Esmu apjukusi. Tiekos ar viirieti jau 5to meenesi. Kad saakaam tikties vinjsh pateica,ka vinjs negrib attieciibas,jo vinjhs grib buut briivs un negrib buut ne ar vienu patreiz.
Es protams ticeeju,ka speeshu vinju mainiit un peec kaada laika vinjhs gribees buut ar mani kopaa,bet nekas nemainiijaas. Protams,ka man pret vinju paraadiiijaas juutas. Es vinjam to nesen pateicu,vinjhs teica,ka zina ka man pret vinju ir juutas,bet vinjhs nejuut to pashu un negrib attieciibas ne ar vienu.. respektiivi pateica to pashu ko saakumaa. Es saaku raudaat un ticeeju,ka vairs netiksimies.. Peec divaam dienaam vinjsh zvana es nepaceelu. Tad mees nerunaajaam divas nedeelljas,liidz vinjhs man pazvaniija un uzaicinaaja uz kino. Es neaizgaaju.. Tad protams,atkal vinjsh lika par sevi maniit,un gribeeja tikties. Es satikos lai paskatiitos kas tagad notiks.. Vinjsh peekshnji saaka izraadiit fizisku interesi lai gan pirms tam bija atturiigs,vairaak runaaja un iztureeejaas savaadaak. Es vinjam teicu,ka ticeeju ka mees nekad vairs netiksimies peec taa,ko es vinjam pateicu.. Ja godiigi es nesaprotu,kas tagad notiek.. Es esmu veesa pret vinju respektiivi biju gatava palaist valjaa,jo domaaju,ka pec taa ka atzinos ka man pret vinju ir juutas,ka vinjhs nerakstiis man vairs un nemeklees bet tieshi preteeji vinjhs to dara..
Es nesaprotu,ko vinjsh grib,kaads ir vinja meerkkjis..
Varbuut kaadai bijusi liidziiga situaacija?