Labākais draugs

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Sveikas, meitenes!

Cīnos ar savu dzīvi pēdējo mēnešu laikā un visu laiku tā mani pārsteidz.
Jau ilgu laiku vienu superforšu, smuku pēc vella un seksīgu puisi varu saukt par labāko draugu. Nu, smieklīgi, bet tādu es viņu savās acīs redzu, bet saprotu, ka mūs vairāk nekas nesaista, kā laba draudzība, kopīgi tusiņi, veikala apmeklēšana .. Saprotiet - gandrīz kā labākās draudzenes! :)
Problēma visā tur, ka esmu galīgi apmulsusi pēdējās divās dienās. Man attiecības nav bijušas ilgu laiku, viņam arī .. Un neesam mēs abi tādi, kas ies uz klubu meklēt sev partneri, lai apmierinātu seksa trūkumu organismā, tāpēc, jā, teikšu kā ir - esam abi nogribējušies, kā esam jau kādu laiku viens otram atzinuši. :-D Bet es nekad nebiju domājusi, ka šo vēlmi es varētu apmierināt ar savu labāko draugu.
Nu jau divas dienas viņš aicina mani pie sevis uz darbu un piedāvā vienkārši ''draudzīgu seksu''. Saka, ka nevienam jau nekas nenotiks, tas ir tikai sekss.
Šajā brīdī es apstājos un nesaprotu - Es viņam patīku vairāk kā laba draudzene? Vai arī .. Ja es piekritīšu, es varu saukties ''izmantota'' seksam?
Meitenes, ko Jūs manā vietā darītu?
Es atvainojos, ka tik gari rakstu. Es reāli jau divas dienas domāju tikai par šo tēmu. Jo mums vēl abiem ir savas simpātijas, ar kurām gan neesam kopā, bet tomēr .. Esmu pilnīgā aptumsumā. (t):'-(
25.08.2015 17:43 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kā visvienkāršāk rast atbildes uz savām dilemmām? Nedarīt neko un nogaidīt! Laiks visu sakārto un izkristalizē. Ja nesaproti savas jūtas - nogaidi. Vienalga cik emocionāla esi - iemācies "uzdot" pa bremzēm un pagaidīt, kad dzīve pati tev sniegs atbildi. ;-)
25.08.2015 18:18 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
neon, meitenei tá jau nav viegli un tu vél vinnu zággé, prieksh kam? ko tev tas dod?

par tému - zinu pozitívus piemérus, kur labákie draugi ir vírs un sieva, bet shis noteikti nav tas gadíjums, ja chalis ir tik prasts, var pateikt kad párgulét.

saprotu, ka tev tagad grúti, bet ieteiktu novérsties no vinna, tá bús labák abiem, iespéjams tajá laiká puisim bishku atnáks práts májás.. lai veicas. |-)
25.08.2015 18:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es nevienu nezāģēju! Izbrīna tāds naivums tik parastā situācijā. Un kas tas par modes kliedzienu ar tiem psihologiem?...
Labi, nedaudz par skarbu izteicos. Piekrītu. Taču situāciju par "meitenei tā jau nav viegli" es gan nesauktu. Neliels misēklis, tas arī viss.
25.08.2015 18:47 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ja tu ņemtu šo visu lietu vieglāk, es tev pat ieteiktu iet un nodarīt to, ko jūs abi tik ļoti gribat. Un nav tam jābūt obligāti parupji, ātri, lēti un nekvalitatīvi.

Bet, ņemot vērā, ka tā mokies vēl pirms kaut kas ir noticis, iesaku atteikties no iespējas apmierināt savas vajadzības ar konkrēto puisi. Ar taviem sirdēstiem nevaru iedomāties, kādu baudu var gūt no visa pasākuma. :-/
25.08.2015 18:50 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Sveika, misrix!

