Sveikas. Esmu ļoti greizsirdīga, pārāk laikam ņemu visu pie sirds un stipri pārdzīvoju. Esmu ar vīrieti kopā 2 gadus, nedzīvojam vēl kopā, jo man ir vēl studijas un viņš strādā gabaliņu no manis, bet satiekamies, cik iespējams, nedēļā kādas 3 dienas, čatojam diezgan maz.. Pirms pus gada bijām sastrīdējušies un izšķīrušies ~ uz mēnesi, pa to laiku viņš iepazinās ar manu bijušo kaimiņieni, kura ir drausmīga, agrāk vienmēr nāca visu zagt pagalmā un diedelēt, es viņam biju par to stāstījusi, bet, redz, šim vienalga bija, saka, ka bija iepazinies, jo gribējis pārgulēt(bet stipri maldos par to), viņi čatojās to mēnesi, tikušies arī esot, bet nekā nopietna neesot bijis, tad viņš atskrēja atpakaļ pie manis, es, protams, piedevu, jo mana pirmā mīlestība un jūtas ļoti spēcīgas, tagad it kā viss kārtībā attiecībās, protams, nav ar tādu dzirkstelīti kā sākumā, bet, nu, viss ir labi. Es katru dienu vēl par to domāju, kā viņš varēja ar tādu šmuci iepazīties, būtu vēl kāda normāla dāma, bet tāda, kuras dēļ visi kaimiņi cieta, zinu, ka viņi sen vairs nesazinās, bet tik un tā nevaru samierināties ar to, kas bija, vēl jau viss kaut ko savā prātā sadomāju. Savu vīrieti tiešām mīlu, kā lai šim tiek pāri? :-(