Sveikas, es te atkal par savām attiecībām. Tad nu ir pagājuši 3 mēnesi, kopš izšķīros ar draugu. Ganjau atceraties. Pa to laiku, pirms aptuveni mēneša iepazinos ar vīrieti, ļoti jauku, labsirdīgu, pilnīgu pretstatu bijušajam. Pavadījām kopā katru dienu, iepatikās man ļoti. Bet kopā nevēlējos būt, to arī viņam pateicu. Piekrita tāpat tikties, bez saistībām. Tātad, tgd uzradies bijušais, grib atgriezties, sapratis savas kļūdas, protams, man vienaldzīgs viņš nav. Es piekritu mēģināt, tikušies vēl neesam, tikai sazvanamies. Jo vins komandējumā. Protams, pateicu tam otram, ka nevaram vairs turpināt, jo nevaru būt ar viņu, ja ir jūtas vēl pret bijušo. Viņš bija paspējis jau nenormāli sakerties manī. Un tgd es jau otro dienu jūtos ļoti slikti, raudu visu laiku, sirsniņa sāp un nesaprotu, kā tādēļ, ka ir jūtas vai arī del tā, ka žēl vnk. Baidos, ka pieļauju milzīgu kļūdu dodot iespēju ex draugam, ka nepazaudeju labu vīrieti sev. Ir grūti, jo esmu viņam pieķērusies un ļoti, bet tagad visu pārtraucu del ex, kura del iepriekš tā raudāju. Nezinu ko darīt. :-(