Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Par ēdienu ko ņemat līdzi uz darbu

 
Reitings 19
Reģ: 10.01.2015
Hmm jautājums, ko Jūs ņemat līdzi uz darbu pusdienām??? Man idejas aptrūkušās....=) Izsakieties....=) Un kādas idejas???
15.07.2015 13:54 |
 
Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Kad es ņēmu,tad tikai maizītes, vai uzlejamo zupiņu vai salātus, vai uzlejamo putru.
15.07.2015 13:56 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man mājās ir ļoti daudz dārzeņu no dārza, kad gatavoju ēdienu uz darbu, visbiežāk tie ir
vārīti puķkāposti, kartupeļi, burkāni, vai griķi, zaļumu salāti, launagā varbūt kāds banāns.
Uzturā sanāk lietot ļoti daudz dārzeņus, ir sezona un to izmantoju :-) viss ir audzēts dārzā, ekoloģiski tīrs :-)
15.07.2015 13:59 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Visu to pašu, ko ēd vakariņās.

Man kaut kā šonedēļ sanāk jau trešo dienu vienu un to pašu ēst pusdienās - ņemu līdz salātlapas, gurķi, krējumu un uzjaucu te salātus. :-D
15.07.2015 14:10 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Reģ: 29.01.2009
Man šodien līdzi bija plovs.
Darba ledusskapī praktiski vienmēr stāv maizīte, kāds smērējamais krēmsiers, biezpiena sieriņi, retāk arī kāds dārzenis, bet atvilknē gan dažādu veidu cepumiņi :D
15.07.2015 14:21 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Šodien - aukstā zupa un griķi ar vārītu vistas fileju.
Ja ir opcija uzsildīt, tad jau tiešām var ņemt visu to pašu, ko gatavo mājās.
15.07.2015 14:46 |
 
Reitings 87
Reģ: 31.03.2009
to pašu kas bijis vakariņās vai kādus salātis
15.07.2015 16:18 |
 
Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Visu to pašu, ko ēd vakariņās.


Tas pats.

Nu piemēram, pēdējās nedēļas līdzņemamais- apelsīns, ābols, banāns, rieksti. Dažreiz, kad gribas , ko vairāk- rīsi ar mērci un salātiem, vistas filejas gabaliņi un salāti, sendvičš, aukstā zupa. :)
16.07.2015 22:35 |
 
Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Tā kā esmu ļoti interesantas ēdienkartes piekritēja, tad variācijas man ir miljons :D
karstā laikā parasti ņemu tikai kādus augļus un riekstus maisījumus, jo tad neko smagāku nemaz neprasās.. un darba dienas laikā tiek uzņemts pēc iespējas lielāks daudzums ūdens.
vienu brīdi iecienīju jaunu kāpostu salātus ,kuriem piegriezu klāt mocarellu kubiciņos, pieliku vēl kādu dārzeni, piemēram, tomātu, gurķi, un piparus, tie man visiem ēdieniem iet klāt, garšo pikants (l)
otrie ēdieni gan tā reti, ja gribās, aizeju turpat uz bistro un tad paradums ņemt gaļu ar kādiem viegliem dārzeņu salātiem, kas obligāti ir bez krējuma.
kā uzkoda man ļoti pie sirds vasarā gājusi tāda vienkārša lieta - grieķu jogurts + banāns + bumbieris..
tāpat arī šad tad ņemu to jauno musli, kuram tie veidi - skaists, tievs utt. es viņu apleju ar karstu ūdeni, līdz piebriest, lai ir kā putra, piegriežu kādu augli un aiziet, ņam!
dažkārt pati gatavoju salātus - gaļa + daudz un dažādi dārzeņi, bez mērcēm, un atkal ar pipariem :D
16.07.2015 22:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits