Pastastiet ka jus izdomajat taisit tetovejumu? kads jums ir? vai sen jums ir? nebija bail sakjert slimibu? tik daudz tgd runa par to vezi, pasai ari gribas bet baida loti saslimt ar vezi.
Tu vari ieguut tikai paarneesaajamas slimiibas, piem., C hepatiitu. Un ari tikai pie nesterilizeetaam adataam, jaaiet uz normaalu salonu, tad viss bus kaartiibaa.
jaaiet uz normaalu salonu, tad viss bus kaartiibaa
To jau nevar zināt cik tas salons labs līdz pats iekritis esi :-D Domajams, ka sen tie laiki pagajuši kad ar vvienu adatu dūra veselu mēnesi, kamēr neasa :-D
sniipis
vispār atbildes bija normālas. Uztvere tev gan nē.
Sagribēju un uztaisīju. Pirmo pirms 12 gadiem, otro, šķiet, pirms 10 gadiem, par nākošajiem 4 neatceros. Pat nevaru atcerēties, kad taisīju pēdējo. Šķiet, ka šogad ziemā.
Tikko vienam uztaisīju cover up. Tur ļāvu, lai meistars pēc saviem ieskatiem taisa, tikai pateicu, ko gribētu.
Bail no slimībām nav. Īpaši jau nu no vēža :D
Ir 13 tetovējumi. Pirmos divus uztaisīju kad bija 16. Bija liels prieks, ka mamma atļāva, uz rokām man ir, abām, visā garumā līdz elkonim. Pārējos uztaisīju, kad bija 18. Sāpēja. Un ļoti. Bet nekas :D
Man atkal nešķiet, ka tik dikti sāp. Tādas specifiskas tās sāpes, līdzinās nātrēm :-D
Man šobrīd ir 7, gribētu vēl pāris un pašam vecākajam koveru. No slimībām bail nav, jo mana meistare ir pilnīgi crazy uz sterilizēšanu un lieto tikai vienreizlietojamās adatas (tāpat kā visi citi meistari, ko zinu).
Nu vēzis no tetovēšanās gan nevar dabūt, bet C hepatītu vai HIV gan, lai gan to tik pat labi var dabūt pie zobārsta vai manikīres, tur kur saskare ar asinīm.
Uztaisīju pirms aptuveni kādiem 5 gadiem, bail nebija. Skatījos līdzi lai viss tiek ņemts no iepakojumiem ārā manā priekšā, kā arī gāju uz salonu, par kura reputāciju nebija jāšaubās. Kā arī pēc tam pārbaudījos gan uz HIV, gan HCV.