Labdien, izdomāju izveidot tādu diskusiju par draugiem.lv profiliem. Nezinu vai jums ir tā gadījies, bet man manu īsto profilu - ar īstiem personas datiem, fotogrāfiju un informāciju vienkārši tāpat draugiem.lv izdzēsa. Tagad jau uzrakstīju sūdzības! Tagad esmu zaudējusi savu profilu, kurā bija izmantoti maksas pakalpojumi utml.. Galvenokārt, man tur bija daudz svarīga informācija ieguldīta profilā, vēstules svarīgas un šaubos, ka draugiem.lv adminstrācija piekritīs atgriezt manu profilu. Es zinu, ka manām draudzenēm ir draugiem.lv fake profili, kuros tiek izmantots cits vārds, uzvārds, informācija un liek svešas fotogrāfijas, kā piemēram, tās pašas - ņemtās no googles. Un viņām jau gadu gadiem ir saglabājušies šie fake profili, kuri netiek nemaz dzēsti! Nesaprotu, kas tas par idiotismu... Vai tik tiešām tagad katru īsto, godīgo lietotāju izdzēsīs vien tāpat bez iemesla, bet fake profilus tikai pažēlos? Tas ir ļoti, ļoti, ļoti, ļoti, ļoti negodīgi! Vēl pie tam, var pats pārliecināties, kas ir fake profils, kas nav... Piemēram, ja manas galerijas, profila bildes pārbaudītu, tad tādas nekur citur neatrastu. Kapēc jābūt tik nežēlīgiem pret lietotājiem, kuri ievēro visus noteikumus. Profilā bija veikti vairāki maksas pakalpojumi un par to arī žēl protams, jo iztērēju ļoti lielu naudas apjomu un vēl papildināju sev maciņu. Žēl protams, a tikmēr fake profili vien izdzīvo tur.(e):'-( Vai esat ar to saskārušies? Kādas ir jūsu domas par šo visu?:-/