ES vēlos izstāstīt savu situāciju, nezinu īsti ko iesākt un kāpēc tā vispār noticies.
Ir lieta tāda, ka darbā man ļoti iesimpatizējās kolēģis, bet no citas nodaļas. Sākumā likās nu vienkārši simpātisks tāpēc patīk, sasmaidījāmies bieži,vēlāk jau sveicinājāmies, kad tikāmies... ar laiku nu tikām tik tālu, ka pat sarunājāmies tiekoties darbā. Ieraugot viņu diena kļūst savādāka, spēju visu dienu smaidīt tik un par viņu domāt... Tad vienu dienu saņēmos un uzrakstīju viņam, ka kkā viņš piesaista mani! Atbildēja pretī ar to pašu, mazliet pačatojot sapratu, ka abiem mums ir līdzigi, domājam viens pa otru, fantazējam vistrakākās lietas, ejot garām neitrāli pieskaramies..
sēžot mājās vai esot darbā saņemu viņa sms, es visu laiku smaidu, esmu priecīgāka par priecīgu, lidoju gandrīz vai mākoņos... nesaprotu kāpēc viss tā sagrozījies, nesaprotu, kas vispār ar mani noticis!
Bet nu problēma tajā, ka viņam ir sieva, un man ir draugs,. Vai šis ir mirkļa vājums? sagribējās trakulību? Pati pat nezinu ko darīt, domas no galvas nevaru izmest, un nevaru sagaiddīt nākamo rītu, kad atkal viņš uzraksta.. (s)