KĀ jums patīk šodienas laiks?
Apmācies auksts brrrr. Pazudusi VASARA.
Aizgājusi no mājām 1.jūnijā un vairāk nav redzēta.
PAZĪMES +25 / +33 tērpusies zaļā ar puķēm.
Ja jūs viņu redziet pasakiet lai atgriežas mājās mēs viņu gaidām.
Hm... zinu, ka jāskatās kods uz kastes (man bija Ipads, bet domāju, ka Iphone ir līdzīgi) un jāpārbauda, lai tāds pats kods ir arī uz ierīces (ne iekšā, bet uz aparāta vāka). Nākamais solis, jāiet apple mājas lapa un jāievada tas kods (burti un cipari, man liekas 12 simboli, mož viarāk) un tad Apple mājas lapa sniedz info, vai tāda ierīce vispār eksistē un vai ir oriģināla.. Es to izdarīju uzreiz, nopērkot Ipadu, iegājot kafejnīcā un pieslēdzoties Wi-Fi :D
Izlasīju par to avāriju, šausmas :-( Pavisam netālu no manis.. Šausmas, kas būs ar māti, kud uzzinās (vai jau zina), ka meita esot gājusi bojā un viņai esot pie stūres...
Ambera, Otaņķu (Rudes, Bleķenes) meži, draugs 1x aizveda un parādīja vietu, kur viss mežs noklāts ar vienām vienīgām melleņu mētrām. Un es nezinu, cik dziļi es tai mežā viņas lasītu, jo turos tikai ceļa/mašīnas pusē. Ogas daudz un lielas.
unique, nav par ko :D Un pēc šādas pārbaudes var mierīgi izelpot (cerams) :D Pirms pirkt vispār salasījos daudz, kā atšķirt oriģinālu no fake un uz ko jāskatās.. :D