Cik esmu redzējusi un dzirdējusi, tad 3.golfu grūti atrast bez rūsas. Pašiem ar bija 3.golfs un visi brīnījās kāpēc viņš nav sarūsējis, jo parasti viņi ir ar rūsu. Ja ņem 3.golfu, tad no benzīnniekiem tikai 1.6 vai 1.8. Nekādā gadījumā 1.4, viņiem jūk monošprices, viņas ir dārgas un grūti atrodamas, jo ejoša prece. Ja golfam jūk motors, tad var nākties atdot gandrīz mašīnas vērtību, lai nopirktu citu. Ritošā ir diezgan izturīga un lēta. Uz ceļa gan viņš nav pārāk stabils, ja straujāk paņemsi līkumu, tad liksies, ka tas golfs apgāzīsies. :-D:-D parkojās sliktāk kā BMW 39tais un 46tais.
4.golfs man patīk, esmu lietojusi (īrējusi) kādus 4, nobraucu diezgan daudz un pa sūdīgiem ceļiem, nekas nekur negrabēja. Gāja ar diezgan labi, bet arī nepatika kā parkojās.
Var ņemt arī BMW 318. Mazais nodoklis. Uzrāvienu man prasītos lielāku, bet tā kā jau sen braucu ar čipotu 2.5L benzīnnieku, man daudzas mašīnas liekās gausas, citiem noteikti liktos ok. E36 ir tāda nelaba īpašības, ka 1.8 motoriem grab velve, to vajadzētu pie pirkšanas ieklausīties, jo tas neko labu neliecina.
Ja pērc jebkuru auto noteikti atskrūvē eļļas vāciņu rūcošam auto. Ja dīzelim viņš briesmīgi kratās (lēkā) tad motors nav no labākajiem. Vienreiz braucu skatīties vienu eksemplāru, kuram tas vāciņš cēlās gaisā centimetra robežās. :-D
Ja benzīnniekam atskrūvējot vaļā noslāpst, tad ir ciet eļļas filtrs motorā. Katrā ziņā atskrūvējot eļļas vāciņu mašīnai NAV jāslāpst nost.
Pašai opelis nav bijis, bet par 15+ gadu opeļiem esmu skeptiska un pati nekad neņemtu. Pēc apkārtējo pieredzes zinu, ka viņi rūsē. Droši vien zināma taisnība teicienos par opeli ir.
Humoram-kāpēc opelim ir pakaļējo logu apsilde? Lai stūmējiem nesaltu rokas. Kāpēc opeļa īpašnieki nesveicinās? Jo viņi no rīta servisā jau sasveicinājās.