Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draugiem.lv godīgums

Reitings 36
Reģ: 07.04.2015
Labdien, izdomāju izveidot tādu diskusiju par draugiem.lv profiliem. Nezinu vai jums ir tā gadījies, bet man manu īsto profilu - ar īstiem personas datiem, fotogrāfiju un informāciju vienkārši tāpat draugiem.lv izdzēsa. Tagad jau uzrakstīju sūdzības! Tagad esmu zaudējusi savu profilu, kurā bija izmantoti maksas pakalpojumi utml.. Galvenokārt, man tur bija daudz svarīga informācija ieguldīta profilā, vēstules svarīgas un šaubos, ka draugiem.lv adminstrācija piekritīs atgriezt manu profilu. Es zinu, ka manām draudzenēm ir draugiem.lv fake profili, kuros tiek izmantots cits vārds, uzvārds, informācija un liek svešas fotogrāfijas, kā piemēram, tās pašas - ņemtās no googles. Un viņām jau gadu gadiem ir saglabājušies šie fake profili, kuri netiek nemaz dzēsti! Nesaprotu, kas tas par idiotismu... Vai tik tiešām tagad katru īsto, godīgo lietotāju izdzēsīs vien tāpat bez iemesla, bet fake profilus tikai pažēlos? Tas ir ļoti, ļoti, ļoti, ļoti, ļoti negodīgi! Vēl pie tam, var pats pārliecināties, kas ir fake profils, kas nav... Piemēram, ja manas galerijas, profila bildes pārbaudītu, tad tādas nekur citur neatrastu. Kapēc jābūt tik nežēlīgiem pret lietotājiem, kuri ievēro visus noteikumus. Profilā bija veikti vairāki maksas pakalpojumi un par to arī žēl protams, jo iztērēju ļoti lielu naudas apjomu un vēl papildināju sev maciņu. Žēl protams, a tikmēr fake profili vien izdzīvo tur.(e):'-( Vai esat ar to saskārušies? Kādas ir jūsu domas par šo visu?:-/
11.08.2015 14:47 |

Reitings 209
Reģ: 03.05.2014
Es atceros, ka manu draugu lokā arī bija populāri taisīt fake profilus, bet es tā nedarīju, jo neuzskatīju par vajadzīgu un tajā laikā manu īsto profilu, paldies dievam, tikai nobloķēja uz kādu laiku, pat nezinu kāpēc.

Tā kā es piekrītu, ka tas ir ļoti negodīgi. Man žēl tava profila, jo man savā arī glabājas svarīga informācija. :-(
11.08.2015 14:50 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Viņiem pašiem uzrakstīji? Ko atbildēja?
Mani nekad nav izdzēsuši, bet pati gan apsveru izdzēsties, jo tur reāli vairs nav ko darīt :D
11.08.2015 14:51 |

Reitings 1585
Reģ: 09.06.2015
Viņi to profilu izdzēš bez jebkāda paskaidrojuma? Netiek minēts nekāds noteikums, kuru Tu, viņuprāt, būtu pārkāpusi?

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Manas domas ir tādas, ka nevajag tērēt tiiiik daudz naudas draugiem.lv maksas pakalpojumos, lai pēc tam nāktos raudāt, ja profils izdzēsts. :D :D :D

Man būtu vienalga, draugos tāpat vairs praktiski neuzturos.

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vai tik tiešām tagad katru īsto, godīgo lietotāju izdzēsīs vien tāpat bez iemesla

Bez iemesla nedzēš, raksti draugiem.lv un prasi par ko tevi izdzēsa un kas ir jādara lai profilu būtu iespējams atgūt.

Fake profili ja netiek dzēsti tad tas ir viss drīzāk jo viņs neviens nav nosūdzējis + viņu liktās fakebildes nav atrodamas nekur citur internetā, ka'par piemēru ja caur google meklē konkrētu bildi, ja tā bilde būs no fb tad viņu meklētājs neatradīs, vismaz lielākoties to esmu ievērojusi, tad vienīgi var meklēt pa citām lapām utt.

Pašai man profils nav nekad dzēsts, esmu tik pati dzēsusi un fake profilu esmu veidojusi vienu reizi mūžā un to pašu izdzēsa pēc pāris stundām jo es īpaši necentos arī noslēpt ka tas baigais fake profils, vajadzēja tik vienu cilvēku aplūrēt, bet no sava īstā profila negribēju.
11.08.2015 14:52 |

Reitings 1585
Reģ: 09.06.2015
Varbūt tie draudzeņu fake profili ir saistīti kaut kā ar Tavu profilu, un tāpēc viņi domā, ka Tu esi vaininiece. Iespējams, viena IP adrese vai kāda cita saistība.
11.08.2015 14:53 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Paskaties savus datus e-pastam, ar kuru registrējies draugiem.lv. Ja tur norādītie dati nesakrīt ar draugiem.lv profila datiem, tad no draugiem.lv izdzēš.
11.08.2015 14:54 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Varbūt esi sūtījusi ielūgumu kādam fake profilam, tikai pati to neatceries. Tad arī izdzēš profilu ārā bez jebkādiem paskaidrojumiem. Katrā ziņā, nedomāju, ka kāds ņēma un speciāli izdzēsa tavu godīgo profilu :D Kaut kāds iemesls jau tam visam ir.
11.08.2015 14:55 |

Reitings 36
Viņi to profilu izdzēš bez jebkāda paskaidrojuma? Netiek minēts nekāds noteikums, kuru Tu, viņuprāt, būtu pārkāpusi?

Pašlaik gaidu draugiem.lv atbildi un paskaidrojumu. Bet piemēram, runājot par vienas manas draudzenes notikumu... Viņai gadījās, kad viņu uzlauza un viņas profilu izdzēsa. Un kad viņa devās ziņot, lai iegūtu palīdzību, draugiem.lv atteicās palīdzēt, jo teica, ka profilu var atgūt tikai 90 dienu laikā. Bet nu tomēr... bija ieguldīts laiks, nauda, informācija un palīdzības nekādas. Ceru, ka atgūšu savējo profilu, kaut arī neesmu tajā pārliecināta.

Reitings 6037
Man gan jau kādus gadus 8 stāv biedējošs uzraksts, ka viltus profilu veidotājiem ir liegts aicināt jaunus draugus! :D (tad, kad mēģini kādu uzaicināt caur e-pastu) Jo man tāpat kā Miss Joker bija izveidots viltus profils, bet tas tika nobloķēts un mani arī tad uz diennakti nobloķēja, bet kopš tā laika uzlikts tas liegums. :D :D :D

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man pazīstamu sievieti regulāri dzēsa ārā, jo viņai bildes vietā zīmēts viņas portrets
11.08.2015 14:57 |

Reitings 36
Katrā ziņā, nedomāju, ka kāds ņēma un speciāli izdzēsa tavu godīgo profilu Kaut kāds iemesls jau tam visam ir.

Es lasīju internetā, ka bijis gadījums, kad izdzēsa vienu godīgu lietotāju un paši draugiem.lv atbildēja, ka iemesls izdzēst profilu bija tas, ka bija norādīta nepatiesa lietotāja informācija, kaut arī bija viss norādīts kā patiesībā bija - īsts vārds, uzvārds, bildes.
11.08.2015 14:58 |

Reitings 17203
Jo man tāpat kā Miss Joker bija izveidots viltus profils, bet tas tika nobloķēts un mani arī tad uz diennakti nobloķēja, bet kopš tā laika uzlikts tas liegums.

Ak jā manu īsto profilu arī nobloķēja uz diennakti laikam :D Bet par uzrakstu ka es nedrīkstu aicināt jaunus draugus gan pirmo reizi dzirdu :D Nu jā pēc tam gan jau ka nevienu vairs neaicināju :D Būs jāpalūr.

Nop man nekādi brīdinājumi nav ka nedrīkstu aicināt :D Tad jau es sveikā cauri tiku :D
11.08.2015 15:02 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Diezgan komiski, ka cilvēkam tik lieli pārdzīvojumi par sociālā tīkla profilu :) Uztaisi jaunu un mēģini neinvestēt tik daudz naudas profilā :D
11.08.2015 15:02 |

Reitings 6037
Nop man nekādi brīdinājumi nav ka nedrīkstu aicināt Tad jau es sveikā cauri tiku

Man gan!

:D :D :D :D :D :D :D
11.08.2015 15:05 |

Reitings 17203
ka bija norādīta nepatiesa lietotāja informācija, kaut arī bija viss norādīts kā patiesībā bija - īsts vārds, uzvārds, bildes.

Nu bet nevar jau zināt, varbūt kāds tika pie tā profila, salika visu info kurstus šķērsus un tad arī tika piefiksēts ka profils nav tāds kādam tam vajadzētu būt.
Parasti jau dzēšs/bloķē ja ir fake, uzlauž, info nepaties/maldinoš, tiek publicētas neapiedienīgas bildes un raksti, bojā citiem cilvēkiem garīgo vai pat aizdomīgi uzmācas, izplata spamu vai ķēdes vēstules vai protams ja pietiekami daudz cilvēku nosūdz to profilu un spēj pamatot to kāpēc tas būtu jādzēš.

Tā kā varianti ir daudzi kāpēc itkā patiesi un godīgi profili tiek dzēsti.
11.08.2015 15:07 |

Reitings 17203
Spīdola

Haha sūdīgi tev tad :D Bet yea, es tā pat nevienu nekad tur ne aicināšu ne arīfake profilus taisīšu :D
11.08.2015 15:08 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Un kad viņa devās ziņot, lai iegūtu palīdzību, draugiem.lv atteicās palīdzēt, jo teica, ka profilu var atgūt tikai 90 dienu laikā. Bet nu tomēr... bija ieguldīts laiks, nauda, informācija un palīdzības nekādas.

Nauda? Nopietni kāds tik ļoti uztraucas par savu profilu? līdz policijai arī tika?
11.08.2015 15:09 |

Reitings 17203
Es vienkārši pagaidītu tās 90 dienas tajā gadījumā :D
Vienīgais kur es iegūlu naudu ir statistika jo bieži vien kaut kādi lūriķi profilā man lien un es esmu tik ziņkārīga ka man jāzin kas lūr :D Tā es pa retai reizei, maybe 1-2 reizes mēnesī parakstu ko domubiedros, aplūru galērijas un statistiku un viss.
11.08.2015 15:11 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Draugiem.lv profilā ieguldīts laiks, nauda, informācija.... KĀ? :D Kas un kur tur ir ko vispār ieguldīt? Saaicināti tūkstošiem nepazīstamu personu un katru dienu pa galerijai? Grūti saprast.
11.08.2015 16:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)