Jau ilgu laiku vienu superforšu, smuku pēc vella un seksīgu puisi varu saukt par labāko draugu.
Nu jau divas dienas viņš aicina mani pie sevis uz darbu un piedāvā vienkārši ''draudzīgu seksu''. Saka, ka nevienam jau nekas nenotiks, tas ir tikai sekss.

Tas nav pareizi ko viņš dara prasot prasīt no Tevis, TO!Jo viņš dotajā brīdī izmanto Jūsu draudzību, zinot ka Tu domā ceļot.Un viņš apzinoties ka ir iespējas zaudēt šo situāciju, kādu patiku pret Tevi.Izklausās vairāk iekāre, kura jūsu draudzībai agri vai vēlu novilks strīpu.Jo tas ir laika jautājums, kad simpātisks vīrietis, nesavaldzinās vai neizliks uz galda visas kārtis lai saprastu, ko viņš vēlas.

Šajā brīdī es apstājos un nesaprotu - Es viņam patīku vairāk kā laba draudzene? Vai arī .. Ja es piekritīšu, es varu saukties ''izmantota'' seksam?

To Tu vari saprast kā izmantota seksam, jo skaidri ir pateicis savu nostāju, iet uz nenopietnām attiecībām.Ja Tu viņam patiktu vairāk kā laba draudzene, tad viņš Tevi " aplidotu" censtos savaldzināt, likt justies kā septītajās debesīs.Ietu uz skūpstu, kad esat kopā klubā, jo lieliska iespēja kad esiet blakus viens otram.Bet, tas nav draugs kas draudzenei prasa" davai pārgulēsim" Tas ir smieklīgi un izklausās nebaidos tā vārda stulbi! Jo tas visam jānotiek dabiski, nevar nevienam teikt ko man darīt, kur man iet un ar ko satikties!!!

Ko Jūs manā vietā darītu?
Es atvainojos, ka tik gari rakstu. Es reāli jau divas dienas domāju tikai par šo tēmu. Jo mums vēl abiem ir savas simpātijas..

Es Tavā vietā ieturētu pauzi, paskatītos viņa attieksmi.Ja runātu tikai par seksu.Priekš kam Tev.Tikai tāpēc ka simpātisks? Labāk Tavā vietā būtu uzrakstījis savai simpātijai, nevis tērētu laiku pie psihologa,pateikt ka ar savu šarmu un draudzību pielieto lai izmantotu Tavu uzticību.
Veiksmi! Ja nepieciešama konsultācija varu pateikt pāris padomus, info profilā!
25.08.2015 18:51 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
neon, tu izteicies par traku, pārlasi savus tekstus, priecē, ka pati proti to atzīt. ja meitene ir iemīlējusies tādā puisī to nevar nosaukt par lielu prieku!
tev varbūt tā ir parasta situācija, viņai kaut kas jauns, jāmēģina tomēr izjust empātiju pret otru un otras personas situāciju.
25.08.2015 18:52 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Manā dzīvē ir gadījusies gandrīz identiska situācija. Jau ilgus gadus man labākās draudzenes vietu ieņem vīrietis. Interesants, gudrs, simpātisks. Esam viens otram bijuši psihologa vietā mirkļos kad vienam vai otram bijušas attiecību problēmas, esam viens otru iepazīstinājuši ar savām otrām pusītēm, esam bijuši viens otram ne tikai kā labākie draugi, bet kā tuvākie radinieki. Tā sagadījās, ka ar laiku manīju viņā interesi par sevi kā sievieti, ne tikai labāko draudzeni. Tā kā tolaik abi bijām no attiecībām brīvi cilvēki, no viņa puses sarunas aizvien biežāk iegrozījās tādā gultnē, ka viņš pieļāva iespēju, ka mēs varētu mēģināt spert soli uz priekšu un turpmāk tikties ne tikai kā labākie draugi. Es biju tā, kura nepiekrita un šis, šķiet, ir labākais lēmums, kādu esmu spējusi pieņemt. Manuprāt, ja labāko draugu attiecības kaut kādā brīdī iegrozās romantiskākā gultnē, taču pēc tam kaut kas nesanāk, tad tādas pašas čomiskās attiecības kā pirms tam, vairs nebūs iespējamas nekad. Man bija bail izbojāt to draudzību kāda bija starp mums un, iespējams, tieši tāpēc mēs joprojām esam draugi.
Ieteiktu kārtīgi izsvērt visus plusus un mīnusus, un apdomāt vai patiešām pēc kopā pavadītas nakts nākotnē spēsi šo cilvēku uzlūkot tieši tāpat kā pirms šīs nakts un vai pati sevi tādā veidā nesāpināsi vēl vairāk.
25.08.2015 18:53 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Ja tu nedosi tad tāpat draudzība cauri. Ha ha ha.
Atradusi sev draudzeni...
25.08.2015 18:58 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Ja Tev ar viņu negribas attiecības un tu nepieķersies - lūdzu, uz priekšu! Pretējā gadījumā vai nu jums būs jākļūst par pāri vai jāizbeidz draudzība (vismaz uz kādu laiku).

No pieredzes - mēs arī šitā darījām ar manu labāko draugu. Viņš brīvs, es brīva. Sāka izteikt mājienus un tad kā aizgāja 1x sekss, tad nevarējām vien apstāties, lai gan par attiecībām nedomājām. Šitā gāja kādu pus gadu. Pēc tam es pus gadu biju ārzemēs un, kad atbraucu,izlēmu, ka nevaru vairs tā turpināt - vai nu esam kopā vai arī netērējam lieki laiku. Palikām kopā, nu jau precējušies.
25.08.2015 19:05 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
cik ilgi jau esat "labākie draugi"?
25.08.2015 20:36 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Viņš piedāvā tev seksu - sekss neietilpst vārdā "draudzība", bet tu jau saceries, veido diskusiju, centies izskaidrot viņa apmulsumu utt., tādējādi gribi sevi pārliecināt, ka viņam no tevis vajadzīgs kas vairāk par seksu. Iedosi seksu - būsi zaudētāja, jo sirds dziļumos ceri uz ko vairāk, bet nekā vairāk nebūs, jo, ja viņš gribētu attiecības, tās nesāktos ar tik izmisīgu lūgšanos pēc seksa.. Neiedosi seksu - paliksiet "draugi" (man gan būtu jocīgi tālāk veidot draudzīgas attiecības ar šādu cilvēku) vai viņš tevi pasūtīs, jo nav dabūjis kāroto.

++++++
25.08.2015 22:22 |

10 gadi
Reitings 44025
Reģ: 11.02.2015
Ai, dzīvojam vienreiz. Es laikam noriskētu un ļautos friends with benefits scenārijam :D Šobrīd jau atpakaļceļa tāpat vairs nav, esat tajā tēmā iekšā, tāpēc jebkurā gadījumā draudzībā var parādīties neliels neveiklums, pat ja nepārgulēsiet - esat par to tik daudz runājuši un jau ar tādu nodomu tikušies. Tad jau labāk noriskēt un pamēģināt. A ja nu forši? :) (jap, mazliet pirms tam alko, lai atraisītos, sākumā varbūt arī ar kādu filmu vakaru mājās iesākt..)

Kā tālāk tas attīstīsies - neviens paredzēt nevar, bet, kā lasīji, bija arī + piemēri (tam scenārijam, kādu klusībā varbūt gribi). Savukārt, ja nepamēģināsi, manuprāt, ilgu laiku prātu grauzīs doma: "A kā būtu, ja būtu?"...
25.08.2015 22:34 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ja jūs abi labi jūtaties bez seksa, tad tur ir potenciāls nopietnām attiecībām, kas kaut kā sākušās mazliet neordināri. Bet gadījumi, kad draugi kļūst par pāri un vēlāk arī apprecas, nav nekas neparasts. Tās parasti ir noturīgas attiecības.
Vienīgais, kas nāk prātā (ko man viena jaunkundze reiz pastāstīja) .. viņai arī bija dikti seksīgs, sakarīgs un foršs draugs, bet, kad lietas nonāca līdz gultai, tad atklājās, ka viņam ir dikti maziņš .. tad nu tur nekas nesanāca no kā vairāk .. Tev gan to nenovēlu :)
26.08.2015 09:36 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Noskaties filmu Friends with benefits un apdomājies kārtīgi, pirms izdari kaut ko ne to ;)
26.08.2015 09:47 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Nebojā draudzību, pēc tam sāpēs divtik, gan par pazaudēto draugu, gan puisi.
26.08.2015 19:18 |

