Es, piemēram, 18/19 gados biju droša, ka būšu žurnāliste. Strādāju visādos gadījuma darbos, arī ar žurnālistiku, reklāmu, mākslu, pasākumu organizēšanu saistītos līdz šogad, 25 gados, sapratu, ka gribu studēt inžinierzinātnes un iestājos augstskolā pēc 6 gadu vilkšanas garumā, sāku kārtot dažādas lietas privātajā dzīvē, rakstu projektu vienai lietai, kas mani varētu nodrošināt uz mūžu, iestājos autokursos... Bet pirms tā visa es šovasar nenormāli noballējos - tā, ka vispār praktiski nestrādāju, tikai dzīvojos apkārt pa Latviju un Eiropu. :D Tagad es esmu gatava visam tam, kas mani gaida priekšā. Pēc vidusskolas? Nē, tad man nebija nedz pareizo uzskatu, nedz dzīves pieredzes, nedz drosmes kaut ko pasākt - vispirms vajadzēja izdzīvot šos 6 gadus, lai tagad es būtu tur, kur es esmu. Vajadzēja gadījuma darbus krogos un bāros, lai tie man iemāca naudas vērtību, vajadzēja attiecības, kuras izsmeļ, vajadzēja kompleksus, ko pārvarēt. Viss vēl nav beidzies, 25 taču ir tikai jaunības pats, pats sākums - arī 30+ vēl var iespēt, uj, cik daudz.