57days, nesaku, ka Rīga nav nekādu cittautu ēstuvju. Tikai runāju par to, ka fast food kārtējais "restorāns" nav nekas sajūsmas vērts. Tādus pašus vistas spārniņus/stilbiņus var nopirkt aziātu virtuvē, tikai uzricība kvalitātei būtu lielāka.
Neons, Rīgā ar āzijas virtuvi ir liela problēma - bieži vien tā ir galīgi, galīgi neautentiska versija par āzijas virtuvi, pielāgota "latviešu" gaumei. Visādu āzijas virtuves parodiju tipa ēstuvju šobrīd Rīgā ir vairāk, nekā saprašanas, diemžēl. Vai tiešam vajag vēl vienu?
Un naudiņu uz izejvielām taupa visi, gan KFC, gan āzijas virtuves ražotāji. Neba nu tā eļļa būš mazāk pārcepta un vista kvalitatīvāka citur. Tad jau drīzāk var cerēt, ka KFC vismaz kaut kādiem standartiem sekos.
Vispār, fanot vajag nevis par Starbucks, bet par Birojnīcu - vienu rītu biju iegriezusies, un tur....!
....Tur 3 no 3 apmeklētājiem - vīrieši! Vieni paši, semi-inteliģentā vidē. pa vienam, katrs pie sava galdiņa. Tā ka, brīvās meitenes, iesaku. Kafija varbūt nebūs tik ļoti stilīga, kā ccitur, bet toties iespējas iepazīties ;)
Labāk pašam taisīt gan savas vistiņas, gan savu kafiju, būs arī gardi, lētāk un cerams arī kvalitāte būs labāka, tikai vajag piemeklēt īstās garšvielas un ekstras kas dod to īsto garšu :)
Man šausmīgi negaršo, tas ir absolūti negaršīgākais fast-foods, kādu esmu ēdusi. Vienubrīd man KFC ēstuve bija pārdesmit metrus no mājām, bet esmu tur ēdusi vien 3-4 reizes un nevienā negršoja. Daudz par asu priekš manis un vispār..nav garšīgi. Es arī labprātāk par to, ka atvērtos kāda lētā ķīniešu nūdeļu ēstuvīte, tās man patīk (vienīgi Rīgā tas woki toki vai kā tur bija, tas tā nepārāk). Vai arī Burger Kings. Tas man iet pie sirds daudz labāk nekā Maķis.
KFC nav tas sliktaakais fast food, veseliigaak tomeer vistinas nekaa burgeri!
Starbucks bumu neizprotu,tikai izreklameetais ziimols,bet jau cik tur gadus atpakalj nogarshojot Vaacijaa pirmo reizi, jutos stipri vilusies (t) Parasta amerikaanu kapija,tur pat kofeinaa nav kaut kaads salds sajaukums.
Neiespringstiet, nekā tur nav. Vienīgais, kas man no viņa garšo ir Mac and Cheese, bet arī to mājās pats var mierīgi uztaisīt! Pašas eļļā ceptās vistas kotletes gan man riebjas!