Labs rīts!
Ko jūs domājat ka otra pusīte, ja ir aizdomas ieskatās otra facebook vai telefona isziņās?
Pati to nekad nedaru, bet kad pēdējā laikā nejauši nekur neskatoties uzzināju, ka mans draugs ir negodīgs pret mani, man pilnīgi gribas ik pa laikam neatļauti ieskatīties viņa īsziņās kaut es nēesmu tas cilvēks kurš kaut ko tādu darītu. Varbūt arī nemaz nemēģināšu.
Bet jautājums tāds, kāds ir jūsu viedoklis par - pa kluso ieskatīšanos drauga sarakstēs, ja ir aizdomas par negodību?
špionierēšana ir ļoti nesmuka lieta, tiek ļoti slikti uztverta sabiedrībā, bet dažkārt liekas, ja sievietei ir sajūta ka vīrs krāpj, viņai sēdēt klēpī rokas salikušai, gaidīt ka godīgais vīrietis viņai atzīsies ka krāpj? (nerunāju par sevi šajā tēmā, bet vispārīgi)
Un tad ja pieķer, ka šī skatās un izrādās ka šis esot bijis negodīgs tad ir bļaušana ka viņa okšķerē viņa īsziņās, bet vai tad negodība nav pārāka par ieskatīšanos īsziņās ja ir aizdomas?
Ienāca prātā šis jautājums, jo visi parasti runā ka esot baigi sliktā lieta ieskatīties drauga sarakstēs, bet tiešām....ko darīt sievietei ja ir lielas aizdomas, bet vīrs protams neatzīstas?
Vai jūs esat kādreiz "ieskatījušās" no aizdomām sava drauga/vīra telefonā, facebook?
Jūsu domas?