Alexxa Es to visu LOĢISKI saprotu un tev piekrītu, bet tu tak saproti to ka tu man centies iestāstīt par super krutajās vai bieži izmantotajām aplikācijām kuras man 100 gadus nav bijušas un arī tā kā es par viņām neko īpaši nezinu, man viņas arī nav vajadzīgas :D Es mierīgi ja gribu atrast kādu konkrētu adresi tad ieeju vecajā labajā google map, visu atrodu, piefiksēju kā man jābrauc un tā arī daru, ja vajag, var arī izdrukāt karti ar maršrutu :D Es plānoju savu laiku tā lai negaidīti pārsteigumi un neparedzemas maršruta maiņas par kurām es nezinātu nenotiek un ja arī notiktu tad prasītu lai otrs cilvēks pasaka kā un kur.
Tas ka lielākā daļa sabiedrības neprot saudzēt savu mantu tā ir viņu problēma, es savus telefonus lietoju līdz viņi sāk smagi gļukot vai arī kamēr burtiski neslēdzas iekšā, man visi tā ģimenē telefonus izmanto un visiem mums telefoni turās stabili ilgāk kā divus gadus, man pašreizējais ir starp 3-4 gadiem un jau tad tas nebija krutais modelis, bet es labi ar viņu dzīvoju, ņēmu viņu jo man ļoti patika qwerty klaviatūra un par to vel tagad priecājos, bet lūk jaunajiem modeļiem tādas qwerty nav vai ir tikai pieliekamās par atsevišķu samaksu un tās pašas esmu tik ārzemju lapās redzējusi. Man ne gribētos papildus maksāt lai iegādātos to klaviatūru ne neko, tāpēc vel sēžu ar savējo līdz iekrāšu nadiņu tādam telefonam kuru man jau ilgi kārojas un man nav svarīgi ka tas telefons ir divus gadus vecs modelis, jo man tas tā pat būs kaut kas jauns.
Par baterījām es pat nezinu, visi vienmēr sūdzas ka ātri izlādējas baterījas utt. Nu man personīgi viņa lēni izlādējas, arī ar visu izmantošanu, es protams pirmais ko izdaru kā iegādājos telefonu ir noņemu nost ekrāna spilgtumu jo tas vien pēc pieredzes redzot ir baterījas ilgumu padarījis ilgāku. Ja man meitene aizdeva telefonu un teica ka dienas laikā izlādējas, es pirmais nogriezu ekrānu nost un zemāko gaismas padevi un OPĀ telefons nedēļu turās :D Ok es pieņemu ka es varbūt tik intensīvi nelietoju kā viņa tajā dienā, bet nu tā pat turās daudz ilgāk uzreiz.
Par lādēšanu es lādēju normāli, kad iet uz beigām tad ar uzlādēju, pa vidu ļoti reti kad pārtraucu lādēšanu tāpēc parasti telefons paspēj pilnībā uzlādēties.
Es vispār tik reti lādēju telefonu ka brīnums ka es vel lādētāju varu atrast :D Bet nu pašlaik arī telefonu ļoti maz izmantoju, tā kā savs plus tam ka nav daudz visādas fīčas un applikācijas arī ir, jo gan vairāk komunicējies ar cilvēkiem apkārt, gan arī attiecīgi vari būt saudzīgāks pret telefonu.
Es arī pieņemu to ka tad kad iegādāšos savu jauno telefonu (2 gadus veco modeli :D) es pirmajā nedēļā papriecāšos par aplikācijām un fīcām un pēc tam aiziešu tādā pašā rutīnā kā ar visiem telefoniem - izmantošu tikai nepieciešamāko, izklaides atstājot ļoti garlaicīgiem momentiem. :D