Kojās ēdu apmēram to pašu, ko mājās. Brokastis man pārsvarā ir nemainīgas - auzu pārslas ar jogurtu un mandelēm + kāds auglis.
Pusdienas variēju dažādi, gandrīz vienmēr salāti, kaut vai gurķi un tomāti sagriezti. Griķi, lēcas, pupas, zirņi, melnie un brūnie rīsi, dažkārt kartupeļi, retu reizi makaroni - tas ir pamats pusdienām, klāt vai nu kāda gaļa, vai kkas cits. Pēc pusdienām man ir vēl 2 ēdienreizes, tad ēdu omleti vai biezpienu, maizītes, augļus, nu tā. Arī zivi šad tad ēdu - žāvētu vai ceptu attiecīgi!
Aiziet diezgan daudz, vairāk tad, ja zinu, ka nauda ir, varu tērēt, bet cik precīzi - nepateikšu, jo samērā daudz aiziet arī alkoholam, diemžēl :D, bet to šogad domāju labot :D . Attiecīgi, kad naudas mazāk, tad varbūt riekstus tik daudz neēdu, melno rīsu vietā ēdu brūnos utt.