Heii..
2 mēnešus atpakaļ sāku strādāt jaunā uzņēmumā. Man ir pašai savs kabinets, darbs pamatā pie datora. Šodien bija maz darba tāpēc nolēmu nedaudz iztīrīt/ sakārtot telpu..tīrīšanas laikā atklāju, ka te ir daudz vairāk darba, nekā sākotnēji izskatījās.. (apkopēja nāk 1x nedēļā un tāpat ar lupatu nobrauc tikai pa telpas vidu), bet nu tā nav galvenā problēma....
Visvairāk mani kaitina tā puķe, kas ir uz loga- orhideja. Neesmu redzējusi viņu ziedot, bet man viņa ļoti nepatīk, jo ir ļoti daudz lapu, kas liecās uz visām pusēm( stāv uz palodzes), podiņš ir mazs, bet orhideja ir sadzinusi daudz "bērnus", līdz ar to viņa būtu jāpārstāda, bet kāda jēga, ja viņa turpinās dzīt jaunas lapas.. logu arī nevar normāli attaisīt.
Šo puķi vīriešu kolektīvs bija uzdāvinājis sieviešu dienā, tāpēc būtu nesmuki tagad viņu kaut kur pārvietot (kabinetā nav īpaši piemērotas vietas viņai vispār)
Gribēju uzzināt vai arī Jums ir bijusi/ir līdzīga situācija darbā? Saprotu, ka problēma nav baigi lielā, bet tas tomēr kaitina, jo es šeit ikdienā uzturos un gribu, lai ir tā kā man patīk.. :)
šāda puķe.