Es nezinu, laikam esmu briesmīgs cilvēks, bet es piekrītu Mexico-Love pēc būtības. Par tādiem sīkumiem kā blūzītes mitrināšana es it kā nekad neesmu satraukusies, bet gadiem ilga braukāšana sabiedriskajā studējot manī ir neglābjami iesējusi dažnedažādas antipātijas par atsevišķām reprezentatīvām grupām.
Te bija visādi izteikumi par to, ka "tievās pakaļas" jau nu gan būtu jāpaceļ, ja kaut kas nepatīk. Man gribētos redzēt, vai citādā situācijā reakcija būtu līdzīga. Piemēram, sēž korpulenta sieviete, kurai piesēžas klāt tieva, pastiprināti svīstoša kundzīte. Korpulentā lēdija sūdzas cosmo.lv. Pēc iepriekš lasītā sanāk, ka visām tagad jābļauj korītī: "Ja nepatīk, pacel savu resno pakaļu un stāvi kājās." Bet tā jau gan nevar, jo tad tā būtu nekaunīga, nežēlīga korpulentu cilvēku izsmiešana, vai ne?
Par pensionāriem man ir divējādas domas. Es cēlos vienmēr, ja redzēju tiešām vecu cilvēku. Man nebija grūti pastāvēt kājās, ja jāpalaiž jebkurš cilvēks ar lielākiem iepirkumiem/par mani vecāks utml. Nekad necēlos, ja ar mani sāka runāt par šo jautājumu (tā gan parasti notika krievu valodā, kuru es tāpat apzināti sev apkārt nedzirdēju), kaunināt utml. Ja cilvēkam pietiek nekaunības mani kaut kur dzīt un izteikt kaut kādus spriedumus par manu audzināšanu, tad acīmredzot tik nespējīgs un nevarīgs viņš nav un enerģijas pietiek gana.