Nu, es arī, protams, nolasītu nelielu lekciju meitenei un vecākiem.. bet nu gadās visiem, kā izrādās, arī man. :D Es pat neatceros, kas bija par iemeslu (droši vien negrozīju, jo, pieļauju, ka mammai meistare to varbūt bija aizmirsusi pateikt (man bija 4 gadi)). Raudāt raudāju, jo baidījos, bet nu reāli tas bija pāris sekunžu darbs. Man gan bija vieglāks gadījums - nebija traki ielaists. Vnk strutoja, sakalta strutiņas un auskars bija grūti grozāms, aiztiekams.
Vistrakāk man gāja ar nabu - savulaik izdūra ar pistoli un to pašu ārstniecisko auskaru. Tīrīju, grozīju, bet ar laiku kaut kas sāka nepatikt. Rezultātā, ādas kroka ap dūruma vietu uzpampa, strutoja. Rezultātā nevarēju pati neko izdarīt un sāpēja ellīgi, gāju atpakaļ pie meistares. Viņa man auskara akmentiņu (loģiski spriežot, tā ir tā daļa, kas ausij priekšpusē, ja mēs viņu liktu ausī) IZRĀVA (jeb izvilka) ar stangām CAURI caurumiņam! :D Jo akmentiņu satvert nebija iespējams - tas bija "ieaudzis" iekšā ādā. Skats un sajūtas bija labas. Asinis, strutas, man - ģībiens uz krēsla (15 gadi). Bet neko, dzīva.