Mīļākā

Reitings 148
Reģ: 19.09.2014
Vai būtu ar mieru būt vīrietim labākajos gados..tas ir - ne vecs, ne dikti jauns par mīļāko?;-) Vai kādreiz esi bijusi mīļākās lomā? Tādās attiecībās esot, nav bail, ka īstā sieviete uzzinās, dikti satrakosies un pēc tam būs jābaidās par pašas dzīvību? :D
08.07.2015 15:36 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Traki, bet tiešam ta skiet ka viriesi ciena vairak aiznemtas sievietes, neka sievietes aiznemtus viriesus.

Tā ir. Man šķiet pretīgi tie izteikumi par sievām, kuras nav sienas..vai tiešām tā mīļākā ir tāda lūzere un ar tik zemu pašcieņu, ka nespēj sev atrast brīvu vīrieti? Vai tiešām nav nekādas cieņas pret citu attiecībām, laulību? Nekad nesatiktos ar precētu, pat ja viņš būtu inteliģentākais, izskatīgākais un turīgākais vīrietis pasaulē. Ok, inteliģentākais atkrīt - inteliģentie parasti attiecību problēmas risina, nevis meklē mīļākās.
08.07.2015 23:55 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Bija viens tāds. Pazīstami jau bijām sen, satikāmies ik pa laikam, kad nebijām attiecībās, kādu laiku pat bijām kopā, bet vienkāršāk bija - kad nebijām, kā saka, friends with benefits. Tagad viņam draudzene, meita, bet ik pa laikam raksta, grib satikties, visādi cenšas sakarināt makaronus un pamatīgā slānī, lai tikai piekristu tikties, ko es atsaku. Žēl meitenes.
Pats labākais jau bija - tu man esi tik laba draudzene bijusi, ka ar tevi tā neskaitītos krāpšana. Vai ar bijušajām jau neskaitās krāpšana. :D
09.07.2015 00:41 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Miljakaa neesmu bijusi, bet ir sanacis skupstities ar bijusho, kursh bija jaunaas attiecibas. Es negribetu buut - taa otra sieviete. Sevi vajag cienit.
09.07.2015 00:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
sieva ir savā ziņā neveiksminiece šajā situācijā - viņas vīrs mīļāko ved uz kūrortiem, dāvina dāvanas, kamēr pati, kamēr uz tualeti aizgājusi,

:-D Tas ir taapat kaa teikt ka ikviena modele sanjem miljonus dolaaru veertu kontraktu, lai gan realitaatee viena no tuukstosha pie taada tiek, paareejaas knapinaas kaa var un cer uz savu zvaigznju stundu. It kaa tas buutu tik vienkaarshi - vispirms atrast briivos liidzekljus, lai sieva nepamana kuurortam, tad atrast laiku otram atvaljinaajumam (jo viens ir jaavelta sievai ar beerniem, savaadaak radiisies aizdomas), tad izdomaat ticamus melus kaapeec nedeelju buus prom un gandriiz nebuus sazvanaams (tikai nevajag par komandeejumiem, lielaakajai daljai taadu nav vai maksimums tiek uz konferenci blakus pilseetaa uz dienu), tad veel nosleept peedas utt. Patiesiibaa neko vairaak par pliku seksu un retu vakarinju reizi kaadaa uubernomaljaa restoraanaa, sleepjoties tumshaakajaa kaktaa, diez vai lielaakaa dalja miiljaako sanjem. Tikai retajiem darba rezjiims uz dziives apstaaklji atljauj vizinaat miiljaako pa kuurotiem, pavadiit ar vinju cauras dienas. Prieks no taada sakara? Veel varu saprast, ka preceetai sievietei taads pats preceetais miiljaakais buutu ok, bet neaiznjemtai meitenei jeega no viiriesha, kursh nav blakus, sveetkus un briivdienas ir prom, nevar sniegt plecu kad vajag un ar kuru nevar atklaati dazkaart pat iziet sabiedriibaa, jo tak sieva var uzzinaat?
09.07.2015 01:29 |

Reitings 252
Reģ: 21.06.2015
Nebūtu ar mieru.
09.07.2015 01:44 |

Reitings 148
Daļēji gan piekrītu Teikai par to autobusa situāciju. Ir jau tā, ka tai mīļākajai ir laiks, kad ATLIEK laiks, ne jau skries tagad kā mīļākā pasvilpj un nedomās par to, vai sievai nemaz nav aizdomīgi tas. No otras puses piekrītu arī, ka reizēm tā mīļākā tiek vairāk lutināta, nekā sieva, jo jauna taču, vajag pievērst viņas uzmanību, iepriecināt, aizmālēt acis ar dāvanām un saldiem vārdiem, lai vai nu neuzzinātu, ka ir aizņemts, vai ja zin - lai nejustos apbižotas par to, ka tiek veltīts laiks, kad ATLIEK. Nu laikam jau ja tā iedziļinās savās izjūtās, neliekas man tas pareizi, vairāk sāpju tur kā prieka...
09.07.2015 06:16 |

Reitings 148
... dikti satrakosies un pēc tam būs jābaidās par pašas dzīvību?

Pa daudz es skatījusies seriālus.

Bet vai tad mazums arī dzīvē, ka sievas aiz dusmām un greizsirdības, uzzinot, kas ir tā mīļākā, atpazīstot kaut kur pieies nolamās, iesviedīs pļauku ģīmī vai ja nu dikti trakas aizies pie zīlnieces, kādu lāstu uzlikt :D
09.07.2015 06:19 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
++++krista 21
Tieši tā-tā tikai filmās rāda, ka mīļākās apber ar zeltu un ved dārgos ceļojumos. Paskatoties Latvijas statistisko vidējo algu-reāli viens vīrietis labākajā gadījumā var atļauties vienu ceļojumu gadā ar ģimeni un mīļākajai nauda nepaliek (nu vismaz tā, lai sieva nepamana). Turklāt Latvijas vīriešiem nav jāiespringst uz mīļāko lutināšanu un "noturēšanu" - nebūs viena, atradīs citu. Zemā pašvērtējuma dēļ, Latvijā jaunas meitenes tomēr ir lētas (ne jau bez iemesla bija uzplaucis sekstūrisms) - viens kokteilis bārā un meitene jau gatava atdoties. Žēl ka tā-katra sieviete būtu pelnījusi sev īstas attiecības, nevis pliku seksu+slapstīšanos+brīvdienas vientulībā+aizliegumu sazināties ar otru ārpus tikšanās reizēm.
09.07.2015 07:43 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
teikai spolītei +++
patīk chocco1 teiktais, tā ir sievietes pašas karās aizņemtiem vīriešiem kaklā, ne vienmēr, bet tā ir.
mums ir attāla kaimiņiene ko mans vīrs pazīst kopš lv laikiem, savulaik, viņš ar viņu gulēja, kad bija brīvs un viņa nebija tāda kā tagad, tagad ir paziņojis ka ir aizņemts, bet viņa tāpat plijās virsū un gatava uz visu. tad aicina uz māju pc pārinstalēt, lai gan viņš no tā neko nesaprot un atšuj viņu, viņa saka, tas nekas, tu ar viņu vari ekspermentēt.. utt. kad es viņai uzrakstīju, ka vienīgā, kas ar vīru ekspermentēs esmu es, :-P apsaukāja mani, man neesot pašpārliecinātības, esot neaudzināta un stulba. :-D

savukārt, man darbā ir kolēģis, kas ir kā uzburts uz manis, bet es viņu visu laiku atšuju un neslēpju, ka esmu precēta, nu, pat jau ir nomierinājies un vairs necenšas. 8-)
09.07.2015 08:12 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
Tētim bija mīļākā, mamma to nojauta un beigās arī uzzināja. Tai mīļākajai viss nāca atpakaļ, kad notrieca viņas meitu. Viņa sabojāja manas attiecības ar tēti un izpostīja ģimeni. Kā arī vienreiz šī bija iedomājusies atnākt pie mums uz majam, sāka kko bļaustīties ar mammu un manma neizturēja un iesita, beigās šī aizskrēja ar asiņainu degunu. Vienmēr tādas dusmas uznāk, kad viņu redzu, neko vairāk kā kaajas paplest viņa nemāk.
09.07.2015 08:18 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
fifa, tu normāla esi? nāca atpakaļ, kad notrieca viņas meitu, par to nav jārunā tādā formā.

tavas mammas un tēta attiecības, sabojā nevis mīļākā, bet viņi paši, jo nemācēja ar visu tik galā.
09.07.2015 08:24 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Nav gadījies būt mīļākajai, diez vai arī vēlētos nonākt šādā situācijā. Bet palasot komentārus, visas tik pareizas - nē, nekad, tas ir tikai neveiksminiecēm :-D
nenosodu nevienu, katra dzīvojam tā kā vēlamies ;-) Tāda ir dzīve!
09.07.2015 08:31 |

Reitings 71
Reģ: 03.05.2014
Nekad dzīvē nevar zināt kāda situācija gadās, bieži pašai nenojaušot var sanākt būt mīļākās lomā.
Man arī bijušais ik pa laikam uzraksta, stāsta kā viņam iet, piedāvā satikties, kaut nesen apprecējās un savā ģimenē gaida bērniņu. Tajā mirklī man paliek žēl viņa tagadējā sieva, kā arī saprotu, ja viņš attiecībās ar viņu mani aicina uz satikšanos, tad noteikti, kad bija ar mani, darīja līdzīgas lietas.

Kā arī neviena no mums nevar būt 100% pārliecināta, ka mūsu vīriešiem nav mīļākās, jo to ir salīdzinoši viegli īstermiņā noslēpt.
09.07.2015 08:37 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
neesmu bijusi un ceru, ka nekad nebūšu, jo pati negribētu būt sievas vietā, kuru vīrs krāpj ar mīļāko. Nedari to, ko negribi, lai dara tev - tāds mans princips.
09.07.2015 08:38 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tieši tā-tā tikai filmās rāda, ka mīļākās apber ar zeltu un ved dārgos ceļojumos. Paskatoties Latvijas statistisko vidējo algu-reāli viens vīrietis labākajā gadījumā var atļauties vienu ceļojumu gadā ar ģimeni un mīļākajai nauda nepaliek (nu vismaz tā, lai sieva nepamana). Turklāt Latvijas vīriešiem nav jāiespringst uz mīļāko lutināšanu un "noturēšanu" - nebūs viena, atradīs citu. Zemā pašvērtējuma dēļ, Latvijā jaunas meitenes tomēr ir lētas (ne jau bez iemesla bija uzplaucis sekstūrisms) - viens kokteilis bārā un meitene jau gatava atdoties. Žēl ka tā-katra sieviete būtu pelnījusi sev īstas attiecības, nevis pliku seksu+slapstīšanos+brīvdienas vientulībā+aizliegumu sazināties ar otru ārpus tikšanās reizēm.

+1
09.07.2015 08:59 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
BET dzīvē esmu saskārusies ar to, ka sievietem daudz vieglak aiziet ar aiznemtu virieti, neka virietim aiziet ar aiznemtu sievieti, parasti sievietei pasakot vīrietim ka ir aizńemta vīriesi atkāpjas, bet ja sievietei vīrietis pasaka ka aizńemts, vińa tiesam nodomas (nav siena var pastumt mala)... Traki, bet tiešam ta skiet ka viriesi ciena vairak aiznemtas sievietes, neka sievietes aiznemtus viriesus.

Un šim arī +1
Īstenībā pretīgi pat paliek. Ķipa mēmās sievietes - ģimenes cilvēki, kuri grib bērnus, skaistu, saticīgu ģimeni, kāzas un visādu citu skaistumu, bet tajā pašā laikā citai to visu atņemt.. pfe, mierīgi.
Ne sievietes, bet pretekles.
09.07.2015 09:01 |

Reitings 3934
Selīna
Pozitīvi ir tas, ka reti kurai izdodas atņemt vīru+un pat ja izdodas, tas vīrs izrādās ceļojošā trofeja-no vienas mīļākās pie otras. Tas ir liels retums, kad ar mīļāko izveido ilgtermiņa attiecības un nosvin zelta kāzas.
09.07.2015 09:15 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Pati īsenībā pazīstu daudzas sievietes, kuras mīļākās lomā bijušas.
Manam tēvam mīļākā bija 7 gadus. 7 nolādētus gadus! Mamma, protams nojauta, pats tēvs prom negāja, jo māte labi pelnīja un uzturēja ģimeni principā. Pats gan vienmēr noliedza, bet nu daudz kas par to liecināja, atceros vēl, kad mazu viņš mani iepazīstināja ar tās mīļākās meitu, protams, tolaik neko nesapratu. Pēc tam mamma beidzot saņēmās un izšķīrās, atrada jaunu vīrieti un ir super laimīga tagad. Tēvs atkal apprecējās ar to mīļāko un kopā audzinu bērnu. Galvenais, ka viņš nav nekās zelta gabaliņš, bet viņai iepriekš bija vīrs dzērājs, tādēļ arī laikam tos 7 gadus maza uzmanība no viņa puses jau bija liela laime, tagad vispār. Un jā , iņa par tēvu jaunāka kādus 11 gadus.

Tad viena drauga radiniece arī ļoti lepni mums stāstīja , ka nocopējusi bagātu vīrieti (dzīvo ārzemēs) ,kuram bērni un kurš precējies ļoooti ilgi. Jā, veda ceļojumos viņu, operēja viņas radiniekus (viņš populārs ķirurgs) un nu katrā ziņā viņu viss apmierināja, jo ķip pati attiecības negribēja, bet fiziskās vajadzības jāapmierina un tas ir ideāls variants. Viņai pat vienai izmaksāja ceļojumu. Kad jautāju, vai nav kauna un tak sieva kā jūtas ,teica, ka pati vainīga, ka viņiem nav attiecībās intīmās tuvības un vīrietim to vajag, krč zudis "asumiņš". Biju tik dusmīga, centos ieskaidrot, ak tas ir nepareizi, bet nu nepārliecināju, jo visi taču esot tikai ieguvēji. Nu nekad nesapratīšu krāpšanu.
09.07.2015 09:39 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
:D :D
lasu par tām dzīvībām un atcerējos mūsu miesta gadījumu- tur pilnīgi pretēji, mīļākā, kura no precētā gaidīja jau otro bērnu, iegāzās sievas dzīvoklī sāka bļaustīties, ārdīties, kauties :D tā ka ne jau mīļākās dzīvība var būt apdraudēta :D
un jā, es ar domāju, cik tad Latvijā ir tādu, kas tos kūrortus tik bieži atļaujas? nesen cālī bija par šo diskusiju- viss lielākoties notiek uz mašīnu sedekļiem vai pusdienu pārtraukumos kaut kur darbā kādā tumšākā kaktā, tā ka ne visas mīļākās tiek drāztas 5zvaigžņu viesnīcu palagos :)
09.07.2015 09:48 |

Reitings 3934
+ začeits
viss lielākoties notiek uz mašīnu sedekļiem vai pusdienu pārtraukumos kaut kur darbā kādā tumšākā kaktā, tā ka ne visas mīļākās tiek drāztas 5zvaigžņu viesnīcu palagos

Un kurš tad šādā situācijā ir neveiksminieks? :D Sievām ne tikai nebūtu jābūt iebildumiem, bet pat būtu jāpriecājas- vīrs netērē naudu Rumbulas ma*kām un ģimenei netiek atņemts kopīgais laiks :D
09.07.2015 10:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits