Labdien, vai arī labunakti visiem dārgajiem cosmipolitian lietotājiem. Uzreiz palūgšu visus cilvēkus ar savām muļķībām apstāties uz šīs vietas, jo tās vairāk ir meiteņu lietas, bet meitenes ir gudrākas par zēniem. Tātad ķeršos pie pašas situācijas. Kā arī gribu pateikt ka tas cipars manā lietotājvārdā nekādīgi neattiecas uz dzimšanas gadu! (Tas ir gads kad zaudēju nevainību, un es domāju tajā nav nekas tāds, par ko varētu nerakstīt). Par manu situāciju- man sen ir vīrs kuru mīlu, un mūsu attiecības ir perfektas, mēs neko neslēpjam viens no otra, viņam nekad nesāp galva, un vienmēr ir atbalsts. Vienu rītu es pamodos ar sliktu dūšu, sāpēja galva un pārējās nepatīkamas lietas. Aizejot pie daktera, izrādās ka es esmu palikusi stāvoklī, no kā man uzreiz palika bail sabojāt mūsu attiecības ar vīru, jo viņš ienīst bērnus un bija gadījums kad vienreiz nenobremzēja uz gājējpārejas, bet runa nav par to. Pagāja apmēram divi gadi, kad mūsu mazulim jau palika 1 gads un daži mēneši, es esmu ļoti priecīga, jo beidzot varu saukt sevi par māti. Tas ir jauks labaradora kucēns, kuru mēs nosaucām par reksi. Bet abortu es protams uztaisīju un vīrs tā arī neko neuzzināja. Vai jūs dārgās dāmas darītu tāpat?