Pagātne attiecībās

Reitings 26
Reģ: 09.07.2015
Nesen ar draudzeni runājām par attiecību tēmu un viņa stāstīja, ka vēlas pajautāt savam draugam par attiecībām pagātnē, cik partneres bijušas, cik ilgas attiecības. Brīdināju, ka varbūt labāk nemaz nezināt. Es par sava drauga pagātni neesmu viņam jautājusi, zinu tikai vienu viņa bijušo draudzeni (savu draugu zināju jau pirms bijām kopā) un viss. Savukārt viens bijušais jau pirmajā randiņā paspēja visas savas attiecības izstāstīt (es pat nejautāju). :-DMan zināt to visu nešķiet īpaši svarīgi, savukārt draudzene nezina kur likties aiz ziņkārības.

Kā ir jums? Cik daudz zināt par savu draugu attiecību pagātni? Jums ir svarīgi zināt visu, jūs interesē viss, kas saistīts ar drauga attiecībām pagātnē? Un ja zināt visu, nav nācies nožēlot, ka zināt, ar ko un kā viņš bijis iepriekš?:-)
12.08.2015 17:44 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Mēs gan neko neslēpām viens no otra.
Nezinu kas man būtu jāuzzin lai mainītos mana attieksme pret mīlošu cilvēku.
12.08.2015 21:16 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Esam par to runājuši, lielos vilcienos zinu visu, kas man būtu jāzina, neieslīgstot detaļās. Zinu, kuras ir viņa bijušās, kāpēc attiecības beigušās un tas arī, manuprāt, ir viss, kas man jāzina. Un viņš līdzīgi par mani. Neuzskatu to par neko nenormālu, pagātnē nav nekā slēpjama, taču neuzskatu, ka tāpēc, ka tā nav slēpjama, par to ir jāzina viss.
12.08.2015 21:21 |

Reitings 517
Reģ: 28.03.2015
Atceros, ka bijušais jau pirmajā randiņā man bija izstāstījs tik daudz informācijas par savām bijušajām, ka likās vairs nekas nepateikts nav palicis. Es vēlētos, lai vismaz puse no tā būtu palikusi man nepateikta. Ok, zināt, ka bija attiecības tik un tik ilgi ar tādu un tādu clvēku ir viens, bet nu, kad man tikai stāstīja un stāstīja visu no a līdz z...:-D Es tagad nesaprotu, kādēļ to visu klausījos vispār.
12.08.2015 21:23 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Man līdzīgi kā jau minēja šeit, esam no mazpilsētas un līdz ar to, man bija svarīgi zināt ar kurām viņam kaut kas ir bijis. Tas tā nodrošinājumam, lai negadās stulbas situācijas :D Viņš gan ļoti maz ir jautājis par pagātni, īsti neinteresē viņam vai arī nemaz negrib zināt :D
12.08.2015 21:25 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
+/- zinām viens par otru visu, arī par iepriekšējām attiecībām un to ilgumu, beigšanās iemesliem utt...mēs vienkārši esam tas pārītis, kas var pusnaktī ielīst zem segas, taču nemanot 3-4h nopļāpāt un attapties, ka ir nakts vidus, bet joprojām neguļam, jo visu laiku runājamies :-D
12.08.2015 21:27 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Viņš gan ļoti maz ir jautājis par pagātni, īsti neinteresē viņam vai arī nemaz negrib zināt

manējais ir tāds pats, tāpēc zina tikai tik daudz, cik pati esmu pateikusi vai arī, ja ir kaut kad sen jautājis šo to...un es vienmēr izstāstu par daudz (t)

Par viņu zinu tikai tik cik viņš ir stāstījis pirms sagājām kopā, nekādus skaitļus nezinu, lai gan gribētu zināt :D viņš neatzīstas un saka, ka esot nojucis skaits :-D

Esam vienreiz kino satikuši viņa nopietnāko bijušo un es galīgi nebiju sajūsmā, jo nedomāju, ka man bija ar viņu jāiepazīstas...

Un nesaprotu kā var būt greizsirdība uz pagātni, tas taču ir neloģiski, bezjēdzīgi un neveselīgi (t)
Katrā ziņā, ja es jautāju vai čekoju kādu info par tādām tēmām, vienmēr esmu gatava uz jebkādu patiesību, kas var uzpeldēt.
13.08.2015 10:08 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Mēs viens otru esam izprašņajuši no A-Z par pagātnes attiecībām! :D Mums interesē un viss. Nekā slikta tajā nesaskatu!
13.08.2015 16:59 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
NEKAD, NEKAD NERUNĀ PAR PAGĀTNI PAR BIJUŠAJIEM. nekad.... ir cilvēki, kam tā ir problēma....zināt otra cilvēka pagātni. un tas var tā izbojāt attiecības, ka oioi.
16.08.2015 22:00 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Man ir svarīgi zināt sava vīrieša pagātni, ne baigos sīkumos, bet kopumā jā, tāpat kā neslēpju savējo. Man liekas savādi, ja divi cilvēki, kuri ir kopā, kaut ko tik svarīgu par otru nezina. Tikai vienreiz manā pieredzē ir sanācis tā, ka pagātne ir daudz ko izbojājusi, bet arī tikai tāpēc, ka pagātne ienāca tagadnē jeb bijušā uzradās no jauna. Tad to bija vēl sāpīgāk visu pārdzīvot, jo zināju, ko vīrietim viņa nozīmēja utt.
16.08.2015 22:10 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mamma atzinās, ka 30+ gadus laulībā dzīvojot nav interesējusies par tēta attiecību vēsturi, arī kabatas nav pārmeklējusi.. manuprāt, neslikti :D
16.08.2015 22:14 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Zinu visu, viņš par mani gandrīz visu, emociju nav abiem :D
16.08.2015 23:00 |

Reitings 358
Reģ: 22.05.2013
Ikvienai sievietei laikam tā iztēle labāk strādā, iepriekšējās attiecībās es būtu vēlējusies ne tik lielu uzticību un pagātnes izklāstu! :D Tas man būtu sagādājis daudz vairāk sirdsmiera.
Bet kā izrādās tāpat nezināju par viņu pietiekami, jo šķiet tādas lietas pēc tam atklājas. eh. mazāk zini, labāk guli. (:
17.08.2015 10:07 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Savu jau pazinu pirms tam, tāpēc aptuveni zinu cik kaut kas nopietns ir bijis, bet šad tad cenšos ko izvilkt un pajautāt. Parasti jau atbild, ka es viņa pirmā un vienīgā. :) bet nu reti reizi kaut ko pastāsta vairāk. Par mani arī visu zina apmēram, pat pazina manu ex.
17.08.2015 10:15 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Par pagātni esmu jautājusi. Zinu cik nopietnas attiecības ir bijušas, cik ilgas un kāpēc beidzās. Par nenopietnajām nejautāju. Viņa pagātne neuztrauc.
Par mani viņš arī zina, jo pats vēlējās zināt un man īsti nav nemaz ko slēpt. tā ka iepriekš man ir bijušas tikai vienas attiecības, tad stāstīt diži arī nebija ko :D
17.08.2015 10:20 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
Zinām viens par otra pagātni tikai lielos, vispārīgos vilcienos- ilgākās/ nopietnākās attiecības un kapēc tās izjuka. Īpaši neesmu jautājumi, man arī nejautā. Kaut kā pat negribu zināt. Vnk nav interese par viņa pagātni.
17.08.2015 10:26 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Šo to zinu par viņu, šo to viņš zin par mani - jo bijām draugi ilgi pirms kļuvām par pāri. Bet, kopš esam kopā, esmu uzdevusi vien dažus jautājumus (lai gan gribējās zināt vairāk attiecību sākumā), viņš vispār neko. Tas man patīk, ka viņš pagātni cenšas atstāt pagātnē. Ne vienmēr gan sanāk, bet tagad jau ir forši, viņš ir pie manis pieradis un sapratis, ka ar mani ir tā kā ir ar mani un tas, ka kādreiz cita kkādās situācijās reaģēja savādāk, ir sen pagātnē.
Sākumā gan mani besīja, ka viņš dažās situācijās kko izdomāja, ka "tu jau tur negribi iet ar mani" vai kko - jo iepriekšējā negribēja. Pārmest jau nevar cilvēkam, ka viņš bija bijis iemīlējies pirms satikāmies, bet prieks, ka tomēr viņš ir tāds, kāds ir un zinu tik daudz, cik zinu.
17.08.2015 10:28 |

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
ir stāstījis, ka 2as pirms manis esot uzskatījis par draudzenēm, pārējās esot tikai tā domājušas, bet viņš nē.
visu ko esmu gribējusi zināt, esmu uzzinājusi. Esmu gan pati prasījusi, gan viņš stāstījis. Ir neliels aizvainojums, jo viņi strādā vienā darbā, kas nozīmē, ka viņi tiekas vairāk vai mazāk.
Nezinu vai tas ir priekš mierināšanas man, vai tiešām ir patiesība, bet teica, ka ir daži iemesli kāpēc nekad vairāk nesaietu ar viņu (iemeslus neatklāja)

Bet arī par mani viņš zin, esmu pastāstījusi, kas viņam ir interesējis, bet man jau šķiet, ka es par viņa dzīvi pirms manis zinu nedaudz vairāk ;)

Mums abiem bija dzīves pirms otra parādīšanās, tāpēc cenšos respektēt, un ja saka, ka nevēlas runāt vairāk, tad nerunājam. Cik pats vēlās tik arī atklāj.
17.08.2015 10:31 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
mani vispār neinteresē nekādas draugu pagātnes. vienīgais, kas tā tīri cilvēcīgi mani ir interesējis, ir - kādēļ beigušās iepriekšējās nopietnās attiecības. pārējais- tieši ko man dos tas, ka es zināšu ar cik sievietēm ticies un cik one night stand bijuši? manuprāt, neko, tādēļ vados pēc principa "mazāk zināsi, labāk gulēsi" :D
17.08.2015 10:32 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
Exis bija mani visos sīkumos izprašņājis par pagātni. Es arī atbildēju uz visiem jautājumiem, domādama- ko man te slēpt. Pēc tam kaut kādā brīdī viņu parāva slimiska greizsirdība- ko tik es nedabūju dzirdēt!!! Īsumā- kas es par sievieti, ja spēju viņam (exim) ko tādu nodarīt... runa bija par notikumiem, kas risinājās manā dzīvē pirms vēl bijām pazīstami:D
17.08.2015 10:33 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Tā kā mēs ar vīru bijām ļoti labi draugi pirms uzsākām attiecības, tad zinu varbūt pat pārāk daudz

+++
Zinu draudzenes, zinu piedzīvojumus un zinu grēkus. Vēl kādu nedēļu pirms kāzām smējāmies, ka nu varam izstāstīt visu ko par savām ex attiecībām, jo pēc kāzām par bijušajiem/bijušajām nerunāsim, tad nu uzzināju vēl drusku :-D
Bet kopumā viss tā pozitīvi... neviens neuzmet lūpas, nevienam kaut gan arī nav bijusi baigi ārkārtējā tā pagātne, lai satrauktos un ņemtos, tā,ka viss normāli.
17.08.2015 10:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits