labvakar, dāmas! :)
mana problēma ir tāda, ka pēc skūšanas uz bikini maliņām sametas daaaudz pumpiņu, kas ļoti sāp. ieaugušo matiņu nav, taču skats ir ļoti neglīts. varbūt kādas smēres, ziedes? negribu, lai ir tik nesmuki :(
Pirmkārt, skuveklis nedrīkst būr truls. Nekad. Regulāri jāmaina galviņas vai, ja pērk vienreizējos, tad arī vienreiz jālieto. Otrkārt, skūšanas laikā tam paredzētas putas. Treškārt, pēc tam kāds mitrinošs/dziedējošs līdzeklis.
Bet vispār varbūt labāk izvēlēties citu metodi!
Busu varbut jokaina,bet pasas bikini malinas izraustu ar pinceti vasara.varbut der pamainit skusanas putas.vel viensieteikums-pirms skusanas izmerceties udeni.tad to adu ar ta netraume.man uz vedera varbut izaug kadi pieci matini,tapec neko tur neskuju.tos paris tumsos vnk izrauju
Ir cilvēki, kuru āda galīgi nespēj iedraudzēties ar skūšanos.. ir arī tādi, kam vaksācija kļūst par murgu ieaugušo matiņu dēļ.
Cerams, atradīsi sev mazāk kaitniecisko veidu, kā atbrīvoties no apmatojuma :)
Vajag uzsmērēt mitrinošu krēmu uzreiz pēc skūšanas.
Ja es vietu, kuru būšu noskuvusi nebūšu uzsmērējusi parastu mitrinošu krēmu, man arī momentāli būs pumpas.
Sveika! Es arī daru tā kā jau teica, maliņas ar pinceti, jo man tur matiņi ieaug, pārējo noskuju un tad bepanthen krēms. Nav ideāli, bet esmu savas metodes meklējumos. Gribas tur visu ideālu.