Sveikas!
Šoreiz ies runa par man tuvu draudzeni, kas man ir svarīga un es vairs nezinu, ko viņai ieteikt, kā palīdzēt... jo pati neesmu bijusi šādā situācijā, gribētu dzirdēt Jūsu domas, ko darītu Jūs viņas vietā?
Vārdu sakot, ir vīrietis, sauksim viņu A., ko viņa mīl, bet kas, attiecas pret viņu ne tā, kā viņa ir pelnījusi, viņš ir bagāts biznesmenis, kurš uzskata, ka, jo vairāk viņš pelnīs, jo vairāk viņu mīlēs... vārdu sakot, pērk sev visādas ekskluzīvas lietas, un piedāvā nez ko, lai gan draudzenei tas ir tiešām vienaldzīgi, viņa grib tikai laiku kopā ar viņu un viņa nedalītu uzmanību, jo viņš bieži atceļ vai arī pārtrauc tikšanos darba dēļ, nekad neatrod laiku viņai, pazūd uz vairākām nedēļām un vispār pat nepiezvana... vārdu sakot, ir skaidrs, ka viņš viņu nemīl, lai gan draudzene saka, ka tad, kad viņi ir kopā, viss ir it kā labi... Man ir aizdomas, ka viņš ir precējies, lai gan saka, ka šķīries... Jāpiebilst vien tas, ka ar seksu viss nav kārtībā, jo viņam reti gribas, vai vispār nemaz (viņš ir vecāks par viņu apmēram par 15 gadiem), turklāt pirmajā reizē, maiguma vietā izrādīja nepārprotamas sadisma pazīmes, draudzene bija šokā un jutās kā prostitūta... vispār viņa dēļ ir izlējusi nenormāli daudz asaras un ļoti pārdzīvo par visu... Laimīgu viņš viņu nekad nav darījis, tikai sākuma posmā, kad aplidoja...
Tai pašā laikā ir džeks B. viņas gados, ar kuru viņa tikās pirms iepazīšanās ar šo biznesmeni, bet viņiem saskanēja tikai seksa lauciņā. Sekss esot bijis superīgākais viņas dzīvē, lai gan viņai pret šo puisi nekādu jūtu nav... Tomēr viņa nolēma mēģināt un vēlējās izveidot ko vairāk, bet, viņš it kā nebija ieinteresēts un tāpēc pameta viņu. Tagad, pēc kāda pusgada, šis džeks ir it kā atjēdzies, saprot, ka tomēr bija tik labi un ir gatavs izveidot attiecības, bet draudzene ir ar mieru parakstīties tikai uz seksu, kas ir tikai seksa trūkuma dēļ, jo tas biznesmenis neliekas ne zinis. un tajā pašā laikā uzskata, ka tā tomēr būs nodevība pret viņas mīlu A.... Kā domājat Jūs?