10 gadi
Reitings 21509
Reģ: 21.03.2014
pēc sex visticamāk gribēsi vēl un būsi sacerējusies uz ko vairāk (tā taču vairums gadījumos ir). Tev jāaprot, ko viņš Tev nozīmē un ja tiešām tikai draugs, tad lai ir friends with benefits, bet lai nav tā, ka Tev pēc tam salauzta sirds.

no pieredzes varu teikt, ka bija īslaicīgs romāns ar lielisku puisi, sapratām abi, ka attiecības tālāk nebūs, bet man viņš tomēr saistīja vairāk, viņam mani tikai sexam vajadzēja. gāja laiks, komunikācija pazuda, tad atkal pēkšņi atjaunojās... esam labākie draugi un, kad abi brīvi (bez citām attiecībām), pāris reizes arī bijis sex. vnk izbaudam lieliski laiku kopā abi! pārējā laikā cienam viens otru un varam satikties arī tikai lai iedzertu tēju. vnk ir abiem jāsaprot, ko jūs gribat un viss būs čikiniekā. To arī novēlu!
26.08.2015 22:03 |

Reitings 177
Reģ: 02.08.2015
ES vienreiz ar savu labāko draugu, paprovējām pieskarties viens otram un noskūpstīt, tad uzreiz visa gribēšana pārgāja un nosmējāmies, kur tādas domas prātā var ienākt. :D

Tavā gadījumā arī nav smuki no drauga puses, ka nejūt robežas. Izklausās pēc vnk eksperimentētāja.
Viņš var sev paraustīt, es atvainojos. Bet tā ir, lai parausta sev, tas vnk ir egoisms par, ko viņš nīd.

Jebkurā gadījumā uzraksti, kas Jums sanāca, vai nē. Gribu zināt. :D
26.08.2015 22:12 |

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Lex nu jau nāk trešais gads.

Nu tām, kurām interesē ..
Es izlēmu savu seksuālo kāri paildzināt un apslāpēt ar kādu, pret kuru man būs jūtas nevis vienkārši gribēšana pēc seksa. Vakar vakarā izvedu pārrunas, pateicu, ka pēc seksa diez vai jutīšos tāpat kā pirms. Pateicu arī, ka man ir bail pazaudēt tik superīgu draugu. Uz ko man tika atbildēts - un ja nu pēc tā nevainīgā seksa mūs saistīs kas vairāk? Uz ko es vispār apmulsu, jo radās sajūta, ka, ja viņš, piemēram, vēlas ar mani ko vairāk, tad pirms mēs ko uzsākam, viņš vēlas pārbaudīt manas spējas gultā. Un lūk, brīdis, kad esmu pilnīgi apmulsusi un apmulsusi un īsti nespēju vairs uz viņu skatīties ar tādām pašām acīm. Man liekas, ka viņš iesita plaisu .. Es nezinu vai apzināti, bet fakts kā tāds. Jā.
26.08.2015 23:39 |

Reitings 4
Reģ: 10.05.2015
Vai drīkst jautāt, cik Tavam labākajam draugam ir gadu? Izklausās pēc ļoti pazīstamas situācijas..
28.08.2015 20:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vins tev ir labakais draugs, tu vinam...saubos :) ak sie viriesi.
28.08.2015 20:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits