Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā uzsākt patstāvīgu dzīvi?

 
Reitings 1
Reģ: 28.07.2015
Sveikas, meitenes!
Piereģistrējos, lai pajautātu sev interesējošus jautājumus, jo zinu, ka šeit ir daudz sieviešu, kuras spēj dot labus padomus.
Beidzot esmu nolēmusi pielikt punktu savai dzīvei mazpilsētā, kurā pat darba nav, lai dzīvē pieņemtu risku un dotos uz Rīgu, kur darba iespējas nenoliedzami ir lielākas. Esmu tikusi arī pie darba piedāvājuma kā istabenei viesnīcā, par ko ļoti priecājos, jo par šādu darbiņu savā miestiņā varēju tikai sapņot.
Vēlējos uzzināt no jums - kuras kopmītnes būtu izdevīgākais variants nestudējošam cilvēkam, kuram uz doto brīdi nav tik lieli iekrājumi lai noīrētu dzīvokli? Arī istabu cenas ir ļoti lielas, pirmās iemaksas 2-3 mēnešu apmērā ļoti augstas pat mikrorajonos. Vai varbūt ir kādas citas alternatīvas kā rīkoties jaunietim, kuram nav dzīvesvietas Rīgā? Dienesta viesnīcas? Biju pat apdomājusi variantu pieteikties darbam Maximā un dzīvot viņu piedāvātajā dienesta viesnīcā, bet pēc visa kas dzirdēts par viesnīcā valdošo kārtību un tās dažādajiem iemītniekiem, mazliet nedroši tā. (t)
Priecāšos par katru padomu un ieteikumu! :)
28.07.2015 18:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits