Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Turpinot špionierēšanu - mana greizsirdība...

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Es mokos šausmīgā greizsirdībā. Izlasīju diskusiju par špionierēšanu un jāatzīst - es esmu tā paranojiskā un slimā, kas pārbauda fb un īsziņas (bankas konti mani neienteresē). Bet ne tāpēc, ka neesmu pārliecināta savā vīrietī. Viņš nedod nevienu iemeslu. Es neesmu pārliecināta sevī. Mēs esam kopā 2 gadus, un nevienu reizi draugs nav licis pamatus manām aizdomām par krāpšanu, vai tml. Bet es esmu grēkojusi - attiecību sākumā es esmu tikusies ar savu bijušo un mums bija intīmas attiecības :-( analizējot visu, saprotu, ka es esmu slimi greizsirdīga un paranoiķe, jo es esmu bijusi tā, kas krāpj, un tāpēc baidos, ka man tas var atgriezties atpakaļ un viņš arī droši vien mierīgi kā es varētu tā darīt un es pat nepamanītu. Bet es viņu mīlu, viņš ir teicis, ka vēlas, lai kļūstu par viņa sievu, bet es sevi graužu no iekšpuses - vai es patiesi mīlu? Vai es patiesi būšu uzticīga un viņš būs uzticīgs man? Vai man izbeigt attiecības tādēļ, ka es neesmu bijusi godīga pret viņu un citiem, tai skaitā sevi, ja tagad mums viss ir kārtībā un izskatās, ka viss būs kārtībā arī nākotnē?

Gribas aiziet pie psihoterapeita vai izlasīt kādu labu grāmatu, kas man saliks visu galvā pa plauktiem, jo man riebjas viss, ko saistu ar viņu un citām sievietēm (e):'-(:-/
16.07.2015 14:47 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Gribas aiziet pie psihoterapeita

tieši tā arī dari.
16.07.2015 14:53 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Tev tieshaam buutu vajadziiga speciaalista paliidziiba. Cilveeks ar tik slimiigu greizsirdiibu diez vai attieciibaas var buut laimiigs.
16.07.2015 14:55 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Es Tavā vietā izstāstītu draugam. Jā, attiecības varbūt sabojāsies, bet vismaz tajās nebūs melu, būsi bijusi godīga, pašai sirdsapziņa negrauzīs. Es nevarētu ar tādiem noslēpumiem dzīvot, veidot ģimeni utt.
Un vēl es ieteiktu nožēlot grēkus.
16.07.2015 15:01 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Attiecibas bez uticibas un uzticesanas bus loooti grutas un mocosas, mana skatijuma
16.07.2015 15:02 |

Reitings 560
Pasaulespilsone, ja es pastāstīšu, mēs izšķirsimies. Bet to es negribu, lai gan atzīstu, ka manas pašas vainas dēļ un manu tarakānu dēļ, attiecības jau tagad nav pārāk laimīgas, precīzāk - es nejūtos laimīga, jo esmu greizsirdīga...
16.07.2015 15:05 |

Reitings 130
Reģ: 15.07.2015
Boss, Labāk aizej, jā pie Psihoterapeita. Kamēr nav vēl šausmīgāk palicis. Es domāju, ka psihoterapēts Tev palīdzēs. ;-) Tādēļ jau viņi tādi ārsti pastāv. ;-) Un kā nekā ir profesonāli.
16.07.2015 15:08 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Varbūt tā nav greizsirdība, bet krāpšanas sekas?
Atliek vien mocīties tālāk, par savu neuzticību ir jāatbild. Paranoja, bailes par karmu, tas viss varētu pazust līdz ar jaunām un tīrām attiecībām.
16.07.2015 15:09 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Boss, varbūt neizšķirsieties, tā būs viņa izvēle, piedot, vai nepiedot. Kā Tu gribētu, lai pret Tevi šādā gadījumā izturās, tā arī rīkojies.

MačuPikču, nu tāpat, ko cilvēks ir iesējis, to viņš nopļaus, bet ja nožēlo, ir iespēja to "nopļaut" mazāk sāpīgā veidā.
16.07.2015 15:21 |

Reitings 389
Reģ: 12.10.2014
Bet ko tu gaidi tev forums pateiks? Tad ar8 ej pie psihoterapeita, jo mēs nevaram tev citādi palīdzēt. Ja es kādu būtu krāpusi, nemaz neturpinātu attiecības, tad nu jāsaka, ka pati esi vainīga.
Pēc idejas varētu izrunāties ar tagadējo otro pusīti, bet tas labi nebeigtos.
16.07.2015 15:22 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Tevi vienkārši moka vainas sajūta,ko noraksti uz greizsirdiibu. Vai var būt pilnvērtīgas attiecības,ja pa vidu vienmēr būs noklusēta krāpšana?!
16.07.2015 15:23 |

Reitings 560
Pilnībā varu piekrist MačuPikču - par neuzticību ir jāatbild, un atzīšos, ka esmu domājusi - viss, izšķiršos, padzīvošu viena un sākšu jaunas attiecības no "baltas lapas"! Bet nevaru vairs - esam iemīlējušies, dzīvojam kopā, viss ir daudz maz forši, tikai viens BET - mana greizsirdība. Un vēl stulbāk - zinu, jo vairāk būs greizsirdības izpausmes, jo lielāka iespēja, ka viņam pieriebsies un tiešām atradīs citu.

Es nožēloju, tagad jā. Sākumā par to nedomāju. Sirdsapziņa mani nemocīja un nemoka, bet izrādās, ka tas viss "nāk laukā" citādāk veidā :-(

The..one, tieši tā, vai var būt pilnvērtīgas attiecības? Šeit nesen bija iztirzāta tēma, kur tika apspriesta krāpšana no vīriešu puses. Kaut kā jau tas cilvēks dzīvo tālāk. Pašreizējās attiecības ir daudz vērtīgākas par īslaicīgu aizraušanos, bet kā lai tiek vaļā no vainas sajūtas?! Un ja agrāk nekad dzīvē nebiju greizsirdīga un nezināju, ko tas vispār nozīmē - tad kāpēc tā ir parādījusies tagad? Sanāk - sekas manai iepriekšējai rīcībai...
16.07.2015 15:44 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, ja attiecībās pieļauta krāpšana, tad harmonijai beigas. Tas ir tas pats, kas iečurāt vannā un turpināt tajā gulšņāt.. :-/
16.07.2015 16:57 |

Reitings 48
Reģ: 14.07.2015
Mēs esam kopā 2 gadus

tas ir tikai pats sākums. Paies gadi un Tu visu sāksi uztvert mierīgāk. Problēma ir, ka tu pati sev nespēj piedot, ka krāpi un izjauci harmoniju. Nespēj noticēt, ka netiksi sodīta ar to pašu un ka ar tādu sākumu var turpināties brīnišķīgas attiecības līdz mūža galam. Piedod sev, sākumā aizmirsti visu pati un tad skaties, vai laiks dziedē tavas brūces. Strādā ar sevi, savām emocijām, neļauj tarakāniem sabojāt jūsu attiecības. Un apzinies, ka viņš nezina, bet, ja tā turpināsi, vai nu uzzinās, vai arī attiecības sabendēsies tāpat.
Ja esi gatava šķirties, izstāsti visu.
16.07.2015 17:03 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Problēma ir, ka tu pati sev nespēj piedot, ka krāpi un izjauci harmoniju.

+++
Mēģini atrast veidu kā piedot pašai sev un negrauzt sevi par izdarīto kļūdu.
Es gan nestāstītu savam vīrietim, ka esmu viņu krāpusi, jo tad atkal būs apgrieztā situācija - tu atvieglosi sirdsapziņu un nomierināsies, bet tad viņu sāks grauzt šaubas, greizsirdība un nepārliecinātība par tevi...
16.07.2015 17:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits