we, tu pat nesaproti situāciju, un pati nepārtraukti palaid muti . Tev tiešām ir patīkami sevi pakļaut riskam, ka kāds tev var iesist, un iesist tavam dzīvesbiedram.
Tu speciāli uzprasies, es tevi kā sūdu nekustinu, lai nesmirdi. Es cenšos izvairīties.
Tev tiešām šķiet , ka es tukši muldu, ka es nevaru neko? Man dzīve ir nomierinājusies, un ir neliels aizspriedums radies šobrīd kādu sist. Es eju pie psihoterapeita, dzeru zāles, un cīnos ar to problēmu, es palieku rāmāks.. Tāpēc nekaitini mani. neprovocē ! Tu to tīšām dari! ja gribi saprast kas no tā sanāk, pakonsultējies ar manu ex. viņa tev iedos kādu vērtīgu padomu varbūt.
Tas kas man ir skaidrs, ir tas, ka jūs abi ar savu vīru esat drazas, riebīgi cilvēki. kā suņanagla uz pakaļas. kas pisās pārliecībā, ka nebūs jau nekas, jo nekad nav bijis .. :D bet var pienākt tās pirmās reizes visam. tāpēc sāc domāt ar savu cieto pauri .
Tev jau sen pietiek iemeslu, lai ietu uz policiju, tev ir zināma mana persona. Tu mierīgi vari mani apsūdzēt par draudiem, bet tā vietā tu mani kaitini un provocē. Mani atrast arī nav problēma, kad esmu Rīgā, es esmu satiekams!
Tu laikam tiešām esi iedomājusies, ka man ir bail no jums, suņiem. :-/
ko es iesaku, atšujies! es tevi ignorēšu.. es pat labprāt atvainotos, jums debīliķiem.
bet vari jau vēlreiz paspīdēt ar savu debīlismu, un nemāku turēt mēli aiz zobiem , tu saņemsi atbildi , bet nu jau vairs ne rakstiskā veidā.