Pagātne attiecībās

Reitings 26
Reģ: 09.07.2015
Nesen ar draudzeni runājām par attiecību tēmu un viņa stāstīja, ka vēlas pajautāt savam draugam par attiecībām pagātnē, cik partneres bijušas, cik ilgas attiecības. Brīdināju, ka varbūt labāk nemaz nezināt. Es par sava drauga pagātni neesmu viņam jautājusi, zinu tikai vienu viņa bijušo draudzeni (savu draugu zināju jau pirms bijām kopā) un viss. Savukārt viens bijušais jau pirmajā randiņā paspēja visas savas attiecības izstāstīt (es pat nejautāju). :-DMan zināt to visu nešķiet īpaši svarīgi, savukārt draudzene nezina kur likties aiz ziņkārības.

Kā ir jums? Cik daudz zināt par savu draugu attiecību pagātni? Jums ir svarīgi zināt visu, jūs interesē viss, kas saistīts ar drauga attiecībām pagātnē? Un ja zināt visu, nav nācies nožēlot, ka zināt, ar ko un kā viņš bijis iepriekš?:-)
12.08.2015 17:44 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Esam par to runājuši. Zinām, kas abiem ir bijis pirms tam, kā attiecības beigušās. Nekādu greizsirdību uz pagātni nav, un uzskatām, ka tas ir normāli, ka kaut kas pagātnē ir bijis, tas jau drīzāk būtu dīvaini, ja teju 30 gados abi būtu bez bijušajiem un bijušajām :D
17.08.2015 10:37 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Vienīgais,ko es jautāju par pagātni - kāds bija šķiršanās iemesls,vienkārši,lai izvairītos no kaut kā tāda turpmāk. Vārdi,uzvārdi,skaits un viss pārējais labāk,lai paliek neuzzināts.
17.08.2015 11:06 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Man vienmēr ir bijis svarīgi zināt iepriekšējo attiecību pieredzi (ne personas, bet iemeslus, kāpēc izšķirās). Stāstot par šķiršanās iemesliem, cilvēks pats godīgi izstāsta, kas par putnu viņš ir. Efektīvs veids, kā atsijāt nederīgos jau pašā sākumā.
17.08.2015 11:17 |

Reitings 109
Reģ: 17.08.2015
Man jau liekas, ka par to nevajag runāt, izjautāt. Priekš kam? Mazāk zināsi - labāk gulēsi!
19.08.2015 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits