aizdomīgs apciemojums

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Šodien mūsu mājas apciemoja aizdomīgs autovadītājs, tētis kā parasti izgāja ārā, pēc tam stāstīja, ka autovadītājs intresējies un stāstījis, ka uzpērk vecas dārglietas, vērtslietas,jautājis vai nav ko piedāvāt. Tēvs arī ievēroja, ka mašīnas numuri ir nederīgi, īsti nezinu ko tas nozīmē, bet it kā kaut kādi vecās Latvijas numuri,īsti nesapratu, kā tas izpaužas. Bet vispār interesanti esat kaut ko par šādiem gadījumiem dzirdējušas. Mēs dzīvojam laukos tuvākie kaimiņi kilometru aiz meža. Nerada īpaši omulīgu sajūtu šis viss. :-/
12.08.2015 20:30 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Jāskatās jau kādi suņi... Radiniekiem bija milzīgs, pēc paskata baiss kaukāzietis... kurš neierējās nevienā no reizēm, kad zagļi dzina prom trīs laivas ar visiem motoriem. (Katru savā reizē ar kāda gada starpību. Suncītis saldi čučēja)

Tad viņi sētā (it īpaši pie laivām) uzlika kustības sensoru ar signalizāciju. Tas signalizācijas troksnis bija tik baiss (skaļš, ausīs griezīgs īūīūīūīū), ka trieku varēja ķert, ja nakts vidū sanāca pakustēties sensora zonā.
12.08.2015 23:07 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Es izlasīju- aizdomīgs aizcietējums :D:-D
12.08.2015 23:20 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
no sensora (arī bez skaņas) var sabīties ne pa jokam, īpaši, ja lavies kaut ko nopīzdot :D
12.08.2015 23:25 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Nu man šitā senčiem laukos naktī arī šo to nozaga, bēdīgākais ,ka nevis kaut kādi svešinieki, bet "savējie" . Ārā divi suņi piesieti , rej katru nakti- neies jau skatīties,kas notiek tik bieži. Bet nu jā - jābūt možiem! Un slēdziet māju ciet, bailīgi taču!
13.08.2015 02:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Autore, es tevi loti labi saprotu jo situacija lidziga, vienigaa atskiriba taa, ka neesam LV. Pagajusaja vasara parvacamies uz lauku maju, vieta ir ists sapnis, liels plasums ap maaju, pecak eglu mezs. Kaimini ir tuvu, bet neredz un nedzird, aiz kokiem kadi 100 m.
Sakuma kad tikko sakam seit dzivot, visu laiku piebraucu dazadi aizdomigi tipi. Mes zinajam kadi aizdomigi tipini so maju bija irejusi dazus menesus, majas ipasnieks visiem redz esot draugs. To visi izmantoja kaa atrunu. Tobrid iebraucamais cels bija vala, ne zoga, ne vartu. Kas velas, brauc ieksaa. Es gan sakuma nebiju nemaz aizdomiga, mans virietis mani apgaismoja, ka nevajag ar visiem runaties, labak atrak atkratities un miers. Nu jau gads rinki un tapat vism az reizi diuvas, tris nedelas kads iebrauc seetaa ja esam atstajusi vartus vala. Tadas bezkaunas, braukt svesa ipasuma. Ui, rakstu un saaku atkal aizsvilties dusmaas. Kretiini. ulit tev pastastisu ka mes apsargajam maaju :D Mums jau gandriz ka Pentagonaa :D Ir dvr sisteema un kopaa 6 kameras. Viena pie pasiem vartiem, to zulikaam pedejo un pavisam nesen. Tad uz viena majas stura viena kur redzama galvena ieeja majas prieksaa, tad viena paslepta kokaa lai redzetu majas darza ieeju. Tad uz viena stuura divas, lai redzet uz katru no puseem.
Tapat uz katra majas stura ir lampas, kuras gan nav dizi kosas un gaisas, bet ir labas. Tapat ir viena uz kustibu sensoru virs galvenajam durviim, otra ar kustibu sensoru talak no majas uz plavas pusi.
Bet nu Lv dzivojot noteikti tik daudz visa kaa nevajag, mums te daudz saubigu cilveku. Ja kaada ir familiaara ar taa saucamajiem Iru ciganiem (nakreti, traveleri), tad zin par ko runaaju.
13.08.2015 12:56 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nedelu atpakal iebrauca viens virietsai seetaa, jautaa vai mes neveloties atlaut vinam turet muusu plavaa poniju, te tik laba vieta esot. Labi, ka manejais nebija majas, vins vinu butu no panckam izlidinaajis aaraa, es bik laipnaka. Un taa vini atrod ntos iemeslus lai atbrauktu, atri izpeetiitu, kas kur atrodas un mum te ir zaglu paradiize, tehnikas izskataa.
Ja jums ir varti t5urat ciet, lampas uz sensoriem laba lieta.
13.08.2015 12:59 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
jautaa vai mes neveloties atlaut vinam turet muusu plavaa poniju, te tik laba vieta esot.

Baigais iemesls :-O :D bet man patiktu, ja kāds manā pļavā poniju atstātu :-P
13.08.2015 14:06 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Uzliek gaismas sensorus, kuri tiklīdz ieslēdzas pie viena ueslēdz briesmīgu signalizāciju, tā skaņa vien bandītus aizdzīs prom ar asti starp kājām, suņus pa to laiku var arī mājā laist/pie ķēdes piesiet lai viņi velti neieslēdz signalizāciju.
Toties ja zagļi ieradīsies viņi otro reizi vairs pie jums nelīdīs un jūs ja ne no gaismas, tad no signalizācijas uzreiz būsiet aukšā un varēsiet visu iet pārbaudīt.
13.08.2015 14:16 |

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
Man tikko paziņa stāstīja, ka ložņājuši arī gar vasarnīcām pie jūras.
Sākumā piedāvā kaut kādus sū... - katlus, traukus utt.
Un paši tik grib tikt pagalmā.
Paziņa bija pateicis, lai vācās ārā.

Nākamā vakarā pustumsā bez mašīnas gaismàm atkal klāt, bet negaidīja, ka saimnieks iznāks no šķūnīša - kaut kas esot palicis viņa pagalmā. Ar visu varu gribējis pagalmā. Paziņa nav ļāvis.
Nemàkot braukt atpakaļgaitā, lai ļaujot iebraukt pagalmā.
Paziņa pateicis nekādā pagalmā nebrauksi. Kad piedraudējis ar piliciju un bezmaz bisi, tad pazuduši.
13.08.2015 14:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits