Intīmā dzīve ar vīrieti Mežāzi

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Sveikas, padalieties savā pieredzē. Esmu lauva, viņš - mežāzis - vairs jau nesaprotu ko darīt, ja sākumā seksuālā dzīve bija laba....tad tagad nav nekā...attiecības mums ir labas, ir mīļums un viss pārējais, tikai seksa nav...kad viņam tuvojos, mani atgrūž un saka šodien ne....nezinu vairs ko man darīt...:-/
24.08.2015 13:32 |

Reitings 6
Reģ: 18.06.2015

scarllet
Tā var pateikt vīrietis, kas par sieviešu fizioloģiju nezin neko. Sievieti būtībā var paņemt jebkurā brīdī, bet tajā pašā laikā tas nenozīmē, ka viņa sasniegs orgasmu, jo patiesībā tas atkarīgs no priekšspēles ilguma. Bez stāvoša daikta vīrietis nevar mīlēties, bet arī sieviete ar sausu maksti to būtībā arī nevar, sekss kā tads ir iespējams, bet bauda nekāda.

Pati pateici - sieviete var paņemt jebkurā brīdī. Pārējais jau atkarīgs no viņas psiholoģiskā stāvokļa - vai viņa būs pietiekami uzbudināta un gribēs, tad jau viņai būs mitrs.
Vīrietis savukārt psiholoģiski vienmēr ir gatavs, bet fiziski nē.
Varbūt putrojos, bet runājam par vienu un to pašu.
24.08.2015 17:52 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Secinājums viens, viņs negrib un nav ko prasīt. Negribēs ilgi, tad nav nozīmes nepiepildītām attiecībām...
24.08.2015 18:01 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Pati pateici - sieviete var paņemt jebkurā brīdī. Pārējais jau atkarīgs no viņas psiholoģiskā stāvokļa - vai viņa būs pietiekami uzbudināta un gribēs, tad jau viņai būs mitrs.
Vīrietis savukārt psiholoģiski vienmēr ir gatavs, bet fiziski nē.
Varbūt putrojos, bet runājam par vienu un to pašu.

Gan sievieti, gan vīrieti var uzbudināt līdz tādam stāvoklim, kad tie ir gatavi. Un vispār, es to teicu, ka sievieti var paņemt jebkurā brīdī no fiziloģiskā viedokļa, jo tur caurums būs vienmēr, bet tas automātiksi nenozimē ka viņa ir gatava seksam un to grib. Tad arī sanāk ka viņa darbojas kā vīrieša guļammaiss kā daudzi uzskata - "tā sakot, man sacēlās, esi nu gatava to sevī paņemt" Ja sieviete nav arī fiziloģiski gatava, viņa neko nevarēs paņemt. Vai tomēr darīs to lai izpatiktu vīrietim. Tāpēc par to vai sieviete bija noskaņota seksam vai vienkārši izpatika ar spierst pēc tā vai sasniedza orgasmu. Vīrietim sekss beidzas ar orgasmu, bet sievietei ne vienmēr. Sievieti sekss beidzas, kad vīrietis beidz bieži vien.
24.08.2015 18:37 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Tik pat labi sievietei varbūt gribas seksu, bet nav mitra , a vīrietim gribas seksu, bet nestāv. Fizioloģiski šis var notikt abiem. Un abi gadījumi izslēdz seksa iespējamību abiem dzimumiem, bet tpc jau var darīt kaut ko lietas labā.
24.08.2015 18:39 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Pus gads un jau iet runa par kkadam negribesanam, vai tas ir vajadziigs? Domaju no tada cilveka ir daudz kas sagaidaams, parasti pirmajos menesos cilveeki tiessi izrada juutas,vismaz taa vajadzeetu buut.
25.08.2015 08:42 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Grūti jau kaut ko spriest, nezinot cilvēku. Mums ar vīru arī uznāk tādi periodi, kad paņemam divu nedēļu pauzīti, jo vīram tā gribēšana nav tik liela/jūtas noguris/apslimis/besītis. Tad ievelkam elpu, "pārstartējamies" un nākamajā reizē izšaujam smadzenes gultā. Mums kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti. Mana draudzene to saprast nevar, jo viņai ar vīru svarīgāka ir kvantitāte un tikai pēc tam kvalitāte. Cilvēkiem libido atšķiras (arī vīriešiem).
25.08.2015 08:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits