Ir viens puisis- vīrietis, kurš ir iekritis manā sirsniņā (l)
Jau pirms 4 mēnešiem kopā bijām ballē, visu vakaru bijām kopā. Pēc tā sekoja sarakstes , kuras bija ļoti īsas , un tas arī apnika. kopš tās reizes nebijām pat satikušies .
Tad nu šeku reku, viņš uzraksta draugos, vai es Sestdien (vakar) būšu ballē.Uz ko , es atbildēju, ka būšu gan. Tā mēs arī satikāmies vakar ballē, pie viņa jutos tik labi, staigājām sadevušies rociņās , dejojām lietū , pēc tam arī sekoja pirmais skūpsts no viņa (l) Tajā brīdī jutos fantastiski :-P
Vakars gāja uz beigām, tā mēs izdomājām, ka viņš varētu palikt pie manis. Tad nu arī braucām pie manis. Protams, skūpsti, glāsti . Noteikti, ka arī gribēja ko vairāk, bet nu es turējos pretī , ar attaisnojumu, ka ir jāizguļas :-D. Teica, ka varētu būt kopā, utt. tad es arī pateicu, ja jau varētu būt kopā, tad arī būs citas reizes, uz ko viņš atbildēja, ka citas reizes var arī nebūt ..Pēc kāda laiciņa arī devāmies gulēt .
No rīta pieceļoties biju šokā, viņš pateica, ka neko neatceroties , pat ne to, kā esot pie manis ticis . Nu nezinu, kā var apreibt no 1 šampīša , bet nu, kas to lai zin. (t) Pēc tā, ko viņš pateica, abi klusējām un viens uz otru skatījāmies :-D. Pēc kāda laiciņa arī viņš devās prom :-(
Tagad, vakarā, piezvana viņa māsa un saka, ka viņam esot mīlestības trūkums, neviens viņu nemīl, pat ne es :-D Varbūt viņam uzrakstīt, vai piezvanīt, vai arī vienkārši aizmirst visu, kas bijis bijis .. Ko Jūs darītu šādā situācijā ?(t)