Mana tante izmācījās. Strādā bērnu dārzā par auklīti un šobrīd neklātienē iegūst pedagoga izglītību. Arī pats mācību process bija unikāls. Darbus rakstīt palīdzēja māte google un visas mācības, ja godīgi, bija liela haļava - neredzēju viņu kādreiz mācoties, bet pabeidza ar lieliskām sekmēm. Par tiesu procesiem viņai joprojām nav nekāda saprašana, ir tikai diploms. Tas ir tas, ar ko es personīgi esmu saskārusies. Varbūt ir arī veiksmes stāsti. Viņa arī mācījās neklātienē, Cēsīs.
Tikai nevajag sākt šitos stāstiņus
Darbus rakstīt palīdzēja māte google un visas mācības, ja godīgi, bija liela haļava - neredzēju viņu kādreiz mācoties, bet pabeidza ar lieliskām sekmēm. Par tiesu procesiem viņai joprojām nav nekāda saprašana
Tikai nevajag sākt šitos stāstiņus. Turība nav nekāda haļava, pati tur mācos, es pat teiktu, ka tagad prasības ir diezgan stingras!
Stingras tikmēr, kamēr nepaver maku vaļā
Stingras tikmēr, kamēr nepaver maku vaļā
Mana tante izmācījās. Strādā bērnu dārzā par auklīti un šobrīd neklātienē iegūst pedagoga izglītību. Arī pats mācību process bija unikāls. Darbus rakstīt palīdzēja māte google un visas mācības, ja godīgi, bija liela haļava - neredzēju viņu kādreiz mācoties