Dzemdības ārzemēs.

Reitings 20
Reģ: 26.04.2015
Labdien!
Vēlētos dzirdēt viedokli no sievietēm, kuras dzemdējušas ārzemēs.Pieredze ar ārstiem un paši dzemdību stāsti nav tik aktuāli. Vairāk interesē tas kā jūs jutāties vienas pašas, svešā valstī ar mazu bērnu uz rokām, zinot to, ka apkārt nav neviens (izņemot ārstus), kas varētu palīdzēt gadījumā, ja jūtaties slikti (fiziski/emocionāli)???
Vai nevēlējāties kaut būtu mājās, kur apkārt ir jūsu ģimene, īpaši mamma/omīte, kura atbalstīs, iedrošinās, nomierinās gadījumā, ja kas nenotiek gluži tā kam tā būtu jānotiek???
Gribu saprast vai es vienīgā tāda ņuņņa esmu, kura neko viena nevar izdarīt.
Ceru uz jūsu atsaucību! :-)
07.08.2015 15:20 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Tiklīdz, kā uzrodas kāda problēmdiskusija saistībā ar grūtniecību, mazuļiem, dzemdībām, tā parādās DieKleineHexe ar - izspiest sīko, uzgrūsnēt, stulba mātīte utt. Var just, ka aiz šī profila sēž laimīga un dzīves lutināta sieviete - trīsdesmitgadniece(l)
08.08.2015 12:50 |

Reitings 20
Reģ: 26.04.2015
Nekas, atnāca, izvēmās DieKleineHexe, cerams kļuva vieglāk.

Laikam pēc baigās nelaimes čupiņas te sanāca izklausīties. Nav mans vīrietis briesmīgs un esmu pat ļoti apmierināta ar viņu visādi citādi. (kā var nesaprast, ka viņš vienkārši mazuli pat tuvumā nav redzējis un vienkārši nešķiet, ka viņš būs kompetentākais cilvēks no kura sagaidīt kādu reālu ieteikumu, padomu vai secinājumu? ) Arī dzīvokli noteikti iekārtosim. Sarunājām šovakar sarakstīt uz lapas visus plusus un mīnusus dzemdībām ārzemēs, tad arī izvērtēsim ko un kā darīt. Paldies tām, kuras atsaucās, ja būs kādi jautājumi uzrakstīšu vēstulīti! :-)
08.08.2015 18:46 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pilns internets ar informāciju par zīdaiņu aprūpi-gan tekstos, gan bildēs un pat video. Ir visādās valodās, arī latviešu. Sēdi un lasi. Ja procesā radīsies jautājumi vai neskaidrības ir cosmo viena beztēma, kur var jautāt, ir cālis.lv, ir ārsti, ir radi. Neviens nepiedzimst par bērnkopības guru un lielākajai daļai nesēž blakus mammas ar saviem padomiem, bet kaut kā veiksmīgi visas tiek galā.
09.08.2015 08:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
LibaZAR, par to, ka nav nevienu mazuli redzējis, neuztraucies. Mans vīrs nekad nebija turējis zīdaini rokās, bet ļoti labi tika galā ar mūsu bērniņu. Kamēr bijām slimnīcā, visu, izņemot zīdīšanu, darīja vīrs, jo man pēc ķeizargrieziena nebija labi. Gan auklēja, gan mazgāja dupsi, mainīja autiņbiksītes un ģērba.

Lai veicas!
09.08.2015 09:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits