Autore, es tevi loti labi saprotu jo situacija lidziga, vienigaa atskiriba taa, ka neesam LV. Pagajusaja vasara parvacamies uz lauku maju, vieta ir ists sapnis, liels plasums ap maaju, pecak eglu mezs. Kaimini ir tuvu, bet neredz un nedzird, aiz kokiem kadi 100 m.
Sakuma kad tikko sakam seit dzivot, visu laiku piebraucu dazadi aizdomigi tipi. Mes zinajam kadi aizdomigi tipini so maju bija irejusi dazus menesus, majas ipasnieks visiem redz esot draugs. To visi izmantoja kaa atrunu. Tobrid iebraucamais cels bija vala, ne zoga, ne vartu. Kas velas, brauc ieksaa. Es gan sakuma nebiju nemaz aizdomiga, mans virietis mani apgaismoja, ka nevajag ar visiem runaties, labak atrak atkratities un miers. Nu jau gads rinki un tapat vism az reizi diuvas, tris nedelas kads iebrauc seetaa ja esam atstajusi vartus vala. Tadas bezkaunas, braukt svesa ipasuma. Ui, rakstu un saaku atkal aizsvilties dusmaas. Kretiini. ulit tev pastastisu ka mes apsargajam maaju :D Mums jau gandriz ka Pentagonaa :D Ir dvr sisteema un kopaa 6 kameras. Viena pie pasiem vartiem, to zulikaam pedejo un pavisam nesen. Tad uz viena majas stura viena kur redzama galvena ieeja majas prieksaa, tad viena paslepta kokaa lai redzetu majas darza ieeju. Tad uz viena stuura divas, lai redzet uz katru no puseem.
Tapat uz katra majas stura ir lampas, kuras gan nav dizi kosas un gaisas, bet ir labas. Tapat ir viena uz kustibu sensoru virs galvenajam durviim, otra ar kustibu sensoru talak no majas uz plavas pusi.
Bet nu Lv dzivojot noteikti tik daudz visa kaa nevajag, mums te daudz saubigu cilveku. Ja kaada ir familiaara ar taa saucamajiem Iru ciganiem (nakreti, traveleri), tad zin par ko runaaju.