Vēlos painteresēties, vai tiešām portālā cv.lv darba devēji izskata darba meklētāju CV un sazinās ar tiem (piedāvājot darbu), vai tas ir tikai triks, lai portālam speciāli piesaistītu vairāk cilvēku, attiecīgi palielinot savu popularitāti un paplašināt CV datubāzi? Paldies!
Izskata gan. Es biju tikai sākusi domāt par jaunu darbu un cv.lv nedaudz updeitoju savu cv. Sākotnēji zvanīja viens darba devējs, kura piedāvājums nebija domāts īsti man, bet vēl pēc kāda laika - foršs darbs foršā uzņēmumā, kurā jau drīzumā sākšu darbu :) Beigās dabūju darbu bez neviena CV vai motivācijas vēstules nosūtīšanas :D (l)
No šī portāla kādreiz piedāvāja darbu SIA ''Acqua Pulita Latvia'' , bet to, ko viņi piedāvāja, man personīgi bija pavisam sveša sfēra + par šo uzņēmumu bija ļoti daudz negatīvas atsauksmes un sūdzības internetā. Vēl bija zvans no AS "Baltikums Bank", bet atteicos, jo tolaik jau dzīvoju un strādāju Austrijā.
Piekrītu Switched on, arī es ne reizi vien esmu pārliecinājusies, ka darba devēji labprāt izmanto cv.lv registrētos CV, man vairākas reizes ir zvanījuši un piedāvājuši darbu, vienīgi katru reizi ir nācies atteikties, jo tajā brīdī ir kas cits padomā
Ieej pati sadaļā "Darba devējiem" apskaties, kādu naudu CV.lv prasa no uzņēmumiem par pieeju tavam, manam un Vējā CV viņu datubāzē. Ja jau tādu ciparu var prasīt, tātad, gribētāji ir.