Palasīju mazliet komentārus un brīnos par tiem cilvēkiem,kuri apgalvo,ka bērni ir vainīgi pie tā,ka kārtīgi nepaēd un neguļ.Tātad:
1.Es pati biju dalībnieks.17 gadi,11.klase.Un pat man bija grūti izturēt gandrīz 12 stundu slodzi.
2.Ja ir 12 stundu slodze,tad pa kuru laiku,lai bērns izguļas un pie kā ir vainīgs?
3.Pa ,kuru laiku,lai viņš normāli paēd un,kur ,lai īsti arī dabū to normālo pārtiku?Saldējuma vai cukur vates kioskā?+Pēc pieredzes varu apstiprināt,ka gaļa ,kuru deva pusdienās nebija līdz galam pagatavota.
4.Jāpadomā arī par to,ka daudzi bērni bija ne no Rīgas un bija izmesti no komforta zonas.Tas ir-Jāguļ svešās telpās,uz matrača iespējams bez vecākiem,jo diezin vai visiem bērniem bija spējīgi atbraukt līdz vecāki :-/
5.Neaizmirsīsim iespēju,ka daļa no cietušajiem varbūt bija astmātiķi vai ar epilepsijas lēkmēm un ar ēdienu nebija nekāda sakar.
6.Es nekādā gadījumā pie nekā nevainoju organizātorus ,jo tas tik tiešām ir liels darbs lielākos LV svētkus sagatavot 4 dienās,un lielākā daļa no bērniem,kuri piedalījās bija no mūzikas skolām(tāpat kā es) un jau iepriekš bija pieraduši pie slodzes,ejot divās skolās.Bet no otras puses arī nevajag bez iemesla apvainot bērnus,ka viņiem palicis sliktijo viņi mājās sēžot pie datora un ēdot čipsus.Atvainojos,bet tas nu tik tiešām ir pamatīgi nolietots teksts (t)