Sveikas meitenes!
Ļoti ceru uz Jūsu atsaucību un pieredzi.
Mans stāsts- ar vīru ļoti vēlamies bērniņu. Mēģinājām gadu, bet nekā, sākām apmeklēt ārstu un uzzinājām , ka ar mani viss ir ļoti labi (uzreiz pieminēšu ka man pašai 24 gadi, vīram 35) Bet atklājās , ka vīram slikta spermogramma. Kritiska koncentrācija - 2milj. kopējais kustīgums a+b+c 48, a+b 28. Morfoloģiju pat nevarēja veikt ar šādiem rādītājiem
tad nu sapratām ka mums veikli jārīkojas, un Ērenpreiss ieteica doties uz māķslīgo apaugļošanu. No pirmajām analīzēm bija pagājuši vien 4 mēneši, kad man jau tika veikta punkcija( izpunktēja 16 olšūnas, no kurām izcilas un derīgas ir 15), bet tad iestājās šoks, kad daktere ienāca palātā un paziņoja , ka vīra spermā netika atrasts neviens spermatozoīds!!! bijām šokā, arī daktere... vīrs skrēja nodot vēlreiz, bet tad atrada vien 2 un tos pašus jau beigtus. Sasaldējām olšunas. tagad līdz septembrim cenšamies kaut ko darīt lietas labā.Daktere iesaka veikt vīram sēklinieku punkciju. Vīrs nesmēķē, nedzer, ēd veselīgi, tagad dzer arī profertill vitamīnus, agrāk gan bijušas smagas veselības problēmas, bet nevēlamies padoties. Varbūt kāda var padalīties ar pieredzi, ko var papildus lietot, varbūt kādi homeopātiski līdzekļi, zāles, pārtika u.t.t. gaidīšu jebkuru padomu. Paldies!