Sveiki visiem, tatad nesen ar puisim paarvaacaamies dziivot pie viira vecakiem,aarpus riigas, lielaa maaja kur daudz vietas ,viss itkaa no saakuma bija lieliski, man patika vinja vecaaki, es vinjiem arii patiku, bet tagad situaacija ir taada, vinja teevs piipee virtuvee, attaisa logu bet piipee taalaak no loga, un man par to ir taadas dusmas, jo mees visi zinam, cik pretiigi tas ir nesmeekeejosham cilveekam, bet manam puisim un vinja maatei aciimredzot tas netraucee, vienreiz es piegaaju pie vinja un laipni pateicu, ka man ir nepatiikami ieiet virtuvee un sajust cigareshu duumus, bet vinsh man atcira kur gribeeshu tur arii piipeshu, ja kaut kas nepatiik, tad zini kur ir durvis :'-((e)(e) tas mani sadusmoja veel vairaak, kaapeec ir tik gruuti iziet aaraa uzpiipeet vai kaut vai balkonaa, nevis virtuvee (e)(e) pastaastiiju par sho atgadiijumu puisim, puisis laikam arii ir vinju pusee, pateica, ka man nav nemaz tik daudz jaaiet virtuvee un ka varu paciesties, bet man vienkaarshi no taas smakas paliek slikti, un nevaru neiet virtuuvee , kaa lai es tur neeju, ja man ir jaataisa eest, jaamazgaa trauki utt. tieshaam dusmas uz vinja teevu, diemzheel pagaidaam nevaram neko citu atljauties buus kaadu laiku jaapadziivo pie vecaakiem. nezinu kaapec uzrakstiiju laikam gribu zinaat ko juus dariitu shaadaa situaacija. tieshaam izbesiija tas ka vinja teevs man uzbrauca virsuu , lai gan laipni pajautaaju.. un arii tas ka mans puisis ir vinja pusee :-((e)