Biju šodien aizgājusi uz darba interviju un ar vadītāju sarunājām,ka varu tagad apdomāties un tad atbildi dot 1.augustā.
Es taču varu negaidīt līdz 1.augustam un jau rīt pazvanīt un pateikt - iešu vai nē? (šodien laikam nebūtu labi,lai domā,ka es vēl domāju). Neskatoties uz to,ka vadītājai sarakstā ir vēl citas kandidātes.
Ja tev 1. augustaa, tad domaaju, ka taa arii vajadzeetu dariit. Ja vinja buutu teikusi "liidz 1. augustam", tad tu vareetu zvaniit riit. Bet shaajaa gadiijumaa neparaadiisi sevi no labaakaas puses, ja neieveerosi noliktos datumus.
es dotu atbildi pēc iespējas ātrāk. pašai ir gadījies, ka ļoti foršs darbs aiziet gar degunu, tikai tāpēc, ka brīdī, kamēr vilcināju atbildi, tika atrasta tikpat laba kandidāte, kas uzreiz teica "jā!"
īsti nesaprotu domu, kāpēc jāvilcinās ar atbildi? šādi tu kaut kā celsi savas "akcijas" vadības acīs? ja tu to darbu tiešām vēlies, kāpēc uzreiz nevari sniegt pozitīvu atbildi? Ja es būtu darba devēja, es šādu rīcību novērtētu vairāk par iedomīgu vilcināšanos.
Tikpat labi vadība var visām kandidātēm dot laiku līdz 1.augustam un pēc tam ņemt to, kura arī pirmā būs gatava strādāt.
Nē,te nav domāts nekas ar iedomīgu vilcināšanos. Vnk domāju - ja jau es biju uz vietas un uzreiz neteicu jā vārdu, tad dīvaini,ka atnākot mājās, es vēlāk pasaku jā. Jēdzīgāk būtu to teikt nākamajā dienā. Es vnk prātoju,kas un kā..vnk vēl mājās gribas apspriesties ar citiem.
Nesaprotu kāpēc jāvilcinās...ja tagad zini savu atbildi, tad nesaskatu jēgu vilcināties un kaut ko gaidīt. Ja nokavēsi un kāds cits būs ātrāk pateicis pozitīvu atbildi, tad varēsi kost pirkstos.
Kandidāti bieži vien paši kko izfantazē un domā, ka tie ir viņi, kuriem jāsniedz atbilde.
Domāju, ka esi kko sajaukusi un līdz 20.augustam atbildi TEV dos uzņēmums.
Uzņēmums ir tas kurš aicina strādāt nevis otrādi.
Nē,no vadītājas es sapratu tā - uz interviju uzaicina vairākas meitenes (kurā dienā nu kura tiek) un tad līdz attiecīgajam datumam katra dod atbildi - grib te strādāt vai nē. Nekādas otrās,trešās un citas entās kārtas tur nav. Un tad jau tālāk no tām,kuras devušas piekrišanu,gan jau vadītāja izvēlēsies sev tīkamāko.