smeekeejoshais viira teevs

Reitings 2
Reģ: 08.07.2015
Sveiki visiem, tatad nesen ar puisim paarvaacaamies dziivot pie viira vecakiem,aarpus riigas, lielaa maaja kur daudz vietas ,viss itkaa no saakuma bija lieliski, man patika vinja vecaaki, es vinjiem arii patiku, bet tagad situaacija ir taada, vinja teevs piipee virtuvee, attaisa logu bet piipee taalaak no loga, un man par to ir taadas dusmas, jo mees visi zinam, cik pretiigi tas ir nesmeekeejosham cilveekam, bet manam puisim un vinja maatei aciimredzot tas netraucee, vienreiz es piegaaju pie vinja un laipni pateicu, ka man ir nepatiikami ieiet virtuvee un sajust cigareshu duumus, bet vinsh man atcira kur gribeeshu tur arii piipeshu, ja kaut kas nepatiik, tad zini kur ir durvis :'-((e)(e) tas mani sadusmoja veel vairaak, kaapeec ir tik gruuti iziet aaraa uzpiipeet vai kaut vai balkonaa, nevis virtuvee (e)(e) pastaastiiju par sho atgadiijumu puisim, puisis laikam arii ir vinju pusee, pateica, ka man nav nemaz tik daudz jaaiet virtuvee un ka varu paciesties, bet man vienkaarshi no taas smakas paliek slikti, un nevaru neiet virtuuvee , kaa lai es tur neeju, ja man ir jaataisa eest, jaamazgaa trauki utt. tieshaam dusmas uz vinja teevu, diemzheel pagaidaam nevaram neko citu atljauties buus kaadu laiku jaapadziivo pie vecaakiem. nezinu kaapec uzrakstiiju laikam gribu zinaat ko juus dariitu shaadaa situaacija. tieshaam izbesiija tas ka vinja teevs man uzbrauca virsuu , lai gan laipni pajautaaju.. un arii tas ka mans puisis ir vinja pusee :-((e)
08.07.2015 23:59 |

Reitings 2
Reģ: 08.07.2015
es atvainojos aizdomaajos kaut ko tapec uzrakstiiju viira, tas ir domaats puisha
09.07.2015 01:02 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
kad tev bús sava mája, tad tur varési darít ko un ká gribi, varési aizliegt smekjét utt. cieminji májá nedikté noteikumus. já, já, tu tur esi tikai cieminjsh...
09.07.2015 01:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es autores vietaa atvainotos viirateevam par nevietaa izteiktu pieziimi. Jau taa vinjsh izdara autorei lielu pakalpojumu, izmitinot vinju un vinjas deelj pieciesh neertiibas, bet te paldies vietaa cieminjsh saak aizraadiit pasha maajaa.
09.07.2015 01:20 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Autore, bet tev tiešām katru reizi kā viņš uzpīpē uzreiz ir jāiet virtuvē? Tak nogaidi tās pāris desmitu minūtes, iepūt jau minēto gaisa atsavaidzinātāju, atver logu un viss. Vai arī meklējat atsevišķu dzīves vietu. Jebkuram tracinātu, ka ciemiņš sāk kačāt savas pravas un norāda mājas saimniekiem, ko drīkst un ko nē.
Labi, varbūt es arī esmu dīvaina, jo es nekad neesmu sapratusi, kā tie dūmi sasūcas mēbelēs un pat sienās. Drēbēs jā, bet tagad kā vairs nepīpēju un patstāvīgi eju pie tēta, kur viņš viesistabā pie kamīna regulāri pīpē, nu ne pa kam nejūtu, ka smirdētu dīvāns, krēsli vai jebkas cits kā tikai viņš pats(t)
09.07.2015 01:42 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Piekrītu meitenēm-tu tur esi ciemiņš un tev nav tiesību diktēt noteikumus.
Smēķētājiem ir sabojāta ožas uztvere, tāpēc te dažas meitenes raksta, ka nekur nekas nepievelkas un 10 minūšu laikā izvēdinās. Tā nav taisnība. Ar tiem dūmiem pievelkas viss un diezgan ilgi jāvēdina, lai izvēdinātu.
Tev arī ir tiesības nebūt pasīvajai smēķētājai (tie atsvaidzinātāji nemazina dūmu esamību), tāpēc vienīgais saprātīgais risinājums ir tev izvākties no turienes, paskaidrojot, ka tev kā nesmēķētājai negribas būt pasīvajai smēķētājai, kas ir tikpat kaitīga, kā pati smēķēšana.
Kāpēc nevari dzīvot pie saviem vecākiem? Vai varbūt kojās, ja studē vai meklēt labāk apmaksātu darbu, ja strādā?
09.07.2015 08:42 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es autores vietaa atvainotos viirateevam par nevietaa izteiktu pieziimi. Jau taa vinjsh izdara autorei lielu pakalpojumu, izmitinot vinju un vinjas deelj pieciesh neertiibas, bet te paldies vietaa cieminjsh saak aizraadiit pasha maajaa.

+1
Es vispār nesaprotu kā tu atļāvies drauga tēvam kko aizrādīt. Kkas nepatīk svešās mājās? tinies prom!
09.07.2015 08:53 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Delusion, es esmu tikai draudzene, bet esmu viņa ģimenes sastāvdaļa.

Man arī ir tā pat :-P

Bet ja par situāciju, tad es laikam tomēr esmu tēva pusē, jo kā nekā, tā ir viņa māja un viņš var tur darīt kur un ko grib ;) protams, būtu jauki, ja viņš respektētu Tavu lūgumu un tā, bet tas nav viņa pienākums, jo viņa mājā ir viņa noteikumi un Tu tur neko nevari diktēt ;-)

Maniere, kādā viņš atcirta Tev, varbūt arī ir par skarbu, bet no otras puses - tiešām, ar kādām tiesībām Tu vari viņam kaut ko aizrādīt (t)
Atliek vai nu paciest, kamēr tur dzīvojat vai izvākties...
09.07.2015 08:59 |

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Protams, ka cigarešu dūmi nesmēķētājam nav nekas patīkams, bet šoreiz Tu nepamatoti aizrādīji, tā ir viņa māja, kā grib tā dara. Domāju, ka viņš jau tā nav sajūsmā no tā, ka dēls atvedis savu meiteni pie viņiem dzīvot, man jau šķiet, ka, ja gribas dzīvot kopā, tad jāmeklē sava dzīvesvieta, nevis jāuzkraujas vecākiem uz kakla.
09.07.2015 09:02 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Iedomājies pretēju situāciju - tu dzīvo kopā ar savu draugu, pie jums ievāktos, piemēram, viņa mamma, un sāktu stāstīt, kas viņai nepatīk un traucē. Jā, protams, tādā tonī atcirst nebija pieklājīgi, bet nu - tā ir viņa māja, attiecīgi arī var smēķēt, kur vēlas, skarbi, bet jāiet dzīvot atsevišķi, tad neviens netraucēs ar cigarešu dūmiem. Jā, vēl te varētu paspriest par rēķināšanos vai nerēķināšanos ar citiem, jo, ja viņš grib smēķēt, kāpēc visiem tie dūmi jāosta, bet nu...
09.07.2015 09:08 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nu es vina vietaa ar pateiktu kaada starpiiba ja ta mana maaja un es pie loga pipetu. It ipasi uz vakariem vai tikko pamozoties ar kafijas tasi..neskrietu leja vairakus stavus -ta vel nogibtu uz trepem..ir gadijies ta gandriz.

