NODERĪGI VISĀM MUMS

Reitings 197
Reģ: 09.04.2013
Sveikas, dāmas!
Vasaras svelme jau sen pagaisusi un nu brīvo laiku nesanāk aizvadīt gozējoties Jūrmalas smiltīs...
Tad nu es iedomājos, ka sākšu savu brīvo laiku veltīt mīļotā cilvēka pārsteigšanai un atgādināšanai par to, cik ļoti viņu mīlu!

Izveidoju diskusiju, lai varētu viena otrai palīdzēt ar radošam idejām, kā pavisam parastās dienās un ,protams, īpašajās dienās arī pārsteigt savu mīļoto cilvēku.

Rakstām : no savas pieredzes, nerealizētas un realizētas darbības, idejas u.t.t

Ja starp mums ir kāds vīrietis, būtu jauki dzirdēt, ko viņš vēlētos saņemt no savas mīļotās!
23.07.2015 17:06 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tā kā es ikdienā negatavoju, tad es viņu reizēm iepriecinu pagatavojot viņam vakariņas. Dažreiz, kamēr viņš brīvdienās guļ, aizbraucu iztīrīt, nomazgāt viņa mašīnu.
Laikam vislielākais iepriecinājums, kādu viens otram varam sagādāt, ir no rīta kādos piecos bez diskusijām izvest suni laukā, it sevišķi ziemā :-D
Lai arī man nepatīk īpaši, bet tad, kad viņš ar draugiem brauc uz kādām sacensībām, sporta spēlēm, pati piesakos būt par šoferi, lai viņi visi var atpūsties, viņš man pat nelūdz.

Vismaz no manas puses tā iepriecināšana un labie pārsteigumi vairāk tādi praktiskas dabas. Zīmītes nerakstu, sirsniņas nezīmēju. Vīrs ir daudz romantiskāks kā es.
23.07.2015 19:38 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
(t)
Tātad tāpēc visos "sieviešu'' žurnālos ir rakstīts(Kā pārsteigt savu vīrieti)Izrādās ir arī kādas kuras to lasa, veido forumos diskusijas.
23.07.2015 21:51 |

Reitings 197
Mēs arī katru rītu sabučojamies un samīlojamoes, tāpat pēc darba u.t.t

Šeit es vairāk sagaidu tādas radošas idejas!
Piemēram, bijušajam puisim , kad bija viņa dzimšanas diena , es nopirki zelta ķēdīti ar kuloniņu( vienkāršu plāksnīti) , aiznesu, lai juvelieris iegravē mūsu vārdus un sirdis! Nopirku mazo plastmasas maisiņu( ar aizpiezamajām maliņaam), uzcepu biskvītu kūku viņam un starp biskvīta kārtām ieliku viņa dāvaniņu! Tā kā pati zināju, ka man būs jāgriež, nogriezu viņam 'liktenīgo' gabaliņu. Viņš bija sajūsmā!

Bet tā jau mana pagātne....
Tagad domāju ko vīriņam..kā pārsteigt?! Viņš nav īpaši romantisks..Bet viņam patīk no manis saņemt sīkumiņus mīļus..
Tad nu tagad ir doma aiziet uz foto salonu uztaisīt mūsu foto, lai ir uz rokas ko turēt un otrā pusē uzrakstīt ko jauku un mīļu+pievienot kādu saldumiņu klāt!

Lai arī domas dalās par soda kvīti.. Man šī šķiet ļoti orģināla ideja..un es to izmēģināšu ! :D :)
Man patiktu, ja viņš manai automašīnai ko tādu pieliktu!
24.07.2015 08:53 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Sabučošanās jau nav nekas oriģināls, to dara gan jau gandrīz visi. :)
Laikam neesmu diez ko romantiska, jo neko nekad tādu neesmu darījusi un arī nekas nenāk prātā. Mēs ikdienā parādam savas jūtas. :)
24.07.2015 08:59 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Ziniet,kas man vēl liekas mīļi?:D it kā nekas, bet mēs reizēm tā paākstamies..:D kad es sataisu ēst un nesu viņam, tad uzspiežu ar majonēzi sirsniņu uz šķīvja malas :D nu tā bērnišķīgi, bet nu vienmēr tas iepriecina. Vai arī,ja cilvēks speciāli tev ir izgriezis gurķi sirsniņas formā uz šķīvja:-D:-DVai nav jautri?:D
24.07.2015 09:06 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Zinu, ka manējais kā biznesa cilvēks vienmēr pirmais no rīta peiet pie datora, tāpēc tur bieži uzlikts kaut kas no Kinder vai Milkas produkcijas (l)
24.07.2015 09:21 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
nesu viņam, tad uzspiežu ar majonēzi sirsniņu uz šķīvja malas

:-D sasmējos, jo čupakabra lika atcerēties, ka sen atpakaļ draugs gribēja šādi pārsteigt ar kečupa uzrakstu veltītu man. Es, kā pilnīgs neromantiķis, nodomāju "forši, kečups", ņēmos ēst, izrādās, ka viņš ne tā šķīvi nolicis (lasīt - nevarēja saprast, ka tur uzraksts). Pasmējāmies abi.
24.07.2015 09:22 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Man būtu kauns, ja mans vīrietis staigātu ar kuloniņu ar sirdīm virsū, un vienalga, ka zelta. Es viņam nekad neko tādu nenodarītu :D

Tā fake soda kvīts arī šķiet lieka nervu čakarēšana. Pat neliekas smieklīgi iedomājot reakciju, ka tā tomēr izrādās mīlestības vēstule. Nu nē..

Mums patīk vienkāršas lietas un tā, lai neviens nepamana un lieki nejautā, tad es labāk pa kluso viņa darba koferī ielieku banānu vai šokolādes končas :D Un to, ko rakstat uz lapiņām, labāk iečukstiet ausīs :)
24.07.2015 09:26 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Tā ideja par štrāpes lapiņu jau ir diezgan laba, bet tas jau ir drīzāk joks, nevis mīlestības apliecinājums. Un tu vari visādi viņam pieglausties un knakstīties ap viņu, un viņam tas arī patiks, un viņš to uztvers kā mīlestības izpausmi, ja vien būs pietiekami jauns un dumjš (nedomāju šo vārdu sliktā nozīmē). Mīlestības apliecinājums būs tad, ja tu viņam palīdzēsi grūtā brīdī, uzupurēsies viņa labā, nepametīsi viņu pat tad, ja viņš tev kko sliktu būs nodarījis. To viņš daudz reālāk uztvers kā mīlestības apliecinājumu no tavas puses. Un vēl. Vīrietim nepatīk, ja sieviete neadekvāti reaģē, ja vīrietis kko nogrēkojies un to atklājis sievietei. Neprātīga, histēriska un visādā ziņā briesmīga sievietes reakcija šādā gadījumā vīrieti izprovocē tikai uz melošanu vai novēršanos no sievietes. Tas jums, dāmas, jāņem vērā, ja gribat stabilas attiecības. Un to es jums saku kā vīrietis.
24.07.2015 09:28 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Mums tā epizodiski uznāk tāda mazā romantika vai vienkārši patīkami sīkumi :D vairāk jau man, kad salieku draugam jakas kabatā končas, lai viņam darbā ir prieks :) vai citreiz atstāju zīmītes, ja sanāk netikties, jo kāds no mums kaut kur brauc...reizēm atnāku no šopinga ar kādu t-kreklu priekš viņa...ik pa laikam pārrodos mājās ar viņa mīļākajām bulciņām... gan jau vēl kādas lietas, ko sanāk izdarīt :-P
Bet nu tā sabučošanās, ko te daudzas piemin, manuprāt, ir tāds kā sasveicināšanās un atvadīšanās veids un man liktos dīvaini, ja mēs tā nedarītu un vispār, ja pāris tā nedara, bet tas jau laikam subjektīvi :)
24.07.2015 09:41 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Es gan no romantikas dikti tālu, bet nu nesaprotu to ēdamlietu bāšanu kabatās vai somā. Nu kāds prieks no gaišās jakas kabatas izvilkt sakusušu konču vai somā atrast pagājušās nedēļas plūmi? :-D
Kaimiņienei reiz Valentīndienā draugs bija pagalmā uztaisījis lielu sirdi no sarkanām svecēm. Baltajā sniegā tas izskatījās skaisti. (l)
24.07.2015 10:10 |

Reitings 197
^
24.07.2015 23:26 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
Reāli, taa cukas uz izģērbšanās vakar neuzrunā mani, jo diendienā staigāju pusplika! Ahh. Laikam pati vainīga
24.07.2015 23:29 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Es te tā lasu un aizdomājos, cik daudz vīrietis dara manis labā visādus niekus, bet es.. tā retāk vai nemaz.. vairāk ar vārdiem un izturēšanos. Toties, reiz pie manis bija draudzenes un gāju pavadīt vīrieti uz tusiņu (līdz durvīm ar buču) un meitenes brīnījās, vai es vienmēr tā daru.. Tad man bij tāds - kā, vai tad tas nav normāli? :D
24.07.2015 23:35 |

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
ja nu, to kvīti, kāds cits paņem?

Kuram vajadzētu svešas soda kvītis? :D
24.07.2015 23:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits