņu tik labi saprot.
26.08.2015 18:08 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Esmu bijusi attiecībās ar šāda tipa cilvēku, brīžiem likās, ka apraksti situāciju no manas dzīves. Teikšu tā - ir ļoti, ļoti grūti dzīvot ar cilvēku, kuram ir šādas garastāvokļa maiņas un kurš brīžiem spēj uzvesties kā mazs, neapmierināts bērns. Ja vēl sākas runas par bijušo un kaut kāda salīdzināšana ar iepriekšējām attiecībām, tas vien jau man būtu trauksmes signāls, ka kaut kas ar steigu jāmaina. Es neesmu ultimātu cilvēks, man nepatīk otram kaut ko aizliegt vai pavēlēt, taču šādā situācijā es sāktu ar kārtīgu izrunāšanos, kuras laikā uzstādītu ultimātu - mūsu attiecības vai bijusī sieviete. Un nekādas salīdzināšanas ar bijušo vai runāšanas par to, ka jāiet atpakaļ pie viņas. Tā nav pieauguša vīrieša uzvedība. Ja nekas nemainītos, tad gan apdomātu par kardinālāka soļa speršanu, jo dzīve mūžīgā drāmā un bailēs par to kad un kurā brīdī otrs cilvēks sarīkos kārtējo scēnu, mani lēnām iedzītu nervu sabrukumā.
26.08.2015 18:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits