Šausmas meitenes, kur jums drosme pašām griezt matus , apbrīnas vērts pasākums :D :-O
Tā kā man abas rokas ir kreisās, tad es nemaz pat nepieļauju domu par kaut ko tādu.
Vispār labrīt!(s)
Vakar vakarā nesanāca pavingrot, jo vīrs piezvanīja, norunājām visu vakaru, bija arī klusuma brīži, bet tie ari bija tik forši (l) Riktīgi uzlabojās garastāvoklis. :)
Šorīt meituks mani pamodās 7:30, tad nu omīte pieskatīja nedaudz un es varēju izvingroties, ieiet dušā- svētlaime nu!! :D Pati tagad, kad jāēd brokastis, otrreiz aizmiga.
Šodien 12 pie manikīra, beidzot. Vajag arī pie friziera čolku apriezt, bet reāli raustos, jo mana friziere ir Liepājā...un viņa tikai saprot kā man vajag, lai ir smuki8-):-D Un vispār esmu izdomājusi, ka audzēšu garus matus, esot tāds zirgu šampūns, tas paātrinot matu augšanu :D
Vienīgais, kas aptumšo manu prātu ir manas pumpas uz sejas, uzradušās dikti daudz , tā kā tādam tīnim, nu labi, nākamnedēļ jābūt MR, bet nu tāpat- man jau ir 25 gadi un vēl pumpas.:'-(
Nākammēnes noteikti iešu pie kosmetaloga.
Ceru, ka tagad sanāks izdzert kafiju, līdz mazā pamostas.
Baigā verbālā caureja man te- gluži kā vecajos laikos.(s)8-)
Laiks smaržo pēc rudens, nu tāda īstā rudens, man, ja godīgi patīk, jo sapņoju par jaunu trencīti un zābakiem :D

Un re, arī bildīte- kā vecajos laikos :D
Labi viss- es aizveros :D