Mūsdienu tendence

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Jau vairākām draudzenēm ir bijis tā,kad uzaicina vīrieti un rodas tendences:
*kāds pirmajā randiņā jau pasaka- maksāsim katrs par sevi un paskatīsimies kā veidosies attiecības.Ja būs nopietnas,tad es pēc kāda laika sākšu Tev izmaksāt. Nelāga pieredze,ka ir gadījies,kad ātri beidzās attiecības un jūtas kā naudu par velti iztērējis.;
*kādu laiku satiekas un pēc vairākiem randiņiem izdomā -tagad maksāsim katrs par sevi, vai arī jūtas kā iztērējis aplidošanas naudas limitu par kādu sievieti un izdomā-tagad tik pastaigāsimies, vai arī brauksi pie manis uz mājām filmas skatīties un vairs nekādus standartrandiņu..
Vīrieši ir ar pastāvīgām darba vietām ,ienākumiem.

Ko Jūs par tādiem vīriešiem domājat?
14.08.2015 14:02 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Man bija viens tāds pielūdzējs, kurš baigi centās izvērst "diskusiju" par randiņiem un maksāšanu, nemaz neļaujot izteikt manas domas, piedevām, salasījies dažādus aizdomīgus rakstus un tieši pēc šīs it kā sarunas, aicināja uz randiņu (es nezinu, vai man no viņa tekstiem bija jāsaprot, ka viņš nemaksās, bet par visu maksāšu es, vai arī vēl kāds scenārijs), bet lieki bilst, ka ar tādu nekur neaizgāju, - man ļoti nepatīk, ka naudai ir uzlikts tāds uzsvars, dažkārt, vēl pirms attiecību uzsākšanas (un patiesībā, nav pat īsti svarīgi, kas maksā, ir gan tikai pieņemts, ka džentlmenis tomēr pats piedāvāsies izmaksāt). Skopums nudien nav laba rakstura iezīme, var būt taupīgs, ekonomisks, bet ne jau skops - vēlāk nebūs naudas pat elementārām lietām - kā pārtikai, rēķiniem, bērnam, ja attiecības aizies tik tālu.
14.08.2015 17:32 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Zigfrīds
Ja normāls strādājošs vīrietis (nevis skolnieks vai nabaga students), uzaicinot sievieti, nevar/negrib izmaksāt viņai tēju un kūku vai kino biļeti (nu max 5-6 eiro), tad tas tomēr vairāk liecina par attieksmi nevis maka biezumu. Cilvēkam ar vidējo algu tādas izmaksas randiņos nekādu robu budžetā neiecirtīs.
14.08.2015 17:39 |

Reitings 263
Reģ: 28.06.2015
Cilvēkam ar vidējo algu tādas izmaksas randiņos nekādu robu budžetā neiecirtīs.

Tad kāpēc sieviete nevar samaksāt? Nabadze vai debila?
14.08.2015 17:46 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Tad kāpēc sieviete nevar samaksāt? Nabadze vai debila?

nee, ne debiila i ne nabadze!

Tas ir audzinashanas princips(vismaz mana gimenee), kad virietis maksaa par sievieti. Man ir braalis un vinjsh ar maksaa, taa kaa nav jastasta man, ka butu, ja es butu viirietis. Ari, ja satieku virieti-draugu, pazinju, kolegi, vienmer vinji maksaa par mani. Ja ar savu viiru eju pusdienas ar savam draudzeneem, vinjsh samaksaas par mums visaam. ja kadai bus virietis lidzi, vai nu rekjinu uz puseem ar to virieti vai nu mans virietis apmaksaas.

Bet par to, kaa tu izrunaajies, skaidrs, tev pat elementaaras audzinashanas "prasiibas" gimenee nav ieverotas :)
14.08.2015 17:54 |

Reitings 3934
V111RIETIS
Sieviete var par sevi samaksāt, bet no vīrieša puses tas ir džentlmenisks žests, labas manieres, kas zemapziņas līmenī sievietei signalizē, ka vīrietis ir finansiāli nodrošināts un spēs apgādāt pēcnācējus.
Bet te vajag nošķirt golddigeres (kas skaita, cik smaržas un zeltu vīrietis uzdāvinājis) no parastām sievietēm (kas neko negaida, bet priecājas, ja vīrietis randiņā izmaksā kādu sīkumu vai kādu reizi kaut ko pats pēc savas iniciatīvas izmaksā).

Viedoklis par tevi-pat ja tu būtu miljonārs, sievietes tik un tā no tevis izvairītos un labākajā gadījumā tikai izmantotu. Un ne jau tāpēc, ka viņas ma*kas, bet tāpēc, ka tev naids pret sievietēm ir tik liels, ka tas spraucas ārā pa visām vīlēm.
14.08.2015 18:00 |

Reitings 3934
Story
Nu kolēģim gan nebūtu par kolēģi jāmaksā. Un vīrietim visas sieviešu kompānijas rēķins ne tik. Bet nu katram savs.
14.08.2015 18:02 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Laikam ar mani kaut kas nav īsti labi, bet es nekad neesmu pat pievērsusi uzmanību tam vai vīrietis izmaksā vai nē. Ja neizmaksā, tad es neuzskatīšu, ka viņš nav džentelmenis. Man patīk maksāt pašai par sevi un sajūta, ka tas, ko tobrīd ēdu/dzeru tiek darīts par cita cilvēka naudu, man ļoti nepatīk. Vispār nekad neesmu uzskatījusi, ka vīrieša pienākums ir izmaksāt tikai tāpēc, ka viņš ir vīrietis. Tādā ziņā laikam esmu pavisam stulba vai dīvaina.
14.08.2015 18:16 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Kafejnīcās, kino un restorānos dāmām izmaksāju, bet saprotu arī tos kuri dala.
Ir tāds joks. Ziedkonfekšu periods ir tas laiks, kad uz esi uz viņu iztērējis trīs savas algas,bet viņa ar draudzenēm vēl nav izlēmusi vai viņai to vispār vajag.
Meitenes, nauda viegli nenāk. Tā tiek pelnīta sūrā, smagā darbā un pilnīgi saprotu tos vīriešus, kuri šad un tad par to ieminas. Jums liekas, ka randiņš jau neko nemaksā - degviela, ziedi, kaut kāds sīkumiņš pa ceļam, vakariņas, kino. Normāls randiņš bez 50 eur nemaz arī nesanāk, ticiet man, pa sīkumiem tā summa salasās.
50 eur tomēr nemaz tik maza nauda nav, un negribas to gluži izmest bedrē.
14.08.2015 18:43 |

Reitings 87
Atzīšos, ka, šobrīd, tieši finansiālu apstākļu dēļ esmu bez meitenes, jo tās izmaksas gluži vienkārši nevaru pavilkt. Smejies vai raudi, bet tā ir. Labāk būt vienam,nekā dabūt nabaga vai kapeiku pisēja slavu
14.08.2015 18:44 |

Reitings 87
50 eur viens randiņš, 55 eur cits. Tad meitene pasaka, ka tu viņai neinteresē- 110 eur trubā.
Ar citu ar tas pats. Dārgs prieks tā sieviete!
14.08.2015 18:45 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
viņas jau neveda uz nez kādām dārgām vietām. piem.picērija, kino, kopīga pastaiga un saldējums.
14.08.2015 18:46 |

Reitings 263
Reģ: 28.06.2015
Tādas ir tās sievietes. Žēl ka es nokavēju visu labo - pirmos randiņus pusaudžu gados. Tagad man spīd tikai sūdi, bet man to nafig nevajag, labāk tērēt to naudu sev.
14.08.2015 18:51 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Normāls randiņš bez 50 eur nemaz arī nesanāk,

pats vainiigs, ka nevari izdomaat ar meiteni aizbraukt uz jurmalu, seedeet kaapaas, skatities saulrietu un eest desmaizes... aizbraukt pastaigaat pa mezhu, bezmaksas muzeji, kalnciema ielas koncerti,
14.08.2015 18:53 |

Reitings 3934
Parasts puisis
Bet tu jau gribi smuku meiteni, vai ne? Vai zini, cik meitenei aiziet nauda uz randiņu? Kopjošā u dekoratīvā kosmētika, smaržas, drēbes, rotas, manikīrs, pedikīrs, vaksācija, utt. Spalvainu, pelēku peli tu taču negribētu randiņā, vai ne?
14.08.2015 18:56 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
Ja runājam par tradīcijām, tad sievietēm kā senāko profesiju pārstāvēm - pēc samaksas ir jāatsūkā vīrietim.

Pa brīvu nav pat siers peļu slazdā.
14.08.2015 19:01 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Hah, nu jau, nu jau, - nedomāju, ka šeit kāda nodarbojas ar prostitūciju (lai būtu jāuzstāda tādi ultimāti), kā arī - jā, vēstures stundā tā mēdza apgalvot, bet visi aizmirst par arodu "vecmāte," kas tomēr ir vecāks arods par Tevis minēto, bet nu tas tā.
14.08.2015 19:10 |

Reitings 214
Reģ: 10.09.2011
Labāk būt vienam,nekā dabūt nabaga vai kapeiku pisēja slavu

Vīrieši, šo lieciet aiz auss. :-D
14.08.2015 19:10 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Pirms kadiem paris gadiem bija eksperimenta video : cik izmaksa randins sievietei un virietim Riga.
Tad nu virietim ta ari bija tie 50€- tira masina, benzins un kas tur vel , kamer skukis skreja pirkt Stockmann jaunu apaksvelu (?!) par toreiz laikam 120ls vai tml. , kaut kadu drebi un tad vel pieteicas ( ka moderna sieviete ! :-D) vakarinas restorana dalit uz pusem.
Rezultata vinai : 300+ls , bet puisim 50ls.:-D:-D:-D
14.08.2015 19:13 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
atceros vienu randiņu sev, samaksāju par restorānu utt, atvedu viņu mājās un teicu "es izmaksāju tev, jo esmu džentelmenis, bet tomēr vēlētos ko saņemt pretī no tevis, varbūt saproti ko ar to domāju"

lai arī sākumā liedzās, bet beigās izpisu viņu jo draudēju iesūdzēt viņu tiesā par krāpšanu, jo saglabāju čekus par restorānu utt
14.08.2015 19:13 |

Reitings 214
Reģ: 10.09.2011
atceros vienu randiņu sev, samaksāju par restorānu utt, atvedu viņu mājās un teicu "es izmaksāju tev, jo esmu džentelmenis, bet tomēr vēlētos ko saņemt pretī no tevis, varbūt saproti ko ar to domāju"

lai arī sākumā liedzās, bet beigās izpisu viņu jo draudēju iesūdzēt viņu tiesā par krāpšanu, jo saglabāju čekus par restorānu utt

Pajols! :-D
14.08.2015 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits