Vecāku pirmā tikšanās

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tātad negaidītu apstākļu dēļ ir sanācis tā ka mana drauga vecāki beidzot tiksies ar maniem vecākiem. Un man godīgi sakot vienkārši tas drusku uztrauc tāpēc gribēju tik apjautāties kā jums ir beigās izgājis tas ka jūsu vecāki tiekas ar jūsu partnera vecākiem? Vai varbūt ir kādi ieteikumi? Godīgi sakot es pat nezinu kā viņus pie mums uzņemt, vai cienāt ar kafiju/tēju un cepumiem, vai ko kārtīgāku, jo kā ne kā viņi brauks pusi Latvijas uz Rīgu un tad pēc tam vakarā atkal atpakaļ, tad nu itkā laikam vajadzētu kārtīgi pabarot lai nebūtu izbadējušamies mājās jādodas.

Vispār kad es šo uzzināju gan man, gan manai mātei bija apmēram vienāda sejas izteiksme, abas ar lielām izplestām acīm skatījāmies tā itkā gals klāt :D
Lai nu kā man ar māti abām ir uztraukums par to kā nu tagad būs.

Protams grādīgie dzērieni lai būtu atslābums šeit nebūs iespējami jo gan drauga radiem tajā pašā vakarā jābrauc prom ar mašīnu gan arī jo vienkārši viņa radi nedzer.

Ai man bail :D Glābiet mani :D
09.08.2015 00:41 |

Reitings 17203
Nu viņi gan jau no rīta/dienas sākumā brauks no mājām, tad vel pirms tam zinu ka viņiem jāpiestāj vienā vietā pa savām darīšanām un tad pēc tam pie mums, tad nu domāju ka viņi pēdējo reizi būz ēduši uz 12-13, attiecīgi viss drīzāk baigi paēduši nebūs tā kā kaut ko au vajadzētu iedot uzēst un ja arī beigās viņiem pat negribēsies ēst tas jau nekas. Labāk ka ēdiens ir gatavs ja nu tomēr gribās nekā ka nebūtu. :)
09.08.2015 01:48 |

Reitings 17203
Un gan jau kamēr tiks galā ar mašīnu arī vel apetīte uzradīsies :)
09.08.2015 01:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nopērc skaistas salvetes, izdekorē galdu, skaisti servē..tad arī vienkāršāks ēdiens izskatīsies grezni :)
09.08.2015 01:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Varbūt vecākiem sanāks palikt pa nakti..ja nu ar mašīnu netiek galā.. Padomā, kā tikt galā tādā situācijā ;)
09.08.2015 01:54 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Izklausās, ka Tev vairāk vajag nevis idejas ko un kā darīt, bet gan novirzīt prātu no pasākuma kā tāda! :D Ej youtubē kaķu video paskatīties! :D
09.08.2015 01:54 |

Reitings 17203
Izklausās, ka Tev vairāk vajag nevis idejas ko un kā darīt, bet gan novirzīt prātu no pasākuma kā tāda!

Es jau ļoti arī ņemu vērā ko sakat, vismaz uzreiz kādas idejas ar pašai ienāk prātā :) Bet jā nevaru noliegt ka tagad vēlā naktī ar drusku gribās vienkārši nedomāt par to :D Rīt jauna diena, tad arī viss drīzāk kārtīgāk spēšu padomāt par to. Tagad vakarā vienkārši biju tā baigi satraukusies, bet tagad jau te uzrakstot un parunājot, paklausoties variantus vieglāk palika :)
Miegs gan arī nāk jau, laikam vien būs jāiet gulēt :)
09.08.2015 01:58 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Vēlāk pasmaidīsi par šo satraukumu. :) Lai viss izdodas!
09.08.2015 02:00 |

Reitings 17203
Varbūt vecākiem sanāks palikt pa nakti..ja nu ar mašīnu netiek galā.. Padomā, kā tikt galā tādā situācijā

Tas jau bija pirmais ko es iedomājos un draugam prasīju vai tā nevar notikt, bet viņš mani pārliecināja ka tā nenotiks. Nedod dievs vel, protams visu jau kaut kā izdomātu, bet pa lielam mums tak nav tik liels dzīvoklis, reāli vieta nebūtu visiem diemžēl.

Lai nu kā, es draugam to velreiz rīt paprasīšu lai tiešām apstiprinātu to kārtīgi, jo draugs arī pats zina un redz ka nav jau vietas. Vispār palūgšu arī lai to arī pasaka saviem vecākiem lai tiešām būtu skaidrs ja vel viņi nav tā izdomājuši.

Protams ja arī vajadzētu palikt tad visu kaut kā izdomātu kā dabūt gatavu un gan jau ka atrastu vietu, bet nu tas būtu ļoti apgrūtinoši visiem.
09.08.2015 02:04 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Tevi vērtēs pēc tavām viesmīlības prasmēm. Tavs sākotnēji izdomātais variants par tevi atstātu ļoti sliktu iespaidu.
Ja jau cilvēki brauc jums palīdzēt labot mašīnu un vēl tik tālu (3-4h), tad tas būtu izcili nepieklājīgi piedāvāt viņiem tēju, cepumus un uzkodas. Visdrīzāk viņi steigsies ātrāk pie jums, jo tas garais ceļš vēl atpakaļ jābrauc un tāpēc paēst nebūs paspējuši. Jebkāds kārtīgs siltais ēdiens atstātu labu iespaidu. Vēl labāku iespaidu atstātu, ja tavs draugs pateiktu saviem vecākiem, ka tu plāno viņus barot un tāpēc būsi vīlusies, ja viņi jau būs pavakariņojuši. Tas viņa vecākiem liks justies labāk, jo skaidri zināt, vai iepriekš ēst vai nē.
Gatavo to, ko māki un kas padodas. Ja saldie ne visai-nopērc kaut ko gatavu.
Ja viņi atbrauks ap plkst. 17:00, tad tomēr jums būtu jāpadomā par viesu izguldīšanu, jo auto remonts var ievilkties līdz pusnaktij kopā ar vakariņošanu. Naktsmājas noteikti būtu jāpiedāvā-ja atteiksies tā viņu darīšana.
Tāda būtu viesmīlīga uzņemšana.
09.08.2015 08:13 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Es par to īpaši nestresoju. Mūsu vecāki tā pa nopietno iepazīsies tikai kāzu dienā. Jāsaka gan, ka tieši mana mamma nepazīst mana līgavaiņa mammu.
Lai Tev veicās ;)
09.08.2015 08:52 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Mammas satikās neplānoti, jo satikām vīramāti, kad ar mammu divatā iepirkāmies. Bet tādas oficiālas iepazīstināšanas mums nebija. Tēvi iepzinās kāzu dienu, mans tētis vīra mammu arī satika tikai kāzu dienā.
09.08.2015 09:14 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man tādu situāciju nekad nav bijis, jo vēl neesmu precējusies, bet uzskatu, ka vecākiem jāiepazīstas kāzās vai varbūt pirms tām, ka tās tiek plānotas.
09.08.2015 10:17 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
teika_spolite visu labi pateica. Tikai par cepumiem es nezinu, mums gan nav pieņemti cepumi, jo reāli neviens viņus neēd, drīzāk liekam vai nu kūku vai augļus (parasti augļus ļoti ātri apēd). Un siltais ēdiens ir must-have, viņi tak pus LV nobrauks ceļā, noteikti sagribēsies apēst kaut ko siltu.
09.08.2015 10:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits