Labs rīts visiem :)
Skatos ka daudziem esot traucējis tas "Kubana" festivāls pa nakti, vai tiešām viņš tik traki skaļš bija?
Tagad sēžu un domāju vai man bidot apakšveļas komplektu e-bay kurš baigi iepaticies vai nē :D itkā cena jau uzkāpusi ir, bet vel nepārsniedz orģinālās pirkšanas cenas :D
Pa lielam dienu pavadīšu pa māju darbojoties, drēbes vākšu, ēst gatavošu, mazliet pastrādāšu arī un tad jau vakara pusē jābrauc uz Laukiem :)
Es zinu ka šī varbūt nebūt labākā vieta kur prasīt, bet varbūt kāda zin līdz cikiem Latgalīte (krāmu tirgus) strādā? Reāli drauga vecāki grib lai tur pameklē detaļas priekš urbja jo lūk lielu daļu dabūja, bet laikam korpuss viņiem nav tad nu sūta manu draugu uz turieni lai pameklē. Ai viņiem vispār labāk visādi čakarīgi veidi nevis vienkārši aiziet un nopērk normālu urbi un miers. Reizēm es nesaprotu ko var tā čakarēties. Es vispār tajā latgalītē iekšā negribu līst.
Vel labāk man patika iepriekšējā reize kad prasīja lai iet uz latgalīti. Viņiem vajadzēja vecmodīgo telefonu maciņu, nu tādu palielu kur vel laikam puļķi varēja izbāst cauri, bet viņiem tieši tādu vajadzēja jo lūk viņi izmanto gadsimtiem vecu telefonu kuram beidzot baterija atdeva galus, tad nu viņi meklēja tādu pašu telefonu baterīju, bet neatrada, rezultātā viņi nopirka tādu bateriju ar kuru strādā telefons, bet viņas esot par lielu, tāpēc vajag telefonu maciņu lai saturētu visas tās detaļas kopā. . Forši ne?
Man tā nagi niezēja pasūtīt no interneta veikala pa kādiem 20-30 eur jaunu telefonu ar garantīju lai tik uz latgalīti nebūtu jāiet, bet neiešu jau drauga vecākus aizvainot :D