Es pamazām saprotu, ka visi materiālie labumi - darbs, karjera, nauda, nāk ar smagu darbu. Tai pat laikā, nereti man šķiet, ka liels procents tajā visā ir arī veiksme, jo viens var visu mūžu strādāt un ņemties, bet attapties turpat, bet cits - svilpodams, kaut ko padara un viņam viss notiek.
Tu tiešām vēl esi jauna. Piekrītu tām, kas aicina tevi tagad ņemt no dzīves, ko vari. Man ir 23, bet es reizēm jau jūtos kā iesūnojusi veča, kurai dzīve ir nolemta un viss. Es labi saprotu tavu nepacietību, man pašai bieži tā ir. Kaut ko iesāku, ja uzreiz nesanāk, tad pametu, jo redz, nav ar pirmo reizi kā visiem! Kad biju maza, es tieši šīs drausmīgās nepacietības dēļ tā arī neiemācījos braukt ar riteni. Katru reizi, kad tētis palīdzēja, pieturēja, es aurodama asarās metos uz māju, jo man nebija sanācis ar pirmo reizi un vienai, bez palīdzības. Diemžēl, tas pats notika arī tagad, pagājušajā vasarā, kad uzkāpu uz riteņa, puisis centās mani iemācīt un viss nenotika uzreiz. Es uztaisīju nenormālu skandālu. Bet, kad puisis mani piespieda mēģināt vēlreiz, man sanāca. Šausmīgi smieklīgi, bet šādas atklāsmes reizēm vajag, tas ir labs spēriens pa pakaļu, jo beigās tā apvainošanās uz visu pasauli parāda, ka ne jau pasaule tev ir uzgriezusi muguru, bet otrādi. Pacietība ir tikums visās jomās. Protams, jākontrolē, lai tā nepārvēršas par cīņu ar vējdzirnavām. Bet mācīties tu vari un tev vajag, un tas ir iespējams, tagad ir tik daudz visādu iespēju - projekti ar sadarbību un ceļošanu, apmaiņas programmas, intensīvie kursi... Izmanto kādu no šīm iespējām!