Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nepatīkama situācija

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Labrīt!
Man neliek mieru situācija, kas atgadījās vakar, tādēļ vēlos lūgt padomu, kā visgudrāk un labāk to atrisināt.
Draugam ir kursa biedrene, ar kuru studiju laikā regulāri sarakstījās, sazvanījās, zinu, ka laikā, kad daudz strīdējāmies, viņš viņu aicināja uz kino un gāja vakarā kaut kur iedzert. To visu es piedevu un centos aizmirst. Viņš teica, ka sakari ar viņu ir tīri pa mācīgu jomu. Tagad jau kādu laiku viss šķita ideāli- esam mīļi, izpalīzīgi, atbalstam viens otru, ir daudz jauku emociju. Taču vakar kopā braucot nejaušām pamanīju, ka viņš viņai arī tagad, kad nav studiju zvana, raksta. Brīvdienas jauki pavadījām kopā, ka nebija nemaz laika ņemt telefonu rokā un viņš viņai stāsta, ka aizmirsis bija telefonu Rīgā. Interesanti kāpēc?
Vakar viņi sarunājās un viņa manu draugu aicināja ārā. Kā reaģēt? Kā pateikt kā jūtos un ko teikt?
Lieki piebilst ka viņš man ir dārgākais kas ir, un šāda situācija ļoti ķer sirsniņu :'-(
08.07.2015 10:01 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Prieks, ka vēl ir daži cilvēki bez kompleksiem ar atvērtu, veselīgu domāšanu, tomēr crazy čiepas, kas taisa greizsirdības scēnas pie katras izdevības un draud ar šķiršanos, ja mīļotais nedēļas nogalē izvēlas spēlēt futbolu ar draugiem, nevis sēdēt mājās un skatīties kārtējo romantisko komēdīju, ir daudz vairāk. Žēl vīriešu.
09.07.2015 11:16 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Varbūt viņa vispār īsts briesmonis un tu sapratīsi, ka Tavs draugs nemainītu Tevi pret tādu

Šādi likt izvēlēties nav cilvēcīgi. Ir cilvēks, kuru mēs mīlam un cilvēki ar kuriem mēs vienkārši jūtamies labi kā sarunu biedri. Un krāniņš ir vai nav, seja ir glīta vai neglīta - tas nav būtiski.

īpaši neiedziļināšos, bet man tomēr liekas ka tas teiktais bar briesmoņa būšanu bija vairāk domāts kā mierinājums autorei, vai cerības došana nevis patiešām velme apvainot kādu citu sievieti.

Un es turos pie tā ka pāri var draudzēties kas ar ko grib, bet tomēr tikšanās ar pretēo dzimumu un izvairīšanās par to runāt un iepazīstināt tomēr liecina par to ka ir ko slēpt.
09.07.2015 11:34 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Jā, aizmirsu pieminēt ,tas nebija attiecināms uz izskatu vai kā tamlīdzīgi - tas tā, kopumā, ka cilvēks, pilnīgi kaut kas pretējs, kas patīk Tavam vīrietim, no tāda viedokļa. ;)

Pluss Miss Joker!
09.07.2015 11:41 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Un pēc kā tiek pieņemts tas ka draudzene ir histēriķe un viņu ne ar vienu nevar iepazīstināt?

Kura sieviete mazliet nepaliktu nemierīga un apvainojusies ja viņas partneris pa kluso tiktos ar citu sievieti un ilgā laika posmā nebūtu ne iepazīstinājusi ne neko.
Man pašai nepatiktu tas ja mans draugs tā darītu, bet ne es būtu histēriķe dēļ tā ka man tas nepatīk ne nekas, es vienkārši uztrauktos vai tiešām tur nav kas vairāk it īpaši ja kaut vai vienu reizi nedabūtu satikt to meiteni un iepazīties.
Meiteni uztrauc attiecības, vai viss tajās ir kārtībā un tā ir normāla parādība.
09.07.2015 11:50 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Atkal jau šeit parādās viedoklis,kur vīrieši ir tikai cietēji un sievietes tikai vainīgas. Man žēl,ka ir cilveki,kuri tā domā nevis cenšas abpusēji risināt nepatīkamās lietas attiecībās .
09.07.2015 11:50 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, ir kaut kādi nerakstītie likumi, kurus būtu neslikti ievērot attiecībās.

Uzskatu, ka aizņemtiem cilvēkiem, nav jāsēž divvientulībā bāros un restorānos, jādodas garās pastaigās ar pretējo dzimumu (ja vien nav sava/mīļotā radu lokā).

Protams, ja šādi nosacījumi ir nepieņemami, svarīgi būtu atrast 2. pusīti ar tādiem pašiem uzskatiem. Ir jau arī pāri, kas pieļauj attiecībās sānsoļus..

Man arī ir draugi vīrieši, tomēr sākoties attiecībām, viņi pārtapa par mūsu kopīgajiem draugiem.
Savukārt, ar mīļotā draudzenēm tagad pārsvarā komunicēju es.

Par tēmu.. uzskatu, ka diskusijas autorei ir stingri jāpasaka sava nostāja.. Ja puisis nu nekādi nespēj atturēties no pastaigām, iedzeršanas, slepenajiem čatiņiem, attiecības jāpārtrauc.
09.07.2015 11:57 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Manuprāt, ir kaut kādi nerakstītie likumi, kurus būtu neslikti ievērot attiecībās.

Uzskatu, ka aizņemtiem cilvēkiem, nav jāsēž divvientulībā bāros un restorānos, jādodas garās pastaigās ar pretējo dzimumu (ja vien nav sava/mīļotā radu lokā).
+++

Bet nu dāmas jau var sev mālēt acis par to,cik nevainīgi tas viss ir. Katrā ziņā,ja attiecībās otrs ir pietiekami svarīgs,tad pavadīt laiku tā ar pretējo dzimumu nemaz nevelk. Draudzībai nav ne vainas,bet ir savas robežas vienmēr.
09.07.2015 15:38 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Atkal jau šeit parādās viedoklis,kur vīrieši ir tikai cietēji un sievietes tikai vainīgas. Man žēl,ka ir cilveki,kuri tā domā nevis cenšas abpusēji risināt nepatīkamās lietas attiecībās .

+++++++
Ja jau iebraucam pārspīlējumos..
Visas tās meitenes ir garlaicīgas histēriķes, kuras prot skatīties tikai romantiskās filmas un mocīt savu nabaga vīrieti, tāpēc bez foršajām draudzenītēm neiztikt, kuras vienmēr uzklausīs, vienmēr aizskries uz kino paskatīties šausmeni vai iedzert alu - jo viņas taču ir tik īpašas, nevar ne salīdzināt ar pārējām, kuras tā nedomā. Pff. Tipiskais ''es draudzējos ar vīriešiem, jo viņi ir daudz foršāki par sievietēm'' variants, gatavas nolikt savu dzimumu kā vien var, lai izpatiktu vīriešiem un pataisītu sevi par special snowflake.

Palasot visu, kas šeit rakstīts - nu bet varbūt nevajag veidot attiecības ar cilvēku, ar kuru nav interesanti, ja reiz ir pastāvīga vajadzība skraidīt pa kino un pastaigām ar pretējo dzimumu (bez otrās pusītes klātbūtnes).
Man arī ir daži draugi - vīrieši un draugam ir labas attiecības ar dažām sievieškārtas draudzenēm, taču kopš mums ir nopietnas attiecības, visbiežāk atpūšamies un izklaidējamies visi kopā (jo lielākā daļa no mūsu draugu loka ir pāri). Bet ja sākas kaut kāda melošana, slēpšana, nesaprotamas tikšanās... kaut vai tas mani pataisa par histēriķi, taču tas man nepatiktu, un zinu, ka draugs arī nebūtu sajūsmā, ja es dotos atsevišķi tikties ar citiem vīriešiem. Ja ir nepieciešama privāta saruna kādreiz, jā, nav problēmu, bet regulāri izklaidēties atsevišķi...
11.07.2015 17:34 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Tomēr nenoturēšos un uzrakstīšu savu viedokli:
1. Meitenes mīłās, kuras autori sauc par histēriki, vińa vēl vispār neko nav teikusi savam vīrietim, tikai pati mēgina to sagremot un izdomāt, kā rīkoties tālāk.. Vispār nekād pamata vińu tā saukt!
2. Manuprāt, Tev būtu jāinformē savs draugs par to, ka Tev uztrauc šī situācija, nevajag jau uzreiz kā ar bomi pa galvu, bet sarunas laikā par to var ieminēties :)
3. Domāju, ka šāda situācija ir jārisina, jo atiecības ir jāizbauda abiem. Tas ir normali, ka uztraucies par savām attieībām, jo manuprāt vissāpīgāk ir staigāt ar ragiem to nezinot.
4. Netirzāšu šo situāciju, jo neesmu tajā situācijā un zīlēt mākońos nav jēgas.

Veiksmi!:-)
11.07.2015 23:41 |

Reitings 560
Reģ: 24.05.2014
susur, kā tev beidzās šī saruna? updeito mūs ar jaunumiem:-)
13.07.2015 23:53 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Man arī ir draugi vīrieši, tomēr sākoties attiecībām, viņi pārtapa par mūsu kopīgajiem draugiem.
Savukārt, ar mīļotā draudzenēm tagad pārsvarā komunicēju es.

Mums arī kaut kā tā viss sakārtojies.
Bet man katrā ziņā prieks, ka ir tik daudz saprotošu meiteņu, kuras gatavas sevi nolikt pēdējā vietā. Pagaidīt kamēr draugs izspēlējas futbolu, izdzerās alu, satiekās ar čomiem un čomenēm. Loģiski..ko gan tu darīsi kopā ar viņa draugiem.. tev taču pašai savi draugi, citus nevajag. :D Nu, super! Brīnos, kā jums tas izdodas? (l)
14.07.2015 00:05 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
kā besī tās pārgudrās, kuras domā, ka viss kā viņām ir tas ir ok, bet ja citai tas nav ok... Tad nu histēriķe, debīliķe un kas tik vēl nē..

Būtu labi, ja autore padotu ziņu.
14.07.2015 00:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!