Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

iesakiet.

Reitings 7
Reģ: 16.06.2015
Ko darit bijam ar draugu sastridejusies , draugs bija aizbraucis prom no 5 dienas lidz 7 dienai tuseties sakuma pat neteica uz kurieni pec tam jau atklaju, salabam jau kad vakardien bijam ieplanojusi romantisku vakaru un sakam skatities romantisku filmu , protams piezvana draugi vina un vins atkal izskrien ara , apspriest brivdienu notikumus. protams bija tikai uz 20 min bet man viss noskanojums jau sabojats, kad saku brukt vinam virsu ka draugi vinam svarigaki, protams vel sarunaju riebeklibas es esot pie visa vainiga un man jatvainojas. jo vins nekko sliktu nav izdarijis atpakall tac atnaaca . nezinu ko lai dara.
15.07.2015 10:20 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu bet viņš tiešām neko neizdarīja ...
Psc , cik Jums gadu .... ? un kas ir 20 min !? uzpīpēt un piekrāsot lūpas
15.07.2015 11:40 |

Reitings 30
Reģ: 14.07.2015
protams draugi ir svarīgāki...

tu tur būsi viņa, vai nebūsi , pie kājas.. kad jutīs ka tu sāc attālināties, tad paskaties kas ir svarīgāks .. pagaidām kamēr tu tur esi, un prom netaisies no tā smurguļa . tikmēr viņam viss ir poh uz tevi, jo esi kā mēdele. kura nevar aiziet.

mans draugs ar draudzeni man vnm ir pirmajā vietā. ja ir draugi, tad nav parasti arī nekur jāskrien.. man nav kjauns draugus ar savu skaisto draudzeni iepaziistinaat
15.07.2015 11:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!