Sveika!
Man ir 22, bet nav savas ginekoloģes! Patiesībā pēdējo reizi biju 16 gadu vecumā. (s) Izklausās bezatbildīgi, bet 3 gadus nemainījās partneris, tad pārcēlos uz citu pilsētu, atliku, bija citas lietas, par ko uztraukties u.c.muļķīgas atrunas...
Mani interesē pati parastākā, arī lēta ginekoloģe. Manā poliklīnikā nav, tāpēc vienkārši nezinu, kur jāiet, kur pierakstīties, kā meklēt - ? Nesaki, lai pameklēju internetā (ja grasījies, tālāk vari nelasīt!), ir pus 5 no rīta, man ir apnicis meklēt, es vienkārši gribu aiziet pie ginekoloģes! :-D Internets ir pilns ar reklāmām un privātpraksēm, bet es neesmu ar mieru maksāt 30.00 eiro par neko, piemaksāt par instrumentu izmantošanu apskatei u.c.nesamērīgi dārgiem "pakalpojumiem". Ja būtu kas svarīgs, samaksātu, bet grūtniecību nevajag 100 gadus, izsargāties māku, konsultāciju nevajag, tēju un "personīgu attieksmi" arī nē - vienkārši izmeklēšanu, kādu vienkāršu analīzi.
Lūdzu, esi atsaucīga, iesaki savu iecienīto ginekoloģi ar telefonu vai adresi! Ja mazliet kaut ko vairāk maksā, nu, arī pasaki. Ideāli, ja Teikā, Juglā, bet varu pavizināties, ja daktere ir laba. Negribas gluži padomju laika blozgu, kura lasīs morāli. :-D Rindas nav problēma, nav nekā steidzama.
Paldies! Un ej regulāri pie ārsta, lai nav tāds uztraukums kā man! :-D