lai izveedina un izsmidzina gaisa atsvaidzinaataju.
09.07.2015 09:09 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Man arī ļoti nepatiktu dzīvot piepīpētā mājā, tāpēc ļoti labi tevi saprotu, taču piekritīšu tomēr šim viedoklim -

tā ir puiša vecāku māja un tā jau ir liela pretimnākšana, ka viņi piekrita, ka dzīvo pie viņiem. Nav patīkami, ka kāda, tikko ieradusies, sāk diktēt savus noteikumus un mainīt kārtību, kāda tur bijusi gadiem. Apbrīnoju tavu drosmi vispār :D man pašai vīramāte pīpē, taču es nekad neatļautos kaut ko tādu pateikt, pat ja dzīvotu pie viņas - ja nu vienīgi tad, ja pīpētu mana bērna klātbūtnē.
Arī kā vienīgo risinājumu redzu citas mājvietas meklēšanu, kamēr nav sabojājušās attiecības ar vecākiem. To aerosolu arī iesaku lietot uzmanīgi - ja viņš to pamanīs, ka pēc viņa pīpēšanas iepūt to virtuvē, var uztvert to kā ļoti lielu aizvainojumu.
09.07.2015 09:11 |

Reitings 4775
apvainojumu - bija domāts
09.07.2015 09:16 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Viņa māja, viņa noteikumi. Punkts.
09.07.2015 09:21 |

Reitings 202
Reģ: 24.11.2013
Mana bijušā puiša vecāki abi smēķēja iekšā dzīvoklī. Protams, ka man tas nepatika, bet nekad neiedomājos neko aizrādīt. Tās ir viņu mājas, es esmu ciemiņš, ja man kas nepatīk varu iet prom. Tas viss ir tik vienkārši. Šai situācijai ir tikai viens risinājums - meklēt pašiem savu mitekli.
09.07.2015 09:23 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Iedomājos, jau kad kāds svešāks smēķē mājā, cik tas ir nepatīkami, bet kad otra puse smēķē un vēl neciena to, es zinu tādu gadījumu, kad viens nesmēķē, bet otrs smēķē un nerespektē nesmēķētāju, tas ir pīpē dzīvoklī, ne jau kaut kur iet laukā, dūmi jau savelkas tāpat... (t) brr...
09.07.2015 09:24 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Vispār jau to smēķēšanu katrs uztver savādāk...jo es, piemēram, baigi nevienu nenosodu un netaisu drāmas, kad man jāelpo kādi cigarešu dūmi, jo bērnībā esmu pieradusi, ka n-tos gadus vecāki smēķēja virtuvē, man tas likās normāli...un nav nekas tāāāds, kur nu vēl lai kādam aizrādītu (t)

Tikpat labi, es varu drauga vecāku mājās viņa mammai lūgt nepūst matu laku telpā, kur viņa to lieto, jo man paliek slikti :-D
09.07.2015 09:35 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Agī. +
Tieši par to pašu padomāju.
Manuprāt pārāk saasināti tiek uzsvērta tā smēķēšana.
Kataram savi niķi un perfektu cilvēku nav :-D
09.07.2015 09:39 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Protams nav forši piepippeta virtuve, bet vīra tēvam, gan ir forši iedzert rīta kafiju un uzvilkt dūmu :D
09.07.2015 09:43 |

Reitings 4775
Agī, cilvēki ir dažādi. Man, piemēram, nekad nav smēķējuši ne vecāki, ne citi radinieki, līdz ar to cigarešu dūmus fiziski nepanesu - trūkst elpas, asaro acis un vispār izskatos pēc monstra sarkanām acīm un tekošu degunu :D mana vīramāte smēķē dzīvoklī - es vienmēr pēc ciemošanās pie viņas mājās braucu sarkanām acīm, kas grauž visu vakaru, tā ka cilvēki un to reakcija uz dūmiem ir dažāda!
09.07.2015 09:45 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Autore, iedomājies, es aizbraucu pie drauga vecākiem. Skaista, silta diena, noguļos zālītē un sauļojos, bet briesmīgais drauga tēvs izdomā cept šašliku. Vai nav maita?
Labi taču zina, ka vairākus mēnešus neēdu gaļu un gaļas smaka rauj uz augšu. Bet nē, šis nāk un cep man blakus, lai gan varēja taču savu iemīļoto un ierasto vietu cepšanai ar visu mangāli pārnest citā dārza galā.. vot nekauņa! Veselu pus h man jāosta tā smirdoņa.. briesmas, briesmas.. (t):-D
09.07.2015 09